Derfor bør alle par eie sexleketøy

Det finnes ulike former for sexleketøy som egner seg perfekt til par, men felles for alle er at de vil gi dere en vanvittig spennende og deilig opplevelse.

– Sexleketøy er for par som vil ha det litt ekstra gøy, nyte hverandre på nye måter og oppleve seksuell stimuli på sitt beste, sier Ebbestad.

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy er ofte gode på å kommunisere, de har bedre sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

– 9 av 10 kvinner trenger klitorisstimuli for å få orgasme, og et leketøy kan derfor være svært nyttig for at man oppnår orgasme nærmere hverandre. Husk at man bruker ikke sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen enda mer leken, forklarer sexologen.

KJØP LEKETØYET SOM PASSER FOR DERE HER!

NOE FOR ENHVER SMAK: Fun Factory sin Black Line serie er fylt med favoritter til kvinnene. Overrask med en gave til din kjære.

Slik velger du rett sexleketøy

Kvinner er sammensatte og når det kommer til å oppnå orgasme må det ofte mer til enn på en mann. Man skal vite nøyaktig hvilke punkter som skal stimuleres, og man skal stimulere disse punktene riktig.

– De fleste kvinner er avhengig av klitorisstimuli for å oppnå orgasme, men det finnes også kvinner som foretrekker at g-punktet får all oppmerksomheten, og ja, det er også kvinner som trenger at alle punktene stimuleres lenge for at det skal skje noe. Og alt er helt normalt, sier Ebbestad

Siden kvinner ofte trenger med tid og forspill kan det også være fint å kjøpe et leketøy som bare er til henne slik at dere kan starte med å leke med bare henne. Black Line fra Fun Factory er en serie med kvalitetsleketøy der du får både klitorisvibrator, g-punksvibrator, rabbitvibrator og vibrator for innvendig stimuli.

– For å vite hvordan stimulering man liker bør man prøve seg frem med forskjellig leketøy. Serien Black Line fra Fun Factory har noe for enhver smak enten man ønsker utvendig stimulering, innvendig stimulering eller begge deler samtidig. Så her er det bare å prøve seg frem, råder Ebbestad.

FINN DITT NYE FAVORITTLEKETØY HER!

KVINNERS FAVORITTER: Nytelse.no har leketøy for enhver smak og enhver form for stimulering. (Bilde: Produsenten)

KJØP DE PØPULÆRE LEKETØYENE HER!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du