Mitt livs ferietur

Jeg og en ny vennine bestemte oss for å dra på ferie til utlandet, til Mallorca. Jeg er hemmelig tent på henne, hun er så sexy og søt. Når vi sitter på flyet ned og tar hver vår drink fortalte hun at hun er nysgjerrig på og ha sex med en jente, og helst med meg. Jeg fortalte at jeg føler det samme.

Når vi til slutt var fremme på hotellrommet var vi ivrige og småkåte.
Vi kledde kjapt av oss og forsøkte holde tempo nede når vi stod under det varme vannet i dusjen. Jeg stjal et kyss når vi stod der under vannet. Snart stod vi med armene rundt hverandre og strøyk brystene mot hverandre. Det var så deilig og kjenne de harde brystvortene hennes mot mine. Hendene mine gled over ansiktet hennes ned over skuldrene og ned mot midjen hennes.Jeg strøyk henne på rompa og presset underlivet hennes mot meg. Hendene hennes grep tak i håret mitt, dro det bakover mens leppene hennes lekte med huden rundt haka og nedover halsen.

Hun fikk meg til og stå mot veggen med en fot på en dusjstol når hun shavet bort litt stubb fra musa mi. Hun shavet den glatt og fin før hun begynte og såpe meg inn. Hun begynte med håret og nytelsen var total av og kjenne fingrene hennes massere meg. Jeg skalv litt i knærne når hun strøyk brystene mine fulle av såpe og når hun sakte gled lengre og lengre ned. Til slutt satt hun på gulvet forran meg og masserte låra mine. Ansiktet hennes var på høyde med skrittet mitt og hun lente seg bakover for og se meg i øynene når hun lett strøyk meg over venusberget mitt.

Sakte gned hun klitten min med en finger. Jeg lukket øynene og sank litt ned så hun hadde fri tilgang til mitt aller helligste. To fingre gled glatt opp i mitt fuktige indre og det var ingen tvil om hva jeg og hun ville med resten av kvelden og natten. Med et smil som mer liknet en kjælen katt tok hun ut fingrene, puttet de i munnen sin og sugde dem. Hun reiste seg og vi skylte kjapt av oss all såpe og kastet oss inn i hvert vårt håndkle før vi gikk tilbake til soverummet.

På den tiden jeg tørket og gredde håret lå hun på sengen helt demonstrativt med ryggen mot veggen og bena spredt. Hun satt mot langsiden av sengen og bena var spredt så bredt hun kunne. Den ene hånden var nede mellom låra hennes og jeg kunne se hvordan hun strøyk seg selv mens hun kikket på meg mens jeg gjorde meg ferdig. Hun lente seg frem over senga og fikk tak i veska mi. Ut av den dro hun opp dildoen min.

Hun klappet på sengen og jeg la meg der hun ville ha meg. På ryggen med bena godt spredt og en pute under rompa. Hun lå på kne mellom låra mine og lekte med tungen. Først over klitten min. Med bred tunge slikka hun meg fra anus og opp til klitoris, hun slikka meg som en katt eller hund. Slikka hardt og bestemt over klitten, akkurat som jeg liker det.

Jeg bet meg i hånda for og ikke lage alle lydene jeg bruker og lage når jeg elsker. Tunga hennes var overalt og jeg nøyt og kjenne den. Hun snudde seg rundt så hun kom og sto på kne over ansiktet mitt, samtidig som hun strøyk og lekte med den våte musa mi. Jeg hadde den herlige kjønnsåpningen hennes rett forran meg og jeg kunne se og lukte den deilige kåtheten fra henne.

Med fingrene spredte jeg skamleppene og begynte og massere klitorisen hennes med lette fingre. Jeg kunne kjenne hvordan hun stønna med munnen mot klitten min.Oppmuntra av det begynte jeg sakte og massere den mellom to fingre. Med tungespissen begynte jeg og knulle henne. Saftene hennes rant ned over tunga mi og gjorde meg våt i ansiktet. Jeg lot to fingre gli inn i den våte fitta hennes. Og sakte begynte jeg og knulle henne med dem.

Det sildra av veske rundt fingrene mine og jeg nøyt og kjenne brystene hennes mot magen min. Lot fingrene gli ut av henne og spredte rompa hennes litt for og komme til og massere anus. Akkurat da jeg begynte massere henne kjørte hun dildoen hardt inn i meg. Jeg spente hele kroppen av det sjokket av en kald dildo inni meg. Hun knulla meg hardt samtidig som jeg kjørte en finger i henne bak. Med et kjempestønn kom vi begge nesten samtidig…

Jeg slikka i meg de saftene som sakte sildra ut av den herlige lille musa hennes. Hun lente panna si mot låret mitt og bare pustet. Jeg tok dildoen som fortsatt var inni meg og dro den ut. Med lette fingre lot jeg den gli sakte over den harde klitten før jeg sakte lot den centimeter for centimeter gli inn i henne. Sakte og sikkert gled den inn og så dro jeg den ut akkurat da hun skulle jokke imot. Hun stilte seg opp på alle fire og vrikka på rompa mot meg.

Jeg satte meg opp og sakte begynte jeg knulle henne med staven. Den ene fingren masserte lett klitten hele tiden. Noen ganger dro jeg dildoen helt ut og bare masserte klitoris med den. Gned den litt mot anuset hennes og hun stønnet når jeg gned den våte staven mot baken. Hun presset seg mot den. Toppen gled sakte inn i baken hennes. Jeg dro den tilbake og ertet henne med den mot klitten og noen centimeter inn i musa hennes.

Hun må ha blitt litt frustrert for hun bannet litt og tok staven fra meg, la seg på ryggen og med bena høyt begynte hun og knulle seg selv foran meg. Med en finger dypt inni baken og med musa full av dildo stønnet hun hest frem en orgasme. Jeg krøp opp ved siden av henne og strøyk den skjelvene kroppen hennes. Vi dro på oss teppe og jeg la den ene hånda mi over skrittet hennes og så sovnet vi.

Det ble en deilig opphissende ferie…

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og