Sexolog:- Garantert hetebølge i trusa

Uansett hvor varmt det er ute garanterer sexologen i Nytelse.no hetebølge i sexlivet denne sommeren!

Ekspertteamet i Nytelse.no har satt sammen tidenes sommerpakker. De har gått hardt til verks for å samle sine favoritter og resultatet er deilige sommerpakker for både han og henne.

– Vi ønsket å lage de mest sexy, pirrende og tilfredsstillende sommepakkene med sexleketøy i Norge. Derfor samlet vi et team bestående av sexolog, produkttestere og produkteksperter for å skape den perfekte sammensetning av sexleketøy for de som vil oppleve seksuell stimuli på sitt beste. I tillegg gir vi en massasjestav til alle som handler for over 800,-. Hva venter du på, sier Sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

 

SE ALLE VÅRE SOMMERPAKKER HER!

 

– Det eneste som er trist er at antallet er begrenset, så vil du ha disse deilige sommerpakkene må du være rask, tipser Ebbestad.

Hun mener Nordmenn bør bruke sommeren til å bli bedre kjent med sin egen kropp, og en eventuell partner. Nyte fridagene og gjøre ting som senker stressnivået, som for eksempel å få deilige orgasmer.

– I år har vi tatt hensyn til at ikke alle er i et parforhold, og har derfor laget sommerpakker som passer perfekt for de som er single, men som selvsagt også kan brukes sammen med partner. Disse sommerpakkene kan jeg virkelig anbefale til deg som kjenner leken, du som vil bli leken og deg som liker orgasmer, og hvem gjør ikke det, smiler Ebbestad.

En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir dopamin, oxtocin og endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille.

SE ALLE VÅRE SOMMERPAKKER HER!

Til henne: Sommerpakken til damer er fylt med slikkevibrator, rabbitvibrator, dildo, fjernstyrt vibrator, analplugg, orgasmekrem og glidemiddel. (Bilde: Nytelse.no)

TIL HENNE: 

– Jeg er så stolt av hva vi har skapt med disse sommerpakkene og de er fylt mengder av deilige sexleketøy. I kvinnepakken er slikkevibratoen er helt klart en favoritt i egget, forteller Maria.

 

I tillegg til slikkevibrator er sommerpakken fylt med rabbitvibrator, fjernstyrt vibraor for anal-vaginal og klitorisstimmulering, dildo, orgasmekrem, glidemiddel og super søt but-plug.

 

– Med denne sommerpakken har du timesvis med nytelse foran deg. Det blir garantert hetebølge når du både rabbitvibrator for sololek, og med det fjernstyrte vibratorenkan man ta leken til et nytt nivå. Gi fjernkontrollen til en partner og kom dere på stranda eller byens gater, hvis dere er modige nok. Mens orgasmekrem og slikkevibrator vil ta deg til nye høyder med deilige orgasmer, tipser sexologen.

 

KJØP SOMMERPAKKE TIL HENNE HER – NÅ 990,- (VERDI: 2000,-)

TIL HAN: Til herrene er sommerpakken fylt med supervibrator med tunge, penispumpe, runkehylse, deley gel, vibrerende penisring, glidemiddel og noen overraskelser. (Bilde Nytelse.no)

TIL HAN:

  • Dette er den beste sommerpakken vi noen gang har laget til menn. Her får du så mye at jeg trodde det var noe feil med prisen, sier sexologen.

I sommerpakken til menn får du en supervibrator med tunge, onanihylse, penisvibrator, penispumpe, penisring med vibrasjon, ereksjonskrem og selvsagt et deilig glidemiddel.

 

– Ereksjonskrem hjelper til med å opprettholde ereksjonen din. Ved å massere penis regelmessig med kremen, blir hudvevet mykere og blodstrømmen inne i penis stimuleres. Det vil ta kortere tid før penisen din blir hard og ereksjonen din vil vare lenger. Sammen med penispumpe får du en knallhard penis som er klar for å teste alle de nye leketøyene i

 

KJØP SOMMERPAKKE TIL HAN HER – N 990,- (VERDI: 1800,-)

ALLE FÅR MASSASJESTAV

Ikke nok med at Nytelse.no har laget sommerens deiligste sexpakker, alle som handler over 800,- får også en kraftig massasjestav.

Massasjestav er faktisk en av de produktene som kommer høyest opp på nordmenns ønskeliste, og det er ikke så overraskende. En massasjestav er deilig på stive og støle muskler, men enda deiligere intimt. Så om du ikke rekker å kjøpe sommerpakker før det blir utsolgt, bør du fylle handlekurven til over 800,- å få med deg en deilig massasjestav til en verdi av 1890,-, smiler Sexologen.

SE ALLE VÅRE SOMMERPAKKER HER!

 

SE ALLE VÅRE SOMMERPAKKER HER!

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og