6 av 10 sier de får orgasme når de har sex

Visste du at det fortsatt er mange nordmenn som sjelden eller aldri opplever orgasme under sex? Faktisk er det bare 6 av 10 som sier de får orgasme under samleie. Vel, det vil vi gjøre noe med!

En undersøkelse utført av YouGov for Nytelse.no viser at 6 av 10 nordmenn sier de alltid/nesten alltid får orgasme når de har sex.

– Vi ser at de eldre aldersgruppene har noe høyere prosentandrel, noe som ikke er så overraskene da de har blitt mer trygg på og kjent med egen kropp, sier sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

En annen undersøkelse utført av University of Kansas viser nemlig at nesten 8 av 10 jenter har faket orgasme.

– Det er også veldig mange kvinner som aldri har opplevd orgasme. Det vil vi i Nytelse.no gjøre noe med. Vi syns derfor orgasmedagen er viktig for å spre kunnskap om dette med orgasme for kvinner, sier Sexologen.

Onaner mer

– For å oppnå orgasme er det viktig at kvinnen selv blir godt kjent med egen kropp, slik at hun kan forklare hva som må til for å oppnå klimaks. Onani er derfor svært viktig, og man bør lære seg tre forskjellige teknikker som gir orgasme, forklarer Ebbestad

Det er også viktig å fortelle partner at det oftest må mer til enn penetrering, og at klitoris ikke bare er en knapp man trykker på, men at den faktisk er stor, (opp langs hele skjeden) og at den er veldig følsom.

Sexologens tips til produkter som vil ta onani og sex til et nytt nivå og gjøre det lettere å oppnå orgasme:

Til henne:

– Om du sjelden eller aldri oppnår orgasme er Womanizer det absolutt beste produktet du kan invistere i. Undersøkelser viser at hele 98 % av kvinner oppnår orgasme med denne. Womanizer stilmulerer alle 8000 nerveendene i klitoris samtidig, og du vil raskere og lettere oppnå orgasme. Den er også enkel å bruke under samleie.

 

Til han:

Arcwave Voy er en elegant, kompakt og diskret onanihylse laget av kvalitetsmaterialer, og som kommer med en justerbar passform. Juster trangheten for å skape en unik opplevelse på veien mot orgasme.

– Voy ble skapt for moderne sexleketøybrukere som søker nye sensasjoner og innovativ nytelse. Forskning viser at mottakere i huden på penis reagerer særlig godt på trykk – noe andre sexleketøy ikke tar hensyn til, sier sexologen.

 

Til par:

Manta er noe alle par bør eie! Denne gjør blowjoben ekstra deilig, forklarer Maria Ebbestad.

Dette er en herrevibrator som fungerer til bruk både alene og i par. Manta er en kraftig vibrator som omfavner penis med tykke vinger i ren silikon. Den kan brukes alene som vibrator, i kombinasjon med oralsex for ekstra intens stimulering, eller så kan den brukes for å gjøre om penis til en vibrator under samleie.

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.