En i hvert hull

Du har kledd deg opp. Ny minikjole, ganske utringet, dyp kløft. Håret er satt opp med fletter festet med sløyfe i nakken. Du vandrer litt frem og tilbake, litt blek om nebbet, nervøs, rastløs.

Klokken sju hører vi bilen svinge inn i oppkjørselen. Han ringer på. Rolig, så rolig som du klarer, går du å åpner. Du får en klem, blomster, gaver og to flasker vin.
Jeg får en flaske konjakk.

Du åpner en gave med dyr parfyme. Vil gi han en klem, men han styrer hodet ditt mot sitt, leppene deres treffes i et kyss. Han klemmer lett det ene brystet.
Du setter blomstene i vann. Han går bort til deg ved settbordet og legger armene rundt deg bakfra og kysser deg på halsen. Han sier noe jeg ikke hører. Du rødmer og nikker.

Hendene hans glir mykt over brystene dine. Ser fra siden at du smiler. Du snur deg mot han og leppene møtes. Dette kysset er noe mer enn de forrige, mer lidenskap, du gir mer, lar kroppen ligge mykt mot hans.

Han holder rundt deg, du ser på meg over skulderen hans og smiler, sender meg et luftig kyss. Akkurat nå føler jeg meg litt som tredje hjul på vogna. Kanskje du merker det.
Kom og vær med du og? Ikke bare sitt der og se på.
Det var fint å se på. «Trenger ikke en tilskuer, – kom!»
Du strekker den ene armen mot meg, legger den rundt meg og kysser meg. Du legger kinnet ditt mot mitt og visker; jeg elsker deg.

Otto krever din oppmerksomhet. Jeg står litt bak deg og trekker ned glidelåsen i kjolen. Hendene hans kommer bak på ryggen din og åpner stroppen i bh-en. Rolig skyver jeg ned den ene skulderstroppen på kjolen og sørger for at bh- skulder-stroppen følger med.
Han blunker lurt til meg og stryker over den andre skulderen, med samme resultat.
Bh-en glir helt av. Brystene dine strutter mer enn på lenge. Han bøyer seg og kysser brystet ditt. Hendene dine legger seg om nakken hans og du vrir hodet ditt mot meg og kysser meg.

«Elskede…», det kommer liksom litt spørrende.
«Ja, – du skal».
«Vi skal, – alle tre».
Jeg bare nikker og ser Otto kysse det andre brystet. Benytter anledningen til å klemme bakenden din litt. Du pleier ikke like det så godt, men nå bryr du deg ikke.
Ivrig åpner du skjorteknappene hans, stryker over den muskuløse, hårete brystkassen. Kysser brystvortene hans, lar hånden gli gjennom hårveksten. Brystene dine blir løftet og dere kysser, jeg ser tungene i dansende lek. Han slipper deg og du vender deg raskt mot meg. «Kyss meg»! Tungen din kommer inn i munnen min, tungene møtes.

«Ikke prøv deg, du skal være med».
Jeg ser spørrende på deg. Han tar på meg.
«Der?»
«Ja-h».
Ivrig løfter jeg kjolen opp bak og stryker over rumpa, ned i trusen. Lar en finger gli mellom de myke rumpeballene. Mens dere kysser åpner du beltet hans og kommanderer han til å ta av skjorten. Jeg kler av deg. Stryker trusen din ned på hoftene og den faller lengre ned.
«Så deilig, hard». Sier du mens du lar hånden din gli over bulen i buksen hans.
«Liker vel det du?»
Min elskede, deilige, søte, snille kone vrikket på hoftene i det han dyttet henne litt foran seg på vei til sengen.

«Hva har du lyst til?» spør du med roser i kinnene.
«Trenge inn i deg…»
«Haster ikke det. Vil du jeg skal suge deg litt..» Du blunker og venter egentlig ikke på noe svar. Han smiler tilbake og ser på meg. Gir meg tommel opp. Litt som et spørsmål om lov til å bli sugd av min kone, antar jeg.
«Lysten er der til det meste, men vi har god tid. Legg deg da…»
Otto er rolig i tonen. Rolig, snill, mandig og tydelig. På grensen til streng.
Du legger deg mellom beina hans, men snart skifter du stilling og dere ligger i den berømte 69 stillingen. Du tar tak i kuken min og bearbeider den rolig og bestemt.
Selv har jeg utsikt til tungen hans som slikker deg helt bak og til munnen din som strever med å ta den inn. Litt brått slutter du og ser direkte på meg.

«Kom her! Kyss meg!»
Høyst forsiktig kysser jeg deg, men du trekker meg til deg og det blir et skikkelig kyss.
Du smiler leende mot meg.
Smakte det kuk?
Du senker din åpne munn ned over kuken igjen. Med et kraftig tak tar du tak i håret mitt.
«Gjør det», krever du og dytter meg ned mot kuken.
Jeg åpner munnen forsiktig.
«Mer! Ta den inn!»

Det er rart å kjenne den fløyelsmyke huden rundt det harde skaftet. Det smaker ikke vondt. Smaker nesten ikke i det hele tatt.
«Elskede, du suger kuk», visker hun i øret mitt. «Er så kåt. Blir kåt av å se deg suge en».
«Lyst å ta den inn?»
«Hm-m, – ikke enda. Han kysser meg der, bak».
«Mulig han vil ta deg der». Jeg blunker til henne og håper litt at det er det han vil. Jeg vil se min kone bli rævkjørt.
«Vil du nekte han»?
«Kan jeg det»?
«Du bestemmer».
«Nei, gjør alt for dere, så deilig».

Raskt skifter dere stilling og du ligger med den store karen over deg. Det er som om han dekker hele deg, i alle fall nesten. Jeg ser opp mellom de skrevende lårene, så den våte åpne fitten som nesten tigget etter å bli okkupert. Han lar den gli litt i kløften, kanskje for å få den våtere eller? Jeg aner ikke. Så hører jeg din tiggende pipestemme.
«Kom, kom inn i meg, – ta meg»!
Han plasserer kuken mot åpningen og presser den langt inn med et støt.
Å-å-å! Å ja! Å gud. Thomas?

«Kos dere nå, tar deg etterpå». Jeg ville bare se på de to litt. De lå og elsket litt. Det skummet rundt fitten og kuken gikk som et taktfast stempel.
Vet ikke om det er du som sier noe, eller om det var tilfeldig. Uansett så ruller dere rundt og du kommer øverst.
Synet av de to kroppene som arbeider mot hverandre var litt av et syn.
Thomas, – Thomas, sukker du. «Gjør det, bare gjør det, – bak. Forsiktig».
«Sikker»? Otto ser på oss begge.

Jeg reiser meg og legger meg over henne, og hun stønner av glede.
«Gjør det! Ikke for hardt. Ja, jeg vil, – vil ha to! Ja-a! Å-å-å-h! Ja-a-a-a!»
Du ruller med hoftene mot han som ligger under og meg som ligger over.
Kom inn i meg, sa hun med en stemme son nesten gikk i fistel.
«Bare gi deg tid. Nyt det»! Sier jeg, før jeg trengte inn i henne. Det var trangere enn før, såklart. Jeg kan kjenne hvordan Ottos kuk jobber i fitta hennes, mens jeg er i rumpa.
Otto gjør tegn til at han kommer.

«Sprut alt inn i meg. La det gå i fitten min».
Bare gi beskjed du, – snart helst.
«Gjør det,- ta meg hardt! Oh, my god! J-a-a-a-a Thomas,- Thomas, kom i meg».
Tanken på at hun tok oss begge gjør at det bygger seg opp hos meg fortere enn vanlig og jeg fyller henne med min varme sæd før jeg trekker meg ut av henne. Jeg rekker akkurat å se ansiktuttrykket til Otto når min kone får han til å komme, og jeg må si at jeg liker det. Svært godt.

Sendt inn av «Dreamer». Ønsker du å få din novelle publisert? Send den til tonje@nytelse.no!

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og