Freaky Friday – 69

I dag er det tid for gjøre om litt på de faste sexstillingene dere pleier å ha, i dag skal dere nemlig prøve 69, og for deg som har gjort den før, har vi en liten vri til deg.

Når de fleste av oss har sex går vi igjennom de samme stillingene nesten hver eneste gang. Det er stillinger vi liker godt, er komfortable med, og forhåpentligvis også gir oss orgasme. Men det er også viktig å variere litt en gang i ny og ne, da slipper vi å føle at sexen bli ensidig.

Hva er stilling 69?

69 er en sexstilling der begge parter har oralsex med hverandre, stillingen heter 69 fordi 6 og 9 tallene er motsatt av hverandre, slik man er i stillingen. På den måten kan begge få og gi oralsex samtidig og man får fullt innsyn i hverandres underliv og kan nyte dette mens man selv får deilig oralsex. Dette er det perfekte forspill, først og fremst fordi det er veldig deilig, men også fordi begge blir kåte, våte og klare for samleie.

69 med en vri:

Gjør dere 69 rett som det er, bør dere teste stående 69. Det krever at den ene er ganske sterk for den skal ha lårene til den andre over skuldrene mens vedkommende står og begge gir oralsex. Sørg for å ikke stå i denne stillingen alt for lenge da den som henger over skuldrene får mye blod i hodet.

 

 

Singel?

Visste du at det finnes en mengde produkter som er laget for å gi følelsen av oralsex?
For henne har du f.eks slikkevibratoren Pleasure Pump som suger, slikker og stimulerer med vibrasjoner!

For å få den gode «blow-job følelsen» anbefaler vi Airturn 2, en sugesimulator som stimulerer penis med vakuum og vibrasjoner!

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette