Første gang på lenge

Malene stresset rundt i sentrum for å se om hun fant noen nye klær til den kommende festen samme kveld. Hun og kjæresten hadde gjort det slutt for ett par måneder siden, og hun ville virkelig være sexy på denne festen. Malene er 24 år og hadde bodd samme typen i 3 år, og var ikke vandt til å gå lang tid uten sex.

Så denne festen ville hun få seg noe, MÅTTE få seg noe. Ellers ville hun bli gal. Hun fant en svart stram jeans som satt flott på henne og uthevet den stramme rompa hennes, og en stram T-skjorte som hun rev av armene på for å se litt mer rocka ut. De store puppene hennes ville virkelig bli sett etter i denne skjorta!

På vei hjem møtte hun på Peter. En gammel klassekamerat, hun hadde ikke sett han siden slutten av videregående. Peter var alltid som hadde vært litt nerd, og ikke så populær av seg. Men de mangfoldige turntimene hadde virkelig satt sitt preg på kroppen hans. Han var rett å slett sexy! Han hadde mørkt hår, høy, muskuløs, og de lyseblå øynene hans nærmest hypnotiserte henne, mens de sto og snakket merket hun at hun fantaserte om Peter! Rett der hun sto fantaserte hun, og hun ble ukonsentrert.

«er det noe galt» spurte Peter.

«ehh..nei…jeg bare…må stikke jeg» sa hun og gikk med raske steg vekk.

«hadebra» ropte Peter etter henne.

Når hun kom hjem var hun så kåt at hun holdt på å knekke sammen i beina. Hun løp inn på soverommet og fant frem vibratoren sin, kledde av seg og la seg på sengen, og ga seg selv to eksplosive orgasmer, før hun gikk i dusjen! Hun klarte ikke å slutte å tenke på Peter, på den deilige kroppen hans, og de isblå øynene! hun sto og såpet seg inn og tenkte at det var Peter som kjærtegnet henne.

Da hun ankom festen var den allerede i full gang. Etter å ha drukket en del, så la hun merke til en som sto og tittet på henne. Det var Peter! Han blunket til henne, og hun kjente at hun umiddelbart ble varm i skrittet. Han kom mot henne, for hvert steg han tok ble han bare mer og mer sexy! Han ville danse. De danset lenge og litt etter litt kom de nærmere og nærmere hverandre.

Hun var så kåt at hun trodde hun skulle sprekke. Hun måtte ha ham, nå! Hun dro med seg Peter ut i hagen, der fant de et lysthus. Hun rev av den hvite t skjorte hans og kysset han lidenskapelig. Han løftet henne med de store deilige armene og satt henne på en kommode, og begynte og ta av henne klærne. Han la seg mellom beina hennes, og kysset lårene, først det høyre, så det venstre, hele tiden gikk han nærmere og nærmere kjønnet hennes, men uten å være nær. Hun stønnet og tok hodet hans og presset det inn mot det svulmende kjønnet sitt!

«mmmm» hørte hun Peter si.
«mmmmmmmm» nok en gang

Han smakte på henne! Det var første gangen hun hadde opplevd, at en mann nøt saftene hennes. «fy faan du smaker digg» sa han og lekte med klitorisen hennes. Hun klarte ikke mer, hun måtte ha han, ha noe inni seg! Hun dro ham opp og fikk av buksene hans. og ble møtt av en kjempebul i bokseren. Hun satt seg i doggy på en sofa og lekent vinket han til seg. Han støtet hard inn i henne og hun utstøtte et kjempe stønn. Han var stor, veldig stor! han tok henne hardt, aldri hadde noen knullet henne så bra! Han tok tak i håret hennes og dro henne opp til sin høyde, så hun satt bare på knærne. Så hvisket han henne i øret «! Fitta di er så jævlig digg, jeg har sett på deg under hele festen! Du er den mest sexy jenta i denne byen» så dyttet han hodet hennes ned og tok henne hardere! Hun kjente at orgasmen begynte å bygge seg opp, hun ville skrike! Han masserte klitorisen hennes med den ene handa mens han presset hodet hennes ned med den andre!
hun hadde aldri blitt dominert på denne måten, og det gjorde henne bare enda kåtere!

Det gikk for henne! Hun stønnet høyt og lenge, i det orgasmen rullet gjennom hennes, pulserende bølger av nytelse fløt gjennom kroppen hennes! Hun tok han i munnen, og sugde den store kuken hans, han stønnet og holdt hodet hennes mens han støtet inn i henne. Han smakte søtt!_Peter, han likte hun å suge! Hun ville ikke at det skulle stoppe, men hun merket at kroppen hans strammet seg. Så tok hun kuken hans helt ned i halsen, og han brølte ide han kom, hun kjente kuken hans pulsere, mens han sprutet saftene sine inn i henne! Etterpå var de utslitte og lå bare sammen på gulvet. hun følte enda at det prikket i underlivet! I etterkant har hun tenkt tilbake og fantasert om den natten! Peter hadde dratt for å konkurrere i et turn mesterskap i Hong kong, og siden så hun han aldri igjen.

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og