Min beste orgasme

Det var mørkt i rommet da han kom inn. Jeg var halvveis i drømmeland der jeg lå naken i senga etter å ha sovet et par timer. Jeg hørte såvidt at døra gikk opp og noen kom inn. Det var nok Tim som hadde kommet hjem fra kveldsvakta si. Skrittene kom nærmere og nærmere senga, før han til slutt spratt opp til meg. Jeg kjente han sneik seg opp under dyna og la seg inntil meg. Han var så varm og god. Jeg kjente osen fra den gode parfymen hans treffe nesa mi. Jeg blei nesten litt kåt bare av det. Hadde han en ny parfyme?

Han begynte å stryke meg på hofta med de store og gode hendene sine. Jeg merka at jeg blei fort våt nå etter å ha sovet litt, og fremdeles var halvveis i drømmeland. Hånda hans beveget seg rundt hoftene og nedover låret mitt. Kriblingene kom fremdeles etter 5 år sammen. Vi blei liksom aldri lei av hverandre, like kåte var vi også. Jeg løfta hånda for å stryke han på magen, men blei stoppa før jeg rakk å treffe kroppen hans. Han tok tak i hånda mi og la den ned i senga igjen. Han brukte nesten litt makt, noe som tente meg skikkelig!

De myke leppene hans traff puppene mine og beveget seg rundt i rolig tempo. Plutselig sugde han tak i nippelen min. Tunga hans dansa rundt på nippelen mens ene hånda masserte den andre. Så deilig. En ny og spennende følelse! Tunga hans beveget seg nedover forbi puppene og videre forbi magen. Det kilte på en veldig deilig og pirrende måte, noe jeg aldri hadde opplevd han gjøre på meg. Ikke på den måten i hvertfall.

Noen dråper rant ned på magen min og spredde seg utover. Det lukta friske jordbær. Tim plasserte hånda si på magen min og smurte det utover. Det blei så glatt og deilig. Hånda hans sklei nedover mot fitta mi, og jeg kunne kjenne at jeg bare blei våtere og våtere. Fingrene hans dansa rundt kjønnsleppene mine og over klitten min. Han gjorde alt for å unngå å treffe fitta mi bare for å pirre meg enda mer. Det var nesten umulig å holde igjen stønninga. Det var så irriterende og sinnsykt pirrende på samme tid!

Fingrene fortsatte å leke rundt fitta mi. Den andre hånda hans var plassert på puppen min, og tunga hans hadde begynt å bevege seg nærmere fitta. Jeg kjente det brusa i hele kroppen, akkurat som om jeg skulle sprenge snart. Jeg var så kåt. Tunga hans hadde nå kommet frem til kjønnsleppene, og plutselig sugde han seg fast i klitten min. Jeg ga fra meg et digert stønn som kunne høres milevis unna, det er jeg sikker på.

Han lekte meg klitten min som om han aldri hadde gjort noe annet! Fingrene hans beveget seg først litt nedover mot rumpehullet, før de plutselig snudde og begynte å nærme seg fitta mi igjen. Jeg klorte meg fast i lakenet og strakk hodet bakover. Plutselig smatt to av fingrene hans inn i den våte fitta mi, samtidig som tunga fremdeles dansa på klitten. Jeg begynte å slite med å holde orgasmen tilbake.

Jeg stønna høyere og høyere. Plutselig stoppa han helt opp. Det var for mørkt til at jeg kunne se hva som foregikk. Før jeg visste ordet av det tok han tak i begge hendene mine og presset de ned mot senga. Leppene hans traff halsen min og kysset meg nedover. Jeg kjente noe som stakk meg på låret. Det var pikken hans. Den kjentes så hard og god ut! Den beveget seg bortover mot fitta mi.

Smatt sa det, og pikken gikk inn i meg med et støt! Jeg ga fra meg et enda høyere stønn nå enn tidligere. Aah, så deilig! Og så… stor den var?! Den fylte meg helt opp, noe den ikke pleier å gjøre. Den kjente annerledes ut også? Det var jo ikke Tim! Pikken hans gikk inn og ut i et sakte tempo. Så begynte han å gå på skikkelig. «Liker du det, kjære?» sa stemmen.

Jeg kjente forvirringen rase rundt i hodet mitt. Jeg var sprengkåt samtidig som jeg ikke ante hva som foregikk. Det var Tim sin stemme, men den passet ikke med pikken som var inni meg! Pikken hans var ikke SÅ stor. Følelsen av å bli fylt opp var så deilig at jeg ikke klarte å tenke helt klart. «Hardere!» ropte jeg. Jeg merka at orgasmen var på vei. Jeg klarte nesten ikke å holde tilbake lengre. Så stoppet han plutselig.

Pikken hans smatt inn igjen. Men… denne gangen var den helt annerledes enn den akkurat hadde vært! Fasongen var ikke den samme. «Du husker vi snakket om at du ville prøve å bli tatt av noen andre mens du var sammen med meg?» spurte Tim. Pikken hans gikk sakte ut igjen. Så gikk den inn igjen med et digert støt som nesten fikk meg til å komme. Fitta mi var så våt. Jeg kunne høre det så tydelig. Lydene som kom da han førte pikken inn ut og ut. Jeg glemte helt å svare på spørsmålet hans.

Han snudde meg over på magen og tok meg bakfra mens han holdt meg rundt magen med et fast grep. Pikken hans gikk inn og ut, raskere og raskere. Jeg kunne kjenne hver eneste blodåre på pikken hans. Jeg blei så kåt at jeg holdt på å komme av hver eneste bevegelse han gjorde. Orgasmen begynte å bygge seg opp igjen enda en gang! Jeg skjønte fort at jeg ikke klarte å holde ut så mye lengre.

Tim merka at jeg holdt på å komme, og kjørte på enda hardere. Fitta mi stramma seg rundt pikken hans i det jeg fikk den heftigste orgasmen jeg noensinne hadde hatt! Orgasmen var så intens at hele kroppen ristet. Den kraftige pikken hans fylte meg helt opp og jeg kunne kjenne den så tydelig gjennom hele orgasmen. Han fortsatte i sakte tempo selv etter jeg hadde kommet. Det var så følsomt, men jeg ville ikke at han skulle stoppe noen gang!

Han trakk seg forsiktig ut igjen og la seg ved siden av meg. Jeg klarte ikke å få frem et eneste ord der jeg lå utslått av den kraftige orgasmen. «Hva synes du om pikken min?» spurte han, «Du har jo alltid hatt lyst på noe nytt, skal vi prøve dobbelt opp neste gang?»

Har du også lyst på en lengre og tykkere penis for spennende sex? X-tensions fra Pipedream er en serie penishylser i ulike lengder og tykkelser, du får til og med X-tensions med vibrator eller for dobbelpenetrering! Hele X-tensions serien finner du hos Nytelse.no!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du