Freaky Friday – Sex i det fri

Utendørs sex er noe 6 av 10 nordmenn vil ha, viser en sexundersøkelse og i dag syns vi du bør gjennomføre det!

Utendørs sex i det offentlig er høyt på listen over seksuelle fantasier, og i en ny undersøkelse gjennomført av YouGov for Nytelse.no kommer det frem at hele 57% kunne tenke seg å ha sex i det fri. Av disse vil flest ha sex i skogen, mens fjellet og stranda kommer hakk i hel på listen.

Dette bør du tenke på før du har sex offentlig:

Det å ha sex i det fri er en fantasi som veldig mange gjennomfører. Spenningen det gir å kunne bli oppdaget tenner mange, men å faktisk bli oppdaget er ikke like gøy. Det er derfor et par ting man bør tenke på før man hiver seg over hverandre i sommer.

  1. Først og fremst bør man tenke på hva man har på seg. Det kan være lurt å ha på noe som går raskt av og på eller eventuelt en kort sommerkjole eller skjørt på jenter.

 

2.Unngå parkeringshus, offentlige bygninger, havner og offentlige steder med videoovervåking.

 

3. Finn et rolig sted som ute i skogen et stykke fra stien, en liten strand, på hengekøyetur, et jorde med høyt siv, i bilen, i vannet eller snik dere unna sommerfesten for en kjapp en i hagen.

 

4. Om dere syns det er litt skummelt å ha sex offentlig kan et fjernstyr leketøy være spennende nok i starten. Prøv en vibrerende trusetrådløs prostatavibrator eller et vibrerende egg. La partneren ha kontrollen så er leken i gang.

 

5. Husk at offentlig sex i utgangspunktet er ulovlig så husk å ikke sjenere noen og vit at spenningen med å kunne bli oppdaget er mye bedre enn det å faktisk bli tatt på fersken.

 

6. Ta gjerne med noe å ligge eller sitte på slik at en ikke får rumpa full av kvist, maur og blader.

 

7. Man kan bli litt stresset av spenningen det innebærer å ha sex i det fri, så et lite glidemiddel kan være lurt å ha med i lommen for å gjøre opplevelsen enda bedre.

 

8. Nyt og husk at så lenge dere ikke sjenerer andre er det bare å slå seg løs!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du