World Naked Gardening Day

I dag er det «World Naked Gardening Day». Dagen har vært feiret siden 2005, og faller på den første lørdagen i mai, så bli med på feiringen og luk naken i hagen.

Det er amerikanske The Naturist Society som først plantet ideen om en tidlig vår. Tiltaket er ment å skulle fremheve et sunt og komfortabelt forhold til sin nakne kropp på en ikke-seksuell måte. Det støtter selvsagt vi i Nytelse.no.

– Det er viktig å ha sunt og godt forhold til egen kropp. I dagens samfunn er det mye kroppsfokus og jag etter å være «perfekt». Bruk heller tiden på å bli kjent med din egen kropp og godta og bli glad i deg selv, råder sexolog Maria K. Ebbestad.

Nå som de aller fleste tilbringer mer tid hjemme, hvorfor ikke bruke tiden til å bli bedre kjent med deg selv og sin partner. For å få orgasmer, må du først bli kjent med din egen kropp og dine egne ønsker. Med eller uten sexleketøy anbefaler Ebbestad alle å bruke tid med seg selv alene.

– En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir Dopamin, Oksytocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

Så gå ut i hagen naken, fri og stolt over egen kropp, mens du luker beddet klart for 17.mai.

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og