Fremmede hender

 

Klissete av sukker

Boblene sprudler i glasset og isbiter klirrer, men man hører det bare så vidt gjennom bassen som dundrer gjennom lokalet.

Det er varmt, hun kjenner svetteperler som borrer vei gjennom huden og fukter blusen hennes. Hun ser ned i kløften. Svetteperler glitrer om kapp med de heftige discolysene i taket. Hun føler seg fri. Og hun er fri.

Emma danser og beveger kroppen i takt med musikken. Hun smatter litt på leppene sine etter den siste slurken med mojito. Leppene er litt klissete av sukker og hun bestemmer seg for å bestille deg en ny i baren.

Hun kjenner hvordan alkoholen har tatt sin plass i kroppen hennes. Vanligvis er hun så sjenert, roper nå til bartenderen at hun må ha en mojito til. Han nikker og smiler som svar. Hun setter seg på barkrakken og venter.

 

Føler blikket hans

Ser seg rundt og tvers over rommet ser hun rett inn i de mørkeste øynene hun noensinne har sett. Emma føler blikket hans som analyserer kroppen hennes centimeter for centimeter. Hun føler seg brydd og snur seg for å se hvor langt bartenderen har kommet i prosessen med drinken hennes.

Hun kan nesten føle hvordan blikket hans lager svimerker nedover ryggen. Det klirrer i det bartenderen setter fra seg glasset hennes. Hun griper tak i det og tar en rimelig stor slurk. Nå må hun bare snu seg, og til hennes store overraskelse er øynene borte. Emma titter litt rundt, men ser han ikke. Hun kjenner både en form for skuffelse og lettelse på samme tid.

Det er rart for henne å befinne seg i denne situasjonen. Normalt sett på denne tiden ville hun vært opptatt med å se en serie på Netflix. Sitter oppe alt for lenge hver eneste kveld og er zombie om morgenen når barna tramper inn på soverommet hennes for å annonsere at det faktisk er morgen og at en ny dag er i anmarsj.

 

Fullstendig kontroll

Men i kveld er hun fri. Hun er ikke mamma, hun er ikke kone, hun er bare Emma. Hun titter ned på mobilen, og konstaterer at klokka nærmer seg halv ett. Plutselig midt i bråket hører hun en dyp, varm stemme som spør om han kan få låne telefonen hennes i et minutt.

Hun ser opp, og igjen ser hun rett inn i de dype, mørkebrune øynene. Hun klarer ikke svare, bare gir han telefonen sin. Da hun får den tilbake ser hun at han har lagret sitt eget nummer på den. Han heter tydeligvis Michael. Han er muskuløs, solbrun, tydelig markerte kjevebein, mørkt kortklipt hår og mørke fyldige øyenbryn som gjør blikket hans enda mer intens.

Emma smiler litt forsiktig, vet ikke helt hvordan hun skal respondere på dette. Han har fullstendig kontroll på situasjonen. «Bli med meg, jeg skal vise deg noe», sier han. Og uten at hun kan forklare hvorfor hun føler en trang til å bli med han, så tar hun han i hånda og blir med.

De går innover i lokalet og i enden er det en heis. Han trykker på knappen og venter. «Pling», dørene åpnes og de går inn. I det heisen begynner sin ferd oppover så skyver han henne inn mot veggen, han står helt inntil henne, og hånda hans har funnet veien ned mellom knærne hennes.

 

«Du er helt perfekt»

Fingrene kiler henne oppover på innsiden av låret. Han beveger de i sirkler og han nærmer seg trusekanten med fingeren. «Pling», dørene åpnes og de går inn i en leilighet. Veldig luftig og minimalistisk med svarte vegger og dempet belysning. Han tar hånda hennes og leder henne inn på soverommet. Så drar han henne inntil seg og hvisker at dette blir en natt hun aldri skal glemme.

Han beordrer henne til å kle av seg, og hun lystrer som om all fri vilje forsvant på heisturen. Michael studerer henne. Hun har små føtter, fyldige lår, to passe store bryster, litt ekstra på magen og rumpa, halvlangt brunt hår. Ikke veldig vakker kanskje, men søt når hun smiler. Michael smiler til henne, «du er helt perfekt» sier han. «Perfekt, det er det siste ordet hun ville brukt for å beskrive seg selv.

Han går inntil henne, stryker henne forsiktig ved øret og nedover halsen. Det kribler og er deilig, så hun strekker halsen og bøyer hodet lett bakover. Han kysser henne på halsen, bare lette, ømme kyss, og beveger seg nedover.

 

Øyebind

Kysser kragebeinet og nedover brystet. Kysser og suger litt på brystvorten hennes. Emma ynker seg av lysten som brer seg gjennom kroppen hennes. Michael stopper og går noen skritt tilbake. Han griper tak i noe som ligger på en kommode. Det han holder opp er et øyebind. Hun lukker øynene og han lirker det på plass. Så hvisker han i øret hennes: «Ikke ta det av, samme hva».

Han skyver henne mot senga og hun dumper lett ned. Nå sitter hun på kanten og han står på kne foran hennes knær. Han skyver overkroppen hennes ned så hun ligger flatt, deretter sprer han beina hennes, kysser henne på innsiden av lårene mens han nærmer seg mer og mer det mest følsomme.

Hun kjenner tunga hans i lysken og hun stønner svakt. Deretter suger han lett på den ene leppen. Michael småbiter og hun føler en trang til å hyle, men før hun rekker har tunga funnet klitten hennes. Han beveger tunga forsiktig og sakte, litt på sidene av klitten. Brått kjenner hun en munn som kysser hennes! Tunga leker rundt i munnen hennes. Hun skjønner nå at det er flere til stede.

 

Hender over alt

Hun har hender på magen og brystene, ei tunge på klitten, en som kysser henne heftig og intens! Så kjenner hun to fingre som sklir inn i henne, og beveger seg hurtig mot g-punktet hennes. Hun hører hvordan saftene hennes lager smattelyder av fingerbevegelsene.

Kyssingen stopper, og leppene mot hennes erstattes av noe annet. Emma åpner forsiktig leppene og smaker nysgjerrig. Hun kjenner en deilig pikk og former leppene sine rundt hodet. Bruker tunga og tegner sirkler rundt tuppen. Den skyves lenger inn i munnen hennes, og hun åpner munnen mer og tar imot.

Samtidig kjenner hun at tunga der nede blir erstattet med en deilig pikk der også, den sklir inn i henne, bare forsiktige bevegelser først, deretter heftigere støt, hun stønner og ynker seg. Hun kjenner nye hender på brystene. «Herregud,» tenker hun, «hvor mange er de?»

Støtene avtar og en ny pikk finner veien inn, ganske lik i størrelse, men bevegelsene er litt annerledes, så hun skjønner at det er en ny. Pikken i munnen hennes blir erstattet av en annens, den som tydeligvis har vært inni henne. Hun kjenner smaken av sine egne safter og sæd. Emma forsøker ivrig å slikke den ren, men det er vanskelig å konsentrere seg når hun kjenner at orgasmen nærmer seg.

 

Slikkes ren

Hun kjenner dype, deilige støt som blir raskere og raskere, så stopper de. På nytt får hun en annen pikk i munnen som skal slikkes ren. Hun slikker og svelger, men det er vanskelig for hun stønner intens i det den tredje pikken finner vei inn i henne, og blander saftene i henne.

Det er så vått og det nærmest plasker hver gang han støter i henne. Han støter hardere og hardere, samtidig som to fingre leker og beveger seg hurtig over klitten hennes. Nå har hun ikke sjans til å holde igjen, og kommer som et uvær. Hun kjenner hvordan safter spruter ut av henne.

Hun kjenner flere hender på kroppen sin, når den tredje tar plass for å slikkes ren. Så forsvinner hendene en etter en. Alle er borte nå … Hun ligger igjen og henter igjen pusten. Så tar hun av seg øyebindet og ser ned, sæd som drypper ut av henne, svette over hele kroppen hennes. Det er ingen der, det er helt stille.

 

Klar for mer?

Hun går inn på badet, vasker seg kjapt, får på seg klærne og tar heisen ned. Lokalet begynner å bli tomt. Hun ser på mobilen. Klokka er nesten tre og hun bestemmer seg for å gå hjemover.

Hun går og kjenner den deilige sommerbrisen i ansiktet og kroppen, som elsker avkjølingen. Kan nesten ikke fatte hva hun har vært med på. Plutselig piper mobilen hennes. Hun har fått melding av Michael. «Du var deilig, vi elsket å fylle deg, klar for mer?»

Emma smiler der hun går hjemover i natten og taster på telefonen sin…

 

Skrevet og innsendt av Mailén

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og