En kvinnes fantasi

Nå ligger jeg i sengen min, etter en lang dag på jobb. Jeg er sekunder fra å sovne, men enkelte deler av kroppen min vil noe annet. Jeg har unnet meg litt erotisk underholdning og det har virkelig inspirert! Hvis jeg beveger meg kan jeg kjenne at mine egne safter renner nedover mot baken min. Kunne ønske du kom inn døren her nå. At du la deg i sengen ved siden av meg og la deg nær kroppen min. Jeg kunne ønske du kysset meg i nakken og strøk hendene dine over hoftene mine.

Du hadde blitt hard når du kjente at trusestoffet var fuktig, og at den varme kroppen min presset seg mot din. Så ville jeg at du lirket deg forsiktig inn i den rennende våte fitta mi. Mens jeg sov, ville jeg at du skulle lekt med meg akkurat slik du ville.

Etterhvert hadde jeg våknet. Jeg hadde ikke visst hvor jeg var, eller hvem jeg var. Og hvertfall ikke hvem du var. Jeg hadde snudd meg mot deg og lagt låret mitt over din hofte. Så hadde du tatt et godt tak i rumpa mi, og presset deg mot meg. Vi hadde kysset heftig mens hoftene mine jobbet, og vi hadde kjent hvordan du nesten var litt for stor for meg. Etterhvert vill jeg ri deg. Jeg dytter deg rundt og setter meg over deg «feil» vei, slik at du kan gjøre det du vil med rumpa mi.

I speilet ville jeg sett de små harde niplene mine, og lekt med dem. Jeg ville presset dem opp mot munnen, og slikket dem enda hardere.. Jeg ville sett hvordan kroppen min jobbet over deg, og hvordan musklene mine spente seg ufrivillig av og til.

Du hadde nytt synet av baken min mot deg. Du hadde massert den hardt og etterhvert hadde du puttet en finger inn i rumpehullet mitt, som er så trangt at du nesten får vondt. Etter en liten stund hadde jeg satt meg over ansiktet ditt, og lent meg frem for å suge deg. Jeg hadde tatt en balle forskiktig i munnen først. Jeg ville slikket på pungen din, opp mot penis og kilt deg på penishodet med tungespissen. Jeg hadde spyttet meg i handen og begynt å massere deg under pungen. Du hadde kjent hvordan du slappet helt av, bortsett fra en knallhard kuk som bare ville ha mer. Så hadde jeg tatt deg i munnen og slikket, sugd og runket deg.

Jeg hadde kilt deg på pungen og latt en finger leke rett utenfor rumpehullet ditt. Du hadde kjent hvordan trykket hadde bygget seg opp i deg, og at du snart ikke klarte å holde igjen. Plutselig hadde du kjent hvordan fitta mi trakk seg sammen i et voldsomt tempo, jeg hadde presset meg hardere ned på fjeset ditt. Jeg hadde stønnet høyt og kastet håret bakover. Du hadde kjent hvordan kroppen min ristet over deg, og alt dette gjorde at ikke du klarte å holde igjen heller. Du kjenner hvordan orgasmen skyter rundt i kroppen din, og treffer meg langt inne i munnen. Jeg svelger unna, setter meg på brystet ditt og gnir fittesaft på deg og nyter den siste rest av en herlig orgasme, mens jeg puster tungt.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du