Amatørmaleren

 

Aktmodellen

Tidlig morgen i boligfeltet, de fleste gjør seg klar for en ny dag på jobben. Det er lys i de fleste hus og kaffekoppen står nok på bordet. Som bildekunstner er jeg allerede i gang med mine gjøremål. Strekke et nytt lerret først, deretter må jeg finne fram maling.

I dag kommer det ei ny dame som skal stå modell for meg. Planen er å male modellen inn i et naturbilde med høye fjell og vann, med modellen i forkant. Avtalen med modellen er kl. 08 i mitt atelier. Presis kl. 8 står hun der, en voksen dame med store pupper og moden kropp. Ikke for tykk og ikke for tynn.

Hun virker noe nervøs og med litt skjelven stemme presenterer hun seg. Rikke Hansen, 42 år. «Hyggelig», sier jeg og innrømmer glatt at jeg ser frem til å male henne inn i bildet mitt. Inne i atelieret er det godt og varmt. Hun kommer ikke til å fryse der hun nå ligger helt naken på et teppe av ull.

Jobben er tidkrevende, og det må noen pauser til. I pausene trekker Rikke på seg en lang maleskjorte som hun får låne av meg. Mer praktisk, mener hun, enn å ta på bukse og genser. Når vi da sitter og småprater med hver vår kaffekopp så glir praten over i mere erotiske vendinger. Rikke undres på om jeg som kunstner, med kliss nakne modeller, ikke blir påvirket av det? Og jeg må bare innrømme at det til tider blir noe trangt i olabuksa.

 

Reagerer momentant

Rikke glir lengre frem på stolen, griper om hånda mi og fører den mot brystet sitt. Jeg blir varm og tankene raser i hode mitt. Dette hadde jeg ikke sett for meg med den flotte dama. Brystvortene knopper seg under hånden min og jeg masserer rolig brystene hennes.

Rikke puster litt tyngre samtidig som jeg kjenner hånden hennes mot pikken min. Hun stryker pikken utenpå olabuksa og den reagerer momentant. Ereksjonen kan jeg ikke stoppe. Rikke trekker ned glidelåsen og pikken spretter ut. 18 cm og hard som ei flaggstang. Maleskjorta glir opp og ei glattbarbert fitte dukker fram.

Mulig Rikke trakk den opp for å blotte den flotte fitta, men det var vel da bare en invitasjon til å flytte den andre hånde ned mot fitta og rolig stryke over klitoris. En hard knopp helt glatt og med hjelp fra litt fittesaft masserer jeg, mens Rikke runker kukken min. Hun spytter på den og tar den i munnen sin.

Nesten hele kukken glir inn i Rikkes munn og det må være noe av det beste en maler, og mann, kan kjenne på. Rikke suger kukken, mens jeg masserer fitta. Vi stønner begge høyt. Flytter oss over til ullteppet hun poserte på tidligere.

Rikke ligger over meg og suger kukken min, mens jeg tungemasserer klitoris . Fitta er nå så våt at det nærmest drypper fra den. En blanding av Rikkes egne safter og mitt spytt. Hun nærmer seg kanten, en orgasme er underveis, pikken glir ut og inn av munnen hennes så langt ned i halsen som hun klarer.

 

Det forlokkende hullet

Det er bare noen cm før hele kukken blir borte i gapet hennes. «Jeg må kjenne kukken din i fitta!» nærmest hulker Rikke, og setter seg på alle fire og viser at hun ønsker kukk bakfra. Jeg stiller meg bak og kan nesten ikke tro det jeg ser. Ei nydelig fitte som gliser mot meg i mitt eget atelier. Jeg styrer kukken mot det forlokkende hullet og trykker den innover.

Rikke ynker seg lett, men presser kroppen mot meg og kukken glir helt inn. Vi starter rittet sammen. Hun støter mot kukken og jeg klemmer kukken inn i fitta. Vi jager begge to raskere og hardere, og begge nærmer seg toppen. Rikke setter i ett ul i det fitta trekker seg sammen.

Lårene skjelver, og hun synker sammen nærmest i krampe. Hun blir liggende noen sekunder før hun griper tak om kukken og runker den hardt samtidig som hun suger meg. Den type behandling klarer jeg ikke lenge før jeg kjenner det klyper i ballene. Det kommer ilinger fra magen og hodet, ja, nærmest hele kroppen.

Orgasmen kaster seg over meg og jeg spruter alt over Rikkes bryster. Vi blir liggende en stund omslynget litt overrasket begge to. det var nok ikke sånn vi tenkte oss denne dagen skulle bli. Etter en liten pustepause søker Rikke etter kukken igjen. Hun tar tak i den og masserer den forsiktig, jeg tror vel den har fått nok for i dag, men jammen kvikner den ikke til igjen.

 

Ønsker mer kukk

Den reiser seg forsiktig og inntar nesten samme posisjon som for noen korte minutter siden. Rikke ønsker mer kuk, og hun dytter meg ned på ryggen, mens hun setter seg over kukken og den glir helt inn. Rikke gynger sakte frem og tilbake, med begge hendene over hodet.  Nærmest i transe gynger hun seg fram mot en ny orgasme.

Jeg masserer brystene hennes og med kukken godt gjemt inne i hennes varme hule kan jeg ikke bedre ha det. Rikke trykker på i raskere tempo, og kukken er med på hennes ville ritt. Jeg gir motjukk så godt det lar seg gjøre, mens hun jager over kukken. Brystene hopper og hun uler «nå kommer jeg!» mens jeg kjenner fitta trekke seg sammen som første gang.

Men nå er det Rikke som har styringa, ikke jeg. Rikke klemmer fitta mot meg samtidig som hun melker kukken og jeg kjenner det kommer for meg igjen også. Jeg kjenner det spruter langt inn i henne. Hele kroppen min er med og trykker saftene ut av meg. Vi blir begge liggende helt utslått, svette og varme. Og det blir nok ikke noe mere maling i dag. Vi gjør en ny avtale. Møtes til middag kjære?

 

Skrevet og innsendt av Tommy

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du