Dirty days – en ren nytelse!

For å gjøre «Dirty Days» virkelig spesiell, bør du begynne med å skape den rette atmosfæren. Dette handler ikke bare om å dempe belysningen og sette på litt sexy musikk (selv om det definitivt hjelper!). Tenk på det som en hel opplevelse: fra hvordan dere kler dere, til hvilke leker eller virkemidler dere ønsker å bruke.

  1. Kle deg i noe som får deg til å føle deg sexy– uansett om det er din favorittundertøy, eller kanskje noe litt mer vågalt.
  2. Legg frem noen erotiske leketøy – kanskje en blindfold, noen håndjern, en ny vibrator eller kanskje et sexmøbel for å utforske grensene på en leken måte.
  3. Sett av tid – sørg for at dere ikke blir forstyrret, og at alt dere trenger for en het dag er lett tilgjengelig.

 

Tør å utforske fantasier

«Dirty Days» handler om å tørre å utforske de fantasiene som kanskje vanligvis blir undertrykt. Det kan være små ting som å prøve en ny stilling eller større fantasier som rollespill eller BDSM-elementer. Nøkkelen er kommunikasjon: vær åpen med partneren din om hva du ønsker å prøve, og vær klar til å lytte til hva de har på hjertet. Dette skaper ikke bare dypere tillit, men gir også en mulighet for begge til å oppleve noe nytt og spennende.

 

Ta med leker i miksen

Sexleketøy kan virkelig sette prikken over i-en på en slik dag. Fra klitorisvibratorer til BDSM-utstyr – mulighetene er uendelige. Det kan hjelpe deg med å intensivere opplevelsen og gi orgasmer som er både dypere og mer eksplosive. Husk at leker ikke er ment å erstatte partneren din, men heller å forsterke det som allerede føles fantastisk.

Gi deg selv tillatelse til å nyte

Kanskje det viktigste aspektet ved «Dirty Days» er å gi deg selv tillatelse til å nyte. Mange av oss kan bli fanget i tanken på at vi alltid må prestere eller se ut på en bestemt måte under sex, men denne dagen handler om å slippe kontrollen. La deg selv føle, oppleve, og nyte uten press. Det er her den ekte magien skjer.

Planlegg din neste «Dirty Day»

Hvorfor ikke begynne å planlegge din neste «Dirty Day» allerede i dag? Sett av en dag i kalenderen, kjøp noe nytt og spennende, og forbered deg på en dag fylt med nytelse. Med rett innstilling kan «Dirty Days» bli en fast tradisjon i forholdet ditt – en mulighet til å forlate det vanlige og dykke dypt inn i ren, ufiltrert lidenskap.

Neste gang du føler at hverdagen har blitt litt for kjedelig, vet du hva du skal gjøre. Gjør deg klar til en skitten, men uforglemmelig dag med ren nytelse!

Freaky Friday – Fisting!

Mandag 21. oktober markeres den internasjonale fistingdagen. Målet med dagen er å fjerne skam og tabu rundt denne noe kontroversielle sexakten. Men hva er det

Denne maten gir deg sexlyst

I søken på bedre sexlyst har vi tatt et dypdykk i hvilke matvarer vi kan spise for å få blodet til å pumpe litt ekstra.