Kikkeren

Jeg gikk å kikket ut av vinduet. Den må snart komme. De hadde lovet det. «Alltid levering dagen etter bestilling» sto det på hjemmesiden. Jeg hadde planlagt det hele i detaljer. Ingenting skulle gå galt. Min mann skulle på foretningsreise og jeg skulle være helt alene. Selv om jeg var forberedt på det, skvatt jeg til når det ringte på døren. Jeg åpnet og der står en høy flott mann i uniform, som strekker pakken frem mot meg.
«Lene, er det deg?»

Ja, svarer jeg samtidig som jeg rødmer. Han blunker til meg når jeg signerer og ønsker meg en vidunderlig kveld. Vidunderlig kveld? Det kunne nesten se ut som om han visste hva pakken min inneholdt. postbilen kjører videre og jeg åpner en flaske rødvin. Jeg kikker bort på den lille pakken som ligger på bordet. Vinen smaker fantastisk og jeg koser meg med vinen mens jeg gleder meg til å kose meg med innholdet i pakken.

Jeg pakker ut med spenning og den første jeg trekker ut er en stor naturtro sort vibrator. Sakte starter jeg den. Flere forskjellige hastigheter og vibrasjoner. Mmm, gleder meg! sier jeg høyt og heller opp et nytt glass vin. Ivrig går jeg inn i dobbeltsengen med pakken under armen. Den neste ting jeg pakker opp er en analplugg. Jeg blir litt overasket over størrelsen. Hmm, ja det skal nok gå. Den siste er et glidemiddel. Sengetøyet føles kjølig mot kroppen nårjeg legger meg naken ned i sengen. Det er fremdeles lyst ute og jeg ligger en stund å kikker ut på terrassen. Jeg trekker knærne opp og fører den sorte “ stive” vibratoren ned mellom mine lår. Det kiler deilig og jeg kan merke at jeg kommer til å like min lille nye hemmelighet.

Jeg endrer rytmen og det føles nesten som om den kunstige pikken selv søker seg opp mot mitt nå våte kjønn. Hardt presser jeg den inn mot mine kjønnslepper og sakte glir den inn centimeter for centimeter, langt inn i min varme fitte. Jeg øker tempoet og den kiler ned i mine lår.  Analpluggen liggert ved min side og jeg hviler hånden på den. Det er totalt opphissende det her! Plutselig hører jeg noen ute på terrassen. Jeg skvetter og kikker ut mot vinduet og kan se postmannen i uniformen stå å stirre mot det som skjer mellom mine ben. Nakkehårene mine reiser seg og jeg stivner en stund men later som jeg ikke har sett ham.

Plutselig føler jeg en enorm opphisselse i at noen kikker på meg. Jeg begynner å kile på mine lår og fører den sorte pikken ut og inn i et rymisk tempo. Sakte vender jeg meg om i sengen så postmannen utenfor får bedre blikk over min våte fitte. Kanskje vet han at jeg vet at han kikker? Kanskje vet han ikke…

Han vet hvertfall at innholdet av pakken han leverte, er kommet frem og helt inn i kunden. Jeg beføler mine stive brystvorter med den ene hånd samtidig som jeg trykker vibratoren dypt inn i meg. Nå kan jeg merke det begynner å sitre i mitt underliv og bare tanken på at det står en mann å kikker på meg utenfor mitt vindu gjør meg ivrig..

Jeg kan se at han har sin hånd på en stor bul i buksene sine. Han trekker glidelåsen ned og tar ut sin stive pikk. Han runker og stirrer. Endelig tar jeg fatt i min plugg som jeg smører inn i glidekrem. Jeg fører tappen mot mitt lille trange hull og prøver stille og rolig å presse den inn. Det er lenge siden jeg har hatt noe der bak, så jeg skal være tålmodig. Dildoen gjør sitt arbeid med rytmiske støt i fitta. Analpluggen er stor og jeg sliter med å få analpluggen inn, så jeg setter meg opp på kne med ryggen mot vinduet.

Jeg støter dildoen mot madrassen og begynner å ri mitt nye bekjentskap. Rumpen strutter og jeg fører analpluggen igjen mot mitt lille hull. Jeg presser hardt og det gjør litt vondt. Den vill ikke inn, da den er meget tykk på midten. Sakte senker jeg meg ned mot madrassen som gjør at pluggen og pikken kun kan komme en vei. I nysgjerrighet kaster jeg et blikk ut av vinduet der jeg kan se postmannen massere i sin stive pikk samtidig som han stirrer på alt som skjer hos Lene i nr.5. Det er ikke lett, men jeg prøver å slappe av og bruker min kroppstyngde og sakte glir analpluggen over det tykke punktet og inn i min rumpe.

Plopp, så sitter den der og jeg kjenne krampetrekninger i hele min kropp. Orgasmen skyller over meg og jeg føler varme rundt rumpehullet. Nå vender jeg meg om å ser postmannen sende en stråle av sæd opp på mitt vindu. Jeg legger meg ned på siden og trekker den kunstige pikken ut av meg. Jeg kikker igjen mot vinduet å kan se sæden renne ned av vinduet, men postmannen er borte. Han har nok travelt med flere leveranser tenker jeg..

Skrevet og sendt inn av mr. seX.
Ønsker du å få publisert din novelle? Send den til novelle@nytelse.no! Alle publiserte noveller vil bli belønnet med et gavekort på 500,- som kan brukes hos Nytelse.no.

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette