Womanizer ble kvinnenes vinner!

Womanizer er unik. Det eneste i sitt slag. Ingen sexleketøy har brukt samme teknikk for å tilfredsstille en kvinne. Womanizer er så enestående at den i løpet av et par dager ble det mest populære sexleketøyet i Norge.

 

Lise kunne ikke la være

Aldri før har et sexleketøy brukt vakuum og vibrasjoner for å tilfredsstille kvinnen. Testperson for Nytelse.no, Lise, har også testet dette nye leketøyet.
– I utgangspunktet var ikke planen min å teste denne, kundekommentarene har haglet inn, så det var egentlig ikke nødvendig med en evaluering fra min side. Men dette produktet har fått så enormt bra tilbakemeldinger fra kundene til Nytelse.no, at selv jeg ble nysgjerrig. Det er få kvinner i dette landet som har testet så mye sexleketøy som meg, så det skal litt til å vekke nysgjerrigheten. Men etter å ha lest om kvinner som fikk orgasme for første gang, serie-orgasmer og seksuelle opplevelser som har reddet ekteskap måtte jeg også bestille en Womanizer.

 

[vippy id=»6962″ width=»550″ height=»309″]

 

Womanizer bruker lett sugekraft til å stimulere klitoris uten berøring, dette forhindrer overfølsomhet og gjør det mulig å oppnå multiorgasmer selv for de som normalt opplever ubehag ved bruk av vanlige vibratorer. Du kan velge mellom 6 ulike styrkenivåer, slik at du alltid finner den perfekte stimuleringen for din klitoris.

 w5

Dette revolusjonerende leketøyet ble fort en favoritt da den kom til Norge. Med sin unike teknologi har den endret sexlivet til flere tusen kvinner. Kvinner som aldri før har opplevd en orgasme, kan fortelle at denne vibratoren ga de den opplevelsen de alltid har drømt om.

Lise forteller fra sitt første møte med Womanizer:
– Han la Womanizer mot klitten min, og reaksjonen kom nesten før jeg skjønte det selv. Det var som om all den seksuelle energien i hele kroppen min ble sugd ut gjennom klitoris i en voldsom fart, og jeg fikk en så intens og altoppslukende orgasme at jeg mistet fullstendig kontroll over kroppen min. Ut av munnen min kom en lyd så høy, at jeg skjems enda! Hehe.. En blanding av stønn og brøl! Kjempesexy sikkert… kjæresten min tittet på meg mens jeg lå og flirte.

Womanizer er som en liten kopp man legger rundt klitoris, og vibrasjonene kommer fra bunnen av koppen. Dette gjør at alle vibrasjonene går direkte inn i klitoris!

 

50 kvinner mellom 20 og 60 år fikk prøve Womanizer, hele 73%(!) fikk multiorgasmer, og utrolige 98% ville gjerne kjøpe sin egen etter testen!

Lise har en oppfordring til alle kvinner (og gavmilde menn):
«De sier at kvinner som aldri har opplevd orgasme, får kjenne hvordan det er med denne geni-streken av et leketøy. Og jeg tviler ikke et sekund! Jeg klarer ikke forklare akkurat hva som skjer når man bruker dette leketøyet, men kombinasjonen av vakum og vibrasjoner er helt vill! Jeg er i ekstase, dere. Og det kan dere bli også.
Denne passer til alle kvinner, enten du er veldig følsom, eller om du trenger veldig hard stimulering».

Det er sjelden jeg gir terningkast til et leketøy, men denne gangen kaster jeg en 6′er midt i fjeset på deg, bare for at du skal forstå hvor fantastisk denne er!

w4

 

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette