Kinky date i skogen

Med nervøse skritt gikk hun av toget, det var sent, nesten ikke noe folk på stasjonen. Hun tok opp telefonen for å se om hun hadde fått noen flere instruksjoner. På skjermen stod det «Gå ut på parkeringen, og se etter en hvit varebil. Gå til den, og sett deg inn i baksetet, og vent på flere instruksjoner.»

Hun gikk ut av stasjonen og begynte å se etter denne bilen, og fikk raskt øye på den, der den stod helt borterst på parkeringen, som var nesten tom. Hun gikk med raske skritt mot den i den korte sommerkjolen hun hadde fått beskjed om å ta på, og satte seg inn. Det var ingen i bilen, men når hun lukket døra etter seg tikket det inn en ny melding på telefonen.

«Ta på deg det som ligger i setet i midten, når du er klar, sett deg ned på det innerste setet og vent. Jeg ser deg.» Hun begynte å kikke rundt seg for å se om hun så han, men ingen var å se. I setet låg et svart halsbånd med røde kanter, matchende lærcuffs og et blindfold. Hun tok først på seg halsbåndet, før hun tok på lærcuffsa, og satte seg på setet som hun hadde fått beskjed om. På det setet var det satt på en dildo, hun var allerede så spent og kåt at det var ingen problem å få den inn. Når den var på plass og hun satt komfortabelt, tok hun på blindfoldet og ventet. Det gikk ikke lang tid før hun hørte døra gikk opp, og bestemte hender tok tak i lærcuffsene og klipset de fast i noen kroker plassert i taket, og døren lukket seg igjen.

Han gikk rundt bilen og satte seg i førersetet, startet opp bilen og begynte å kjøre. Han sa ingenting, men nøt synet i sladrespeilet mens han satte kursen oppover lia, ut i skogen. I midtkonsollen lå en fjernkontroll som styrte vibrasjonen i dildoen hun satt på, og det kom et lavt stønn ifra baksetet når han skrudde den på første hakket, mens bilen kjørte lenger og lenger uti skogen. Med jamne mellomrom varierte han vibrasjonene mens han monitorerte reaksjonen i speilet, hun satt mer og mer urolig og bet seg i leppa.

De hadde kjørt en god stund da hun merket at de svinget inn på en mindre grusvei, og farten gikk nedover. Hun var rennende våt der hun satt, og nøt vibrasjonene fra dildoen og bevegelsen fra bilen der den snirkla seg oppover. Hun visste ikke lenger hvor hun var eller hvor de skulle, og uten syn ble sansene ekstra sterke. Bilen stoppet plutselig, og hun merket at han gikk ut, og ble borte en liten stund. Vibrasjonene sto fortsatt på, og hun var veldig nærme å komme. Like før orgasmen skyllet gjennom henne, ble vibrasjonen skrudd av, og hun stønnet ut i skuffelse, hun hadde så lyst til å komme!

Døren gikk opp, og et ledebånd ble klipset til halsbåndet før han løsnet håndjerna fra taket. «Du blir med meg!» sa han med bestemt stemme, før han strammet opp ledebåndet og dro hun ut av bilen. «Stå i ro, henda på ryggen» hun adlydet med en gang, og håndjerna ble klipset sammen. Han ledet henne videre på det som kjentes ut som en skogssti, hun kunne jo ikke se noe så hun fulgte bare etter ledetauet. Etter en liten stund kom de fram til en tretrapp, antagelig til en hytte, men hun visste ikke. Han åpnet døra og sa hun måtte løfte beina høyt når hun gikk inn.

Hun ble stående en stund like innenfor døra, hun hørte han lukket døra bak henne, og låste. Hun kjente spenningen sitre gjennom kroppen, og og saftene begynte å renne nedover lårene. Han stilte seg bak henne, hun kunne kjenne pusten hans i nakken. Hele kroppen bruste når han tok tak rundt henne og presset henne inntil seg. Hun kunne kjenne bulen i buksa hans mens han visket inn i øret hennes om hun var klar. Hun nikket til svar. Han dyttet henne foran seg videre innover i rommet til hun kjente hun sto inntil noe hardt, før han tok tak i halsbåndet og dyttet henne forover til magen og puppene traff en slags plate. Uten å slippe taket rundt nakken, klipset han halsbåndet fast i en krok, før han spredde beina hennes med sine bein, og klipset de fast i hvert sitt håndjern, og hun satt helt fast.

Han gikk litt unna, nøt synet der hun stod fastbundet og sårbar inne i hytta, med en rumpe som strittet mot han, kjolen var litt kort. Han kunne se det glinset nedover låra hennes, her var det ikke mangel på glid. Han tok opp et kamera og begynte å ta bilder av henne, hun skvatt litt når hun hørte blitzen, men sa ikke noe. Han gikk på andre siden av bordet, og han kunne se at hun bet seg i leppa mens hun pustet tungt. Han dro av seg boksa og stilte seg foran henne.

Hun åpnet munnen villig, hun hadde ventet lenge på dette. Hun ble litt overasket over størrelsen når han presset kjønnet inn i munnen hennes, først sakte, og litt lenger inn for hvert støt. Han testet brekningsrefleksen hennes, hun hadde jo skrytt slik av den tidligere. Med halsbåndet festet i bordet hadde hun ingen vei å gå, så når han bestemte seg for å ta den helt inn, hadde hun ikke noe valg. Han holdt den helt inne i noen sekunder, hun kjente hun trengte luft, men ville ikke gi seg. Når han endelig trakk den ut, gispet hun høyt etter luft, før han igjen kjørte den helt i bunn.

Han nøt suginga, og merket at hun ble veldig tent av å bli brukt på denne måten. Han tok fram en ridepisk som hang på veggen, og ga hun en liten rapp på rumpa med den mens han kjørte kuken helt til bunns. Hun rykket til og fikk den lenger inn enn noen gang, og hun stønnet høyt. Hun var ikke forberedt på dette, men hun likte det. Han ga henne et rapp til mens han kjørte kuken ut og inn av munnen hennes fortere og fortere. Hun stønnet mer og mer da han plutselig trakk seg ut, og ble borte.

Hun pustet tungt, og hev etter pusten. Det var helt stille i rommet, det eneste hun kunne høre var hennes egen pust. Hun lå der og lyttet, lurte på hva som skulle skje videre. Plutselig kjente hun noe bli presset inn i munnen hennes, før en rem ble festet rundt hodet. Hun skjønte fort at det var en slags gag, men den var mye større enn det hun var vandt med tidligere. Hun hørte på ny en blitz, og skjønte han hadde tatt et nytt bilde av den forsvarsløse jenta som lå her. Han gikk bak henne, og tok et godt tak i rompeballene hennes, og spredde de godt. Hun var så våt at det hadde samlet seg en liten dam på gulvet under henne, og hun kunne nesten ikke vente på å bli fylt opp.

Han fant fram en buttplug av moderat størrelse, i en farge som matchet de svarte og røde mansjettene hun hadde på seg. Han smurte den godt inn med glidemiddel, før han tok litt på fingeren og smurte inn åpningen. Hun skvatt litt og stønnet deilig gjennom gagen, og kom med et langt stønn når han førte buttplugen sakte inn i hullet hennes. Hun kunne kjenne hun ble utvidet og fyllt opp, en veldig deilig følelse. Han trykket på en knapp, og buttplugen begynte å vibrere.

Hun stønnet høyt, og kom med mumlelyder om at det var så godt. Han begynte massere klitten hennes mens buttplugen gjorde jobben sin i det andre hullet, og hun var så kåt at hun slet med å ligge stille. Han ga henne et rapp med flat hånd og sa strengt «Ligg i ro!» og hun skrek til og det begynte å rykke i hele kroppen hennes. Hun var helt på bristepunktet, hun klarte ikke vente lenger, hun måtte komme NÅ! Han kjente hva som var på veg til å skje så han ga henne et rapp til på hver sin rumpeball mens hun skrek ut i orgasme.

Mens hun lå der og ristet av orgasme, presset han endelig pikken inn i henne. Hun følte seg skikkelig fyllt opp med både buttplug og pikk, og musklene strammet seg taktvis rundt pikken hans. Han begynte å støte pikken inn i henne, dypere og dypere for hver gang, og hun stønnet og koste seg mer og mer. Han kjente han ble våt nedover låra når hun kom for andre gang, og fortsatte å ta henne hardere og hardere. Han lente seg framover og tok av henne blindfoldet, og tok tak i halsbåndet og dro hodet hennes bakover. Hun åpnet øynene og så seg selv i et speil som sto på veggen foran henne. Hun kunne se seg selv, med rufsete hår og en stor svart ballgag, mens han sto bak henne med et lurt smil og pumpa henne full, og hun kjente øynene rulla bakover når den siste orgasmen raste gjennom henne for fullt når hun kjente han fylte henne opp med varm og klissete sæd.

Han la seg oppå henne, med pikken fortsatt inne i fitta hennes, og han smilte lurt til henne i speilet mens han visket inn i øret hennes «Er du klar for mer?» Hun nikket raskt et ja. Det kom til å bli en lang og deilig natt!

Denne novellen er delt av «Kapteinen».
Ønsker du å få publisert din novelle? Send den til tonje@nytelse.no! Alle publiserte noveller blir belønnet med et gavekort på 500,- som kan brukes hos Nytelse.no!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du