Derfor bør du kjøpe julegave til deg selv!

La oss være ærlig, man får mye rart til jul. Så hvorfor ikke kjøpe det man ønsker seg selv? Vi har laget en julegaveliste vi vet du vil bli glad for!

Til henne fra nissen

Womanizer er et revolusjonerende sexleketøy som nærmest har fått en kultlignende status blant kvinner verden over. Pleasure Air Technology™ fra Womanizer stimulerer klitoris uten berøring. De myke trykkbølgene gir deg orgasmer du ikke trodde var mulige.

Dette er vår favoritt:

 

Til han fra nissen

Prostata – ofte kalt mannens «g-punkt» – er et område for nytelse du absolutt ikke burde nekte deg. Javisst kan det være kinkig å komme skikkelig til, men med dagens spesialtilpassede «verktøy» er det langt enklere. Vi har en rekke plugger, dildoer og vibratorer skreddersydd formålet. Se alle her.

Dette er vår favoritt:

Til par fra nissen

Massasjestaver er en gave til stive nakker og ømme skuldre, men kan selvsagt stimulere de erogene sone. Vi fører både batteridrevne modeller, og kraftigere massasjestaver med støpsel som virkelig imponerer.

Dette er vår favoritt:

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du