Et vorsspiel ved navn Lise

Lørdag morgen fikk jeg en mail. Blandt titalls andre mailer så var det en som skilte seg veldig ut. Denne mailen kom fra et par, noe eldre enn meg. De hadde planlagt en ettermiddag jeg ikke hadde opplevd maken til i mitt liv.

Jeg fikk beskjed om å møte kvinnen midt på Karl Johan, iført helt vanlige klær. I det jeg så henne visste jeg at det kom til å bli en bra dag. Hun hadde blondt hår som gikk litt under ørene, store øyne og en knall rød munn som smilte stort da hun så meg. Hun la armene sine rundt meg og klemte meg hardt, som om hun hadde kjent meg hele livet. Hun luktet solkrem og nyvasket hår. Til min store overraskelse la hun leppene sine mot halsen min, midt på lyse dagen i full offentlighet.

– Jeg er så glad for å møte deg, og for at du er så nydelig, hvisket hun og hun hørtes vanvittig lettet ut.

Det var Skeive dager i byen, så vi gikk litt rundt sammen og så på alt som foregikk. Men siden det regnet så voldsomt mye, bestemte vi oss bare for å dra hjem uten noe mer om og men. De bodde på Uranienborg så vi gikk sammen gjennom Slottsparken opp til dem. Mannen møtte oss i gangen. Han var ikke den kjekkeste jeg har sett, men det var noe med ham som var vanvittig sexy. Kanskje det var smilet, kanskje det var måten han snakket på? Han var så morsom og åpen. Det var som å komme hjem til gamle venner.

Leiligheten dems var stor, og koselig. Veggene var i en varm beigetone og det var rent og ryddig. De serverte meg en iskald cider, som smakte nydelig ettersom jeg var varm og litt nervøs. Jeg tråkket nå inn i noens forhold. Og ikke slik jeg hadde gjort før. Jeg var en del av dem.

«Kle av deg, kjære», sier han etter en stund. Jeg stiller meg midt på gulvet forran dem. De sitter i en hvit sofa, og holder hverandre i hendene. De ser lykkelige ut, og nesten henrykte når jeg kler sakte av meg. Til slutt står jeg i hvit truse og en hvit singlet. De ber meg komme bort til dem og legge meg ned på sofaen. Han forsvinner, og hun kler av seg. Hun har på seg nydelig rødt undertøy. Hun er nesten litt for tynn, men når det lyset treffer den solbrune kroppen hennes så blir jeg helt tørr i munnen. Det er sjelden jeg blir satt ut, men denne kvinnen er noe av det nydeligste jeg har sett. Hun har nydelige, faste bryster og niplene er stive under de røde blondene. Til tross for at hun er ganske tynn, har hun en rumpe jeg ikke har sett maken til. Den er fyldig, og jeg får lyst til å sette tennene mine i den umiddelbart!

Hun ber meg legge meg på magen, så heller hun lunken olje fra leggen min og opp til rumpa. Så masserer hun meg. Med faste grep knar hun alle musklene i bena mine, og det føles fantastisk. Hun gir innsiden av lårene mine masse oppmerksomhet, og jeg slipper ut et lite stønn. Hun lener seg frem og kysser meg bak øret. Jeg rødmer. Denne kvinnen er fantastisk. Hun tar tak i rumpa mi og bare holder den litt. så stikker hun tomlene på innsiden av trusen min og bare stryker meg over fitta. Alle musklene i kroppen min skvetter til.

Så ber hun meg snu meg. Jeg ligger på ryggen, og hun sitter over meg. Jeg legger hendene mine på rumpa hennes og kjenner at munnen min trekker seg opp i et smil. Hun smiler tilbake. Så kommer mannen inn. Han har på seg olabukser som henger løst rundt livet hans. Han er veltrent og har en tattovering mellom skulderbladene. Han setter seg ned ved siden av meg, og ser varmt på meg. Jeg føler meg så trygg.

«Er det noe du trenger? Noe jeg kan gjøre for deg?» Spør han.

«Nei da, jeg har det fint», svarer jeg. Så kysser han meg, mykt. Så kysser han henne på samme måte.

Hun tar frem flasken med olje igjen og heller det nedover brystene mine. Singleten klistrer seg til kroppen min og blir gjennomsiktig. Niplene mine blir stive. Hun stryker hendene sine fra magen min og opp mot puppene mine. Så tar hun et fast grep om dem, så niplene stikker frem gjennom fingene hennes. Hun masserer, og jeg nyter.

Plutselig tar hun telefonen min som ligger på bordet. «Vi må jo ta bilder til bloggen din», sier hun og fniser. Jeg begynner å le. Jeg liker denne kvinnen. Hun er morsom, smart og umåtelig sexy der hun sitter over meg og tar bilder av kroppen min.

Så lener hun seg frem og kysser meg. Jeg ruller meg over på siden, så hun lander mykt ved siden av meg. Jeg tar tak i låret hennes og legger det over hoften min. Så tar jeg den nydelige rumpa i hånden. Hun har en arm rundt meg meg og den andre hånden på brystet mitt. Slik ligger vi å kliner en stund. Av og til kan det være umåtelig deilig å bare kline. Kjenne hvordan lidenskapen bygger seg opp. Hun tar en hånd i håret mitt og trekker meg litt vekk. Så legger hun kinnet sitt mot mitt, og bare holder meg litt inntil kroppen sin.. Jeg trodde ikke jeg kunne kjenne en slik trygghet med en annen kvinne.

Hun beordrer meg over på ryggen igjen. Jeg legger meg bakover i sofaen. Han kommer inn i stuen. Han legger de sterke armene sine rundt kjæresten sin og et lite øyeblikk står de bare å ser på meg. Jeg tar på meg selv, bare for å se hvordan de reagerer. Begge gisper og han biter seg i underleppen. Hun lener seg over meg, og biter i trusen min. Hun drar den av, og legger tungen sin lett på klitten min. Jeg stønner høyt.

Mens hun slikker meg, trenger han inn i henne bakfra. Han støter, og jeg kan kjenne hans støt, gjennom henne. Hun stikker to fingre inn i meg, og fingrer meg forskiktig. Jeg kjenner at noe bygger seg opp i meg. Plutselig kjenner jeg to tunger på kroppen min. Han har overtatt hennes plass, mens hun suger og slikker brystene mine. Jeg kysser henne og presser hodet hans dypere ned i fitta.

Jeg kjenner at jeg er i ferd med å komme. Jeg hvisker det inn i munnen hennes mellom kyssene, og hun kaster seg rundt, setter fitta si mot munnen min og sammen slikker de meg til orgasme. Jeg gjør så godt jeg kan med å tilfredsstille henne, men mens orgasmen kaster seg rundt i kroppen min er det ikke lett å gjøre noe. Når orgasmen slipper taket og jeg synker sammen, går hun av meg. Jeg holder henne fast, jeg vil også gi. Men hun sier at jeg skal ta meg et bad, og at de to vil gjøre seg ferdig alene. For meg er det helt greit. For meg er det en glede og glede andre.

Jeg går i dusjen. Ved vasken ligger det en myk joggedress med navnet mitt på, mine klær var jo fulle av olje. Jeg sniker meg ut av leiligheten. På veien ut går jeg forbi soverommet og der møter jeg blikket hennes. Hun hvisker «tusen takk», jeg blunker til henne, og tusler ut i Oslos gater med verdens største smil om munnen.

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.