Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg!

Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie. Kanskje ikke så rart? Om en hard, bankende ereksjon virker aldri så forlokkende, er en myk og varm tunge så godt som uimotståelig!

En deilig og fuktig «sluppy blowjob» er ikke langt unna om den som gir den bruker sprayen i munnen rett før en blowjob. Mouthwatering Spray inneholder eplesyre, en naturlig syre som forsterker spyttproduksjonen. Spray en liten mengde på tungen og bli forbløffet over effekten!

KJØP MOUTHWATERING SPRAY HER!

 

Hans orgasmer forebygger kreft

Ny forskning viser at menn som har orgasme rundt 20 ganger i måneden, reduserte sjansen for å få prostatakreft med 20 prosent. Ifølge en av forskerne bak studien skyldes det trolig fordi en mannlig orgasme produserer hormonet oxytocin – som kan redusere blodtrykket, og det er heller ikke et minus!

Orgasmer virker smertelindrende

Orgasmer skal ha en smertelindrende effekt, fordi hjernen oversvømmes med endorfiner!

Mannen trenger bekreftelse

Akkurat som oss kvinner, trenger mannen bekreftelse! Og finnes det noe tydeligere tegn på at du liker staken hans, enn å ta den i munnen?  Det handler om kjærlighet og oppmerksomhet til hans kjønnsorgan!

Det gir liv til parforholdet

Er man i et forhold hvor en blowjob ikke er dagligdags, så kan denne dagen være en god unnskyldning for å tilføre litt ekstra krydder i sexlivet! Å prøve nye ting i sengen gir uten tvil liv i parforholdet, og en blowjob av og til er absolutt en god måte å tilfredsstille hans behov for «noe ekstra».

Hun blir i bedre humør

Ifølge en studie fra The State University of New York inneholder mannens sperm flere gunstige stoffer som blant annet får deg i bedre humør og som gjør at du sover bedre. Forskerne hevder også av kvinner som utfører oralsex regelmessig scorer bedre på kognitive tester og har mindre sjans for å bli deprimert, skriver Daily Mail.
293 kvinner deltok i studien der de fylte ut spørreskjemaer med spørsmål om deres sexliv.

Sperm er næringsrikt

Sperm inneholder cirka 150 mg proteiner, 11 mg karbohydrater, 6 mg fett, 3 mg kolesterol, magnesium, kopper og sink. Altså er dette en god kilde til flere viktige næringsstoffer!

Husk dette:

Hvis du først har fått en kvinne på kne, så ikke la henne bli der for lenge. Å suge noen kan faktisk være ganske slitsomt. Og hvis man i tillegg ikke er noe stor fan av å suge noen, så er en halvtime på kne ødeleggende for hele opplevelsen. Jeg foreslår at du heller løfter henne opp etter noen få minutter, slik at hvis hun ikke liker det så kan hun i det minste tenke «jaja, dette trenger jeg bare å gjøre i noen minutter»!

En annen ting du må være forsiktig med er å holde hendene dine på hodet til kvinnen din. La hendene være helt andre steder, så hun selv kan bestemme tempo og hvor dypt hun vil gå.

Aksepter dersom hun ikke liker svelging

Når det kommer til svelging har jeg dessverre ingen triks for hvordan du kan få kvinnen din til å like det bedre. Hvis hun ikke liker det, så må du bare akseptere det. Men hvis du gjør selve sugingen til en god opplevelse, også for henne, så kan det hende hun etter hvert svelger fordi hun faktisk syntes det kan være en spennende avslutning! Husk å si fra før du kommer! Både fordi det vil være opphissende for henne å høre deg si det, men også for at hun skal ha muligheten til å velge selv om hun vil ha spermet i munnen.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du