Freaky Friday – Sugefest

I går var det Biff og blowjob-dagen, og vi fortsetter sugefesten!

I en ny undersøkelse som kartlegger nordmenns sexvaner kommer det frem av kun 4 av 10 gir oralsex. Så til deg som har en partner som av ulike årsaker ikke gir deg en blowjob er det fortsatt god mulighet for å oppleve en blowjob sammen med din partner. For leketøy er ikke bare laget for å kose deg alene, salget av oralsexprodukter øker kraftig, og de er perfekt og bruke sammen med din kjære.

– Tenk så deilig å se sin partner nyte mens du har full kontroll over intensiteten og orkesterplass til orgasmen som slår gjennom kroppen hans. Sexleketøy er for par som vil ha det litt ekstra gøy, nyte hverandre på nye måter og oppleve seksuell stimuli på sitt beste, sier Ebbestad.

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy ofte er gode på å kommunisere, de har bedre sex og er opptatte av å fylle hverandres behov – både i og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier det mye om egne preferanser og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

– Husk at man ikke bruker sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen enda mer leken, forklarer sexologen.

Sexologens sugefavoritter:

The Oris

200 Norske menn har bidratt til å skape det neste store innen sexleketøy for han – The Oris! Du trenger inn i en stimulerende og myk hylse, med unik sugeteknikk og dype vibrasjoner. Og for å gjøre alt bedre: En sensuell norsk stemme som stønner og hvisker frekt inn i øret ditt!

SAM NEO

Det finnes ulike former for sexleketøy som egner seg perfekt til par, og som vil gi dere en vanvittig spennende og deilig opplevelse. Og Sam Neo er nettopp et slik sexleketøy. Den kan nemlig styres via app slik at partner kan ta full kontroll over nytelsen.

KJØP SUGEMASKIN SAM NEO HER!

 

Airturn 2

Airturn 2 etterligner følelsen av deilig oral stimulering. Det myke, rillede silikoninteriøret gir deg en unik opplevelse og en uforglemmelig orgasme! Airturn 2 har 5 forskjellige sugefunksjoner og 6 vibrasjonsmønstre. I tillegg har den også en varmefunksjon som når en maksimal temperatur på 45 grader.

KJØP AIRTURN 2 HER!

Freaky Friday – Rimming

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på, som kaller rimming. Både kvinner og menn kan nyte det å bli

Det skal suges og runkes!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no. Salget har økt med 200%, og runkemaskinen Alex Neo og Sugemaskinen Sam Neo er to av favorittene,