Freaky Friday – Knulle i sexy undertøy!

Sexy undertøy er aldri feil. Det setter stemningen, man føler seg sexy og det gir en deilig selvtillit!

Sexy undertøy er den perfekte starten på en erotisk kveld. Enten du skal ut på byen og vil føle deg ekstra sexy, eller om du skal kose deg med din kjære, gir et nytt undertøysett boosten du trenger. I kveld skal du overraske med sexy undertøy, dempet belysning og god atmosfære med musikk dere begge liker. Kle deg opp i sexy undetøy og be partneren legge seg på magen, naken på sengen før du kommer inn i rommet. Massèr hele kroppen til partneren med god massasjeolje. Bruk god tid på hver kroppsdel, men gi ekstra mye oppmerksomhet til innsiden av lårene og rumpeballene.

-20% på alt undertøy fra Cottelli!

Deretter ber du partneren snu seg rundt for å se deg før du fortsetter på fremsiden av kroppen mens du lar partneren nyte synet av deg. Vær stolt og selvsikker i din egen kropp og husk at partneren din elsker deg og det du gjør nå.

Når det kommer til hvilket undertøy du skal velge kommer det litt ann på hvilken stemning du vil ha. Her har du noen forslag:

Kimono med blonderygg – Nå kun 359,-

Body med hofteholder og cuffs – Nå kun 559,-

Basque Garter sett – Nå kun 663,-

-20% på alt undertøy fra Cottelli!

Freaky Friday – Rimming

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på, som kaller rimming. Både kvinner og menn kan nyte det å bli

Det skal suges og runkes!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no. Salget har økt med 200%, og runkemaskinen Alex Neo og Sugemaskinen Sam Neo er to av favorittene,