Penisring – Få supersex med våre lure tips

Bruk av penisring kan være enormt spennende, men det er også lurt! Men det er et par triks du burde ha i bakhånd:

Første bud er å sette på penisringen på riktig måte. De fleste trer penisringen rundt bare penis, og hvis det funker for deg er det ok. Men penisringer skal sitte rundt penis og pungen. Det finnes mange forskjellige ringer på markedet og noen skal sitte kun rundt penis, noen kommer i sett hvor man kan ha dem på flere steder, men hovedregelen er at de skal sitte rundt hele «pakka». En penisring skal hindre blodet i å strømme ut av penis, og det klarer den best når den sitter helt innerst mot kroppen.

Sett penisring på rett sted

Noen penisringer kommer med vibrator, de sitter hovedsakelig rundt roten på penis, slik at vibratoren kommer i kontakt med hennes klitoris. Dette kan være enormt spennende for henne, men det er viktig å ha en ganske stor del som skal treffe klitoris.

For nybegynnere anbefales det IKKE å gå til anskaffelse av en fast, solid penisring (fks. i stål). Begynn med noe enkelt, f.eks. en «Again and again»-penisring. Den er justerbar og kan strammes så mye som du selv ønsker det. Ønsker du å benytte en penisring du ikke kan justere, bør du tre på den før penis har begynt å reise seg. Du begynner med å putte en og en testikkel gjennom ringen, før du trer penis igjennom.

Penis blir større med penisring

Men visste du at penisringer får penis til å virke større ved å dytte den litt frem? Setter du penisringen riktig på, bak testiklene, presser den penis frem. I tillegg til det, så blir penis tykkere når du bruker en penisring, fordi den svulmer opp. En genial måte å få større penis på!

For at det skal bli lettere å få penisringen av, kan det være greit å smøre den inn med glidemiddel før man tar den på. Det kan også være greit å fjerne lange hår som kan vikle seg inn i ringen!

Et stort utvalg av penisringer finner du på nytelse.no.

 

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.