Figging – hva er det og hvordan gjør man det?

Er du nysgjerrig på hva Figging er, har du kanskje aldri hørt om det, eller har du lyst til å prøve det? Da bør du lese dette.

 

Hva er Figging?

Figging er å sette inn en skrelt ingefærrot i analen eller skjeden. Fra gammelt av ble metoden brukt som straff da den gir en brennende følelse. Det ble også brukt ved salg av hester for å få hesten til å strutte med baken. I senere tid ble det brukt i BDSM-lek. Den brennende følelsen kan nemlig også gi en annen effekt, nemlig lyst. Kombinert med ris på rumpen får du maks effekt, da den som har ingefærroten inni seg strammer til ved et slag på rumpen. En del av leken er også å la den underdanige selv få «tilberede» ingefæren.

Slik gjør du det?

  1. Kjøp en ganske stor ingebærrot med en form som gjør det lett å lage en «stopper». Alle ting man skal putte i analåpningen må ha en stopper slik at den ikke forsvinner opp i endetarmen. Jo ferskere rot, jo bedre effekt.
  2. Skrell ingeværroten til en passende størrelse for deg. Bruk en potetskreller eller kniv ag lag en gjevn overflate. (Lag en slags butplug) Pass på at den ikke blir for kort, jo lenger jo bedre sies det. (Ca.10 cm) Skyll deretter ingefæren i kaldt vann.
  3. I motsetning til andre anale leketøy skal du ikke bruke glidemiddel. Det vil gjøre at du mister den ønskede effekten.
  4. Den som skal motta ingefæren bør ligge på magen med en pute under hoftene eller over fanget til den som skal sette den inn. Bruk god tid når den føres inn. Knip rumpekallene sammen i ett til to minutter for å øke intensiteten. Effekten av å ha roten der vil vare i ca. 20 minutter. Fjern da roten. Om ønskelig kan man også skjøre en liten skive ingefær og holde mot klitoris samtidig.
  5. Mange er da såpass opphisset at man ønsker annen form for stimulering enten vaginalt eller analt. Fortsett leken og nyt hverandre og opphisselsen!

 

Viktig: Vær sikre på at ingen av de involverte er allergisk mot ingefær. Sørg for at butpluggen ikke får en for tynn base slik at den knekker mens den er inni anus.

Om du syns det er litt voldsomt å prøve ingefær i bakenden kan du heller ta en titt på disse produktene for anal-lek!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du