Hvordan bruke analdildo?

Analsex og anale leketøy kan gjøre sexlivet enda mer spennende og deilig, men hvordan går du frem og hvilke leketøy egner seg?

Anus er en av kroppens erogene soner som kan gi mye nytelse og forsterke både opphisselsen og orgasmen om det gjøres riktig.

Slik går du frem:

  1. Rengjøring

Det som flest er redd for når det kommer til analsex er at det skal være avføring i endetarmen, og at man skal få seg en liten overraskelse. Sørg derfor for at du ikke kjenner at du må på do. Om du fortsatt er usikker kan du bruke en analdusj for å sikre deg.

 

  1. Glidemiddel

Bruk rikelig med glidemiddel som er egnet for analsex. Det som kjennetegner et slikt glidemiddel, er at det er noe tykkere enn vanlig glid.

 

  1. Gå forsiktig frem

Sørg for å være trygg og å slappe godt av. Start med en finger, eller en liten butplug før du går over til penetrering med penis eller en dildo.

 

Leketøy og analsex

Analsex er en fantastisk måte å oppleve nye former for nytelse og leketøy gjør leken enda mer spennende. Alle dildoer med sugekopp eller annen bred base kan fint brukes til analsex. Grunnen til at den må ha en «stopper» er at den ikke skal forsvinne oppover. Det finnes en rekke former for leketøy man kan bruke analt både for kvinner og menn. Felles for de alle er at de skal gi ekstra nytelse. Velg mellom analdildo, analkuler, butplug og prostatavibrator. Prøv dere litt frem for å finne rett produkt både når det gjelder form og størrelse for at opplevelsen skal bli god. Deretter er det bare å utforske og å nyte denne formen sex.

 

Se alle analdildoer her

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du