Hva jeg gjorde med deg

Jeg inviterer deg inn og du ser hvordan blikket mitt kler av deg, vurderer deg og åpenbart liker det jeg ser; jeg blir slørete i blikket og puster tyngre – du gjør meg kåt bare med din tilstedeværelse.

Jeg tar hånda di og leier deg inn på soverommet. I det døra slår igjen bak oss presser jeg deg opp mot veggen, holder begge hendene dine og gnir fitta mot den voksende kuken din. Jeg legger hendene dine på rumpa mi og du knar meg hardt samtidig som du trekker meg enda nærmere. Jeg fletter fingrene mine i håret ditt og trekker deg mot meg, slikker langs underleppa di og suger den inn i munnen min før jeg grådig kysser deg. Jeg blir svak i knærne, men du holder meg oppe før du dytter meg ned i stolen.

Jeg puster tungt, stønner av kåtskap og ser på deg med lystne, brennende øyne. Kuken din presser mot buksa og jeg trekker deg mot meg, borer ansiktet mitt mot skrittet ditt og stryker over kulen med hendene. Jeg sier du skal sette deg i stolen midt imot meg, du får ikke lov til å røre; nå skal du se og nyte.

Jeg trekker skjørtet sakte oppover; opp over de svarte bootsene, avslører blondekanten på strømpene og stroppene de er festet i. Jeg lener meg bakover og trekker den svarte trusa til siden. Du følger med, med stivt blikk, kjenner hvordan du blir enda hardere når jeg lar fingrene gli langs fitta. Jeg stønner igjen; er så kåt, så våt, så sulten på deg. Jeg sprer bena så langt til siden som jeg klarer mens fingrene mine glir opp og ned langs sprekken, virvler rundt tappen og tilbake mot åpningen.

Jeg ser på deg, du sitter som fjetret og følger med på hånda mi mens jeg lar først én finger gli inn i den våte fitta mi, deretter to og så tre. Jeg lar fingrene gli inn og ut, fortere og fortere mens jeg klynker og stønner. Det er like før jeg kommer! Du åpner buksa og tar kuken i hånda, klarer ikke la vær å la hånda gli opp og ned skaftet mens du ser på at jeg fingerpuler meg selv. Du smører forsatsen over kukhodet og runker mens jeg lar fingrene rotere over tappen, raskere og raskere til jeg spenner underlivet mot deg, bøyer ryggen bakover og kommer mens jeg skjelver og sitrer. Du runker enda hardere og kjenner at du kommer mens du skyter den varme sæden din over fitta mi og fingrene mine. Jeg smører sæden din inn mellom fitteleppene og inn i åpningen før jeg fører fingrene til munnen og slikker i meg den deilige smaken av deg og meg.

Skrevet av «Snuppelura». Vil du ha din novelle publisert? Send den til tonje@nytelse.no!

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette