Erotisk adventskalender reddet sexlivet!

På 1-2-3

Adventstiden nærmer seg endelig. Jeg har gledet meg til adventstiden siden i fjor! Advent i fjor ble den mest sexy måneden i hele mitt liv. Hver eneste dag var et nytt og spennende seksuelt eventyr. Jeg og typen kjøpte for første gang en erotisk adventskalender! Og vi har aldri vært mer modig, forelsket eller kåtere. Vi (og kalenderen) reddet sexlivet vårt på 1-2-3!

En erotisk julekalender inneholder 24 forskjellige erotiske produkter. Jeg og Andreas inngikk en avtale om at alle de 24 tingene skulle testes. Og hvis vi ikke hadde tid en dag, skulle de testes i romjulen da vi kunne tilbringe lange late dager sammen i sengen. Innen det neste året banket på døren, skulle vi være 24 erfaringer rikere. Og det var vi!

Vi bestilte adventskalenderen allerede i oktober, men klarte å vente med å åpne den til 1. desember, selv om den stod i hjørnet av soverommet og lokket på oss! Da 1. desember kom var vi ekstremt spente begge to. Det så ut til å bli en veldig spennende adventstid! 1. desember i fjor var en tirsdag, så vi ble enige om å åpne kalenderen etter middag, fordi morgenen var alltid så travel. Det var fantastisk spennende å gå hele dagen å glede seg til det som ventet i luken. Den første kalendergaven skuffet ikke, og det var noe ingen av oss hadde testet tidligere, men Andreas hadde fantasert om å bruke det på meg! Vi skjønte umiddelbart at denne kalenderen kom til å gi oss mye glede og nytelse.

 

Dame med Luksus Erotisk Julekalender 2022 foran seg på sengen

 

24 nye måter å nyte på

Adventskalenderen ga oss ikke bare gleden av å få et nytt erotisk produkt hver dag. Den ga også en enorm spenning! Hver eneste dag ventet en ny seksuell opplevelse og vi ante ikke hva. Vi åpnet kalenderen sammen på ettermiddagen hver dag, for da satt spenningen i magen hele dagen. Vi har bestemt oss for at vi skal ha adventskalender i år også, men da tror jeg at vi skal åpne den på morgenen, slik at vi kan fantasere om hvordan vi skal bruke den nye overraskelsen hele dagen …

For meg personlig var den største gleden med denne adventskalenderen, at jeg fikk utforsket 24 nye måter å nyte både meg selv og typen på. Jeg hadde det jeg vil kalle et «helt vanlig» kanskje litt kjedelig sexliv før. Vi hadde testet et par sexleketøy, men ingenting mer spennende enn en vanlig vibrator. Dessuten har vi vært sammen en stund, så sexlivet begynte å stagnere litt. Særlig når det er mye stress, slik det ofte er rundt juletider.

Så for oss var denne kalenderen en helt super kickstart på sexlivet! Nå har vi 24 forskjellige leketøy av forskjellig slag, som vi fikk testet for en billig penge. Så nå vet vi godt hva vi liker, og kan bestille andre varianter av de leketøyene vi digget mest. Vi fant også ut at bondage er vanvittig spennende og noe vi begge likte veldig godt. Så da kan vi utforske mer innenfor den kategorien resten av året!

 

 

Friere sexliv

Andreas syntes at det beste med denne adventskalenderen var at vi hadde så mye sex! Det var et par dager vi ikke rakk å bruke produktet som lå i luken, men da kunne vi glede oss til romjulen! Ikke bare hadde vi mye deilig og spennende sex, men vi snakket også mye friere om sexlivet vårt. Vi fortalte hverandre hva vi håpet at vi kom til å få i kalenderen, og hva vi var mer skeptiske til. På den måten lærte vi hverandre å kjenne bedre seksuelt.

En adventstid med erotisk adventskalenderenvar det beste vi noen gang har gjort for vårt forhold. Den seksuelle gnisten forsvant aldri, så nå gleder vi oss til den nye kalenderenkommer! Jeg kan uten tvil si at denne kalenderen reddet sexlivet vårt, da det virkelig på vei ned! Nå er vi mer nysgjerrige, vi snakker mer om seg og vi har noen enormt spennende opplevelser.

 

Kalenderne får du bestilt HER!

 

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,