7 grunner til å tilfredsstille din partner!

Anna Anka dro den kanskje hakket for langt når hun sa at hver morgen bør begynne med en blowjob. Men at man bør tilfredsstille sin partner seksuelt regelmessig, det er sant! Og om du skulle være i tvil om hvorfor du bør gi han det lille ekstra, så har du syv gode grunner her (som også gjelder for kvinner BTW!):

 1. Forholdet blir bedre!
  Når man setter av litt tid og vier den til sin partners nytelse, så føler han seg mer sett og føler at han er viktig i ditt liv. Og slikt blir parforholdet bedre av. Mange forhold ryker fordi partene ikke føler seg sett og aldri prioritert. Men hvis du går inn for å gi partneren din det han liker aller best, så vil ikke det glemmes med det første!
 2. Partneren din får en bedre helse!
  Man vil jo kun det beste for partneren sin, og dette innebærer også bedre helse. En orgasme er godt for blodgjennomstrømningen i kroppen, og dette bidrar til økt energi. En orgasme er også en god medisin for hodepine, så her er det bare å kose seg! I tillegg så frigis det vitaminer i kroppen, som styrker imunforsvaret.
 3. Partneren din blir gladere!
  Dette punktet er kanskje selvforklarende? Men det er også en vitenskapelig grunn! Ved orgasme frigis nemlig endorfiner, som gjør at vi føler oss bedre. I tillegg frigis Serotonin, som finnes i en rekke anti-depressiva. Og en gladere partner, gjør livet ditt bedre!
 4. Partneren din sover bedre!
  Og da slipper du å bli vekket om natten.. Kroppen frigir hormonet Oxytocin, som ifølge forskere, bidrar til bedre søvn.
 5. Risikoen for prostatakreft går ned!
  Huffington Post har skrevet at menn som får orgasme hver dag, har mindre sjanse for prostatakreft. Det burde da være grunn nok?
 6. Samleie hjelper mot stress!
  En studie fra 2005 viste at de som hadde sex fikk lavere blodtrykk og redusert stressnivå.
 7. Din partner vil eldes saktere!
  Hormonet DHEA frigis i kvinners kropp på veien mot orgasme, et hormon som har positiv effekt når det gjelder aldring.
  – Kvinner som har sex regelmessig og ukentlig viste seg å være mer fruktbare og de eldes saktere, sier biolog Winnifred Cutler til ivillage.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du