Knull meg som om det var siste gang!

Det var lenge siden jeg hadde fått meg noe nå. Corona og singellivet er ikke den beste kombinasjonen og jeg måtte få kåtskapen ut av kroppen. Det var ikke lenge siden jeg kjøpte en vibrerende truse på nett, så jeg tok den på under treningstightsen for å gjøre kveldsturen litt ekstra pirrende. Jeg satt air pod`sene i ørene med «sex-listen» fra Spotify og gikk ut i den friske vårluften med fjernkontrollen til trusen i hånden.

Vibratoren i trusen var godt plassert mellom kjønnsleppene mot klitoris og laget en ørliten bul i tightsen. Jeg kjente jeg ble våt bare ved tanken av å gå slik offentlig. Hvorfor hadde jeg ikke gjort dette tidligere? Det tok ikke lang tid før jeg trykket meg gjennom de deilige rytmene og kjente blodet begynte å pumpe raskere i kroppen, selv om jeg ikke hadde gått langt. Et par kom gående mot meg i bakkene opp mot den faste stien jeg pleide å gå, og jeg måtte stoppe ved et tre og late som jeg så på utsikten, mens jeg kjente bena ble skjelvende som gele under meg.

I det de gikk forbi glapp det et høyt sukk ut av meg. De så på meg og smilte, og jeg kjente øynene mine rulle bakover i hodet, mens jeg smile skjevt tilbake og holdt meg fast i bjørken ved siden av meg. Så kleint og så deilig på samme tid. Jeg klarte ikke bry meg, og lot orgasmebølgene fare i kroppen mens de forsvant nedover bakken.

 

 

Jeg var synlig våt på tightsen da jeg gikk videre.

Jeg klarte ikke å skru vibratoren helt av. Jeg ville ha mer, men satte den på laveste nivå for å ikke måtte stoppe med en gang igjen. Ti minutter lenger opp ser jeg plutselig Magnus komme mot meg. Vi hadde alltid hatt en greie, men det var lenge siden jeg hadde sett han. Jeg kjente jeg ble stresset. Her kommer jeg med våt tights og vibrasjoner mot klitoris, mens jeg ser det deilige smilet hans og de sjarmerende smilerynkene på siden av øyene hans som får meg til å smelte helt.

«Du er like våt som alltid ser jeg», sier han, med det lure blikket sitt som setter seg i meg når øyne hans beveger seg fra skrittet mitt og opp. «Kanskje vi skal ta den av å henge den til tørk, mens jeg holder deg varm», smiler han. Og jeg klarer ikke motstå, jeg vet hvor bra match vi er når vi har sex. Han knuller som om hver gang var den siste, og jeg var allerede så kåt etter å ha gått med trusevibratoren såpass lenge.

Jeg gir han fjernkontrollen, mens jeg snur meg mot han og ruller tightsen rett under rumpeballene og bøyer meg fremover og rister lett på den. Kjenner hånden hans gli inn mellom lårene mine og frem over trusen. Han presser den mot meg samtidig som han øker intensiteten med fjernkontrollen. «Kom for meg». Jeg kjenner pusten hans i nakken, og de myke leppene hans som kysser meg oppover halsen, mens han holder meg hardt inntil seg. Plutselig snur han meg rund trekker ned tightsen, og kysser meg på innsiden av lårene, ned til leggen før han tar av skoene og slenger tightsen til tørk over en gren.

 

Sommerminnet

 

Han fører meg bort til en stor sten, setter meg ned på den og sprer bena mine.

Jeg legger hodet bakover og nyter blandingen av crispy vårluft, fuglesang og tungen hans som leker seg oppover på innsiden av lårene mine. Han presser fortsatt den ene hånden mot trusen min så vibratoren presser hardt og durende mot klitorisen min. Jeg kjenner saftene mine begynner å renne ut i trusen igjen. Han drar den lett til side for så å føre to fingre inn i meg, mens han smaker på saftene samtidig. Herregud, dette har jeg savnet. Han presser hardt mot g-punktet og sammen med vibrasjonene er ikke orgasmen langt unna. «Sprut på meg, slik som du pleier».

Jeg vil det skal vare lenger, men klarer ikke holde tilbake og kjenner jeg squirter i det jeg kommer kraftig. Han tar frem den store stive pikken sin, legger seg over meg, og presser seg inn i meg, mens han kysser meg og jeg kjenner smaken av meg selv. Pikkens hans presser seg inn mellom leppene mine og fyller hele meg. Han støter hardt inn i meg så jeg stønner høyt og lidenskapelig. «Å, Magnus, knull meg». Han tar tak rundt halsen min og holder meg hardt fast, mens det intense blikket hans ser meg rett inn i øynene.

 

Øynene mine ruller bakover i hodet igjen og jeg forsvinner inn i nok en orgasme.

Han trekker seg ut, løfter meg ut i lyngen og setter meg på alle fire i lyngen. Jeg legger overkroppen ned og presser rumpa opp mot han og sprer rumpeballene. Så slikker han meg i rumpa, mens han fortsetter å fingre meg samtidig som han stimulerer klitorisen min. Så kjenner jeg pikken hans presse seg inn i rumpen min.

Jeg lar han få fullt innsyn og drar rumpeballene fra hverandre slik at han kan presse pikken sin inn i meg. Og det gjør han. Den deilige pikken, støter inn i meg. Først rolig, så kraftigere og kraftigere, mens han holder et godt grep om hoftene mine. Jeg elsker å kjenne styrken hans. Han kan gjøre hva han vil med meg. Jeg er fullstendig hans. Jeg kjenner han bli hardere og nærme seg. «Jeg vil at du skal fylle hele meg med den deilige varme spermen din».

Det tenner han fullstendig, og han tar enda hardere tak i meg, før han spruter inn i meg. Han legger seg over meg og kysser meg i nakken før han trekker deg ut. Jeg ligger fortsatt der og nyter, mens jeg kjenner det banke i hele kroppen. Faen, jeg elsker at han alltid knuller meg som om det skulle vært siste gang…

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du