Hva tenner deg?

«Kjære dere i nyevibber.no! Jeg ønsker å fortelle deres lesere om mitt favoritt «leketøy». Det gir helt klart en ekstra piff til barnebursdagen dersom man blåser opp noen ballonger, men har dere forsøkt å ha samkvem med en ballong? Spenningen er enrom! Jeg blir ikke lei. Jeg vil anbefale ballongsex. Kanskje jeg kan skrive om det på deres nettside?»

NyeVibber.no er en nettside for alle som liker erotikk. Vårt mål er å opplyse og å tipse våre lesere om hvordan de kan få et mer spennende og variert sexliv. Men vi har heller ikke en bunnløs brønn med erfaring å hente fra. Derfor ber vi deg om å dele av dine erfaringer. Det er ikke alle forunt og ha et sexliv som er så spennende som man kanskje skulle ønske seg, men veldig mange sitter på et lite tips som kan være en liten «a-ha»opplevelse for andre.

Så enten du har en fetisj, en opplevelse, en fantasi eller et lite tips, så vil vi komme i kontakt med deg! Vi vet at det finnes vanvittig mye spennende mennesker der ute, og dere må dele av deres erfaringer slik at andre kan la seg inspirere.

Innsatsen vil bli belønnet. Send oss en epost på nyevibber@nytelse.no nå!

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og