Voksenfest i badeland

Helgen og fridagen kommer aldri som et sjokk. Men det er like overraskende hvor god tid hun har til å gjøre ingenting. Etter kort tid bestemmer hun seg for å ta en tur til den store vannparken som ligger rett utenfor bykjernen. Det er strålende solskinn og varmt i været. Tanken på å slikke sol og bade i oppvarmet basseng var så herlig at hun bestemmer seg for å dra med en gang. Hun bestemmer seg for bikinien hun hadde kjøpt for et par år siden. Den var blitt for liten til brystene hennes, men hun ender likevel opp med den. Hun elsker fargen og synes det er litt pirrende at den er altfor liten. Bare tanken på alle uhellene som kan skje med for liten bikini sender brusninger gjennom blodet.

Hun kler på seg bikinitoppen. Trusen legger hun ned i den faste vesken hun bruker til utflukter sammen med håndkleet og andre nødvendige strandartikler. Rundt hoftene slenger hun et omslagsskjørt. Med solbrillene på hodet og vesken hengende ned fra den ene skulderen, marsjerer hun ut av leiligheten og ned i den travle gaten. Det er mye folk i gaten denne dagen, det sitter fullt av folk langs hele gaten og benytter seg av kaféenes uteserveringer med leskende drikker. De sitter der og snakker sammen om alt og ingenting i sommerlige klær og brede smil om munnen.

Mens hun går nedover gaten på vei ned til badet kan hun kjenne den ennå litt kjølige luften under skjørtet. Hun er spent; er det noen som kan se at hun er truseløs? Nedover gaten kan hun kjenne at brystene svaier frem og tilbake og hilser på forbipasserende, men hun bryr seg ikke. Ikke bryr hun seg om å vise for mye hud heller, og gir blaffen i alle blikkene hun får fra eldre kvinner eller barnefamilier.

Hun elsker oppmerksomheten og det får henne til å føle seg levende. Hun tar seg i å lure på hvor mange fler det er som hadde valgt å gå truseløs i denne gaten i dag. Bare tanken på å være så naken i offentligheten gjør henne våt, og et vindkast lurer seg inn gjennom det tynne skjørtet. Det var deilig, og for veldig observante mennesker står det sikkert «kåt» skrevet med store blokkbokstaver i pannen hennes.

Hun beveger seg nedover flere gater på vei til badet. Vel fremme finner hun en fin plass litt utenfor den største folkemengden for å få være litt i fred med full oversikt. Det bugner av halvnakne, lekne voksne mennesker. Hun kan sikle på de fra en passe avstand. Ikke for nærme slik at det blir tydelig hva hun ser på, og heller ikke så langt unna at hun går glipp av deilige detaljer. Fremfor alt liker hun godt å følge med på hvordan kvinnenes bryster svaier fra den ene siden til den andre når de går forbi. Hun elsker kvinnekroppen, og liker godt å iaktta den på avstand. Den var sexy, og tente henne så voldsomt at hun kunne trengt et ligg hvert øyeblikk. Samtidig er det ikke noe som er mer utsøkt enn en deilig, hard pikk i munnen og muskuløse mannlige hofter i hendene under en voldsom avsugning.

Hun tar av seg toppen og setter seg ned på håndkleet. Hun elsker å sitte toppløs, og absorberer alle blikkene hun får. Det er så pirrende, og hun er sprengkåt. Men hun hun gjør ikke noe med det. Det er deilig å føle seg så fri, selv sammen med en rekke andre mennesker.

Etter en stund satte det seg en mann ved siden av henne. Han er mørk i håret og ser veldig kjent ut. Hun konkluderer med at de bor i samme by, og at det ikke nødvendigvis er noe mer kjent med ham enn det. Han stirrer henne inn i øynene og smiler. Hun kikker på ham, og vender hodet tilbake og stirrer i retning bassenget. Tanken på ham så nærme henne når hun hadde på seg så lite klær, minner veldig om møtene med ukjente menn rett før et ligg. Men hun akter ikke å vise det på noen som helst måte. Han hadde rettet blikket mot bassenget han også.

«Hei,» sier han, mens han svelger en liten humring. «Hei,» svarer hun uten å forandre en mine. Ikke søren om hun skal gi ham gleden av å vise hvor klar hun er. Klar for at den varme, stive pikken hans skal trenge seg inn, og kjenne hvor lett den ville sklidd inn i det trange underlivet hennes. «Du er kledd for en varm sommerdag ser jeg,» han smiler, men kikker fremdeles i retning bassenget. Stemmen hans er mørk og sexy, og i samarbeid med en lett bris mot ryggen hennes gir den frysninger over hele kroppen. Brystene hennes blir så stive som de aldri før har vært. Hun lener seg bakover. Nekter å føle seg liten og undertrykt. Hun svarer ikke. De bare sitter der, to ukjente mennesker, ved siden av hverandre.

Slik sitter de lenge før han plutselig reiser seg og setter seg på huk foran henne. Hun blir forfjamset og møter blikket hans. Han er digg. Han stirrer ikke på brystene hennes ett sekund, men branner seg fast i øynene hennes. «Vil du ha en is?» spør han. Han slipper ikke blikket hennes. Venter tålmodig til hun får tilbake munn og mæle. «Gjerne,» istemmer hun og sender ham et litt sjenert smil uten å vise hvor nervøs hun er. Han rekker henne hånden for å hjelpe henne opp. «Skal jeg være med?» spør hun lettere forbauset. Han nikket. Fremdeles med øynene brent fast i hennes. Hun tar hånden hans og han trekker henne elegant opp. Hun bøyer seg ned for å plukke opp bikinien, men han stanser henne med en lett hånd på skuldrene hennes.

«Dropp den.» Hun stirrer på ham, rådvill i blikket. «Du er vakker, du trenger ikke den». Forklarer han og nikker i retning kiosken. Hun tar den og føler at hun bør dekke seg til med den andre armen. Hun gjør det ikke. Hun går stolt ved siden av ham med hånden sin i hans og undrer seg over hvor dette ville ende. Antakeligvis i fengsel, for blotting, tenker hun. Eller i sengen.

Han slipper taket i hånden hennes og legger armen over skuldrene hennes. Han lukter godt. Selv etter en dag i solen lukter han deilig. Han lukter mann. På vei til kiosken nyter hun de deilige dunstene hun kjenner, og slenger armen sin rundt livet hans. For tilfeldig forbipasserende mennesker ser de nok ut som et kjærestepar som er veldig trygge på hverandre – og seg selv. Mens de i virkeligheten er fremmede, og i noen grad usikre på seg selv akkurat nå. I alle fall for hennes del. Han har jo badebukse på seg, så han skjuler sine intime soner.

Hun tvinger seg selv til å fokusere på det herlige ved dette. Ikke tenke på hva som kan skje, men hva som faktisk skjer i dette øyeblikk. Hun er naken, og hun vandrer naken rundt i et offentlig bad med en fremmed mann som sikkert også blir pirret av utforskningen hennes. Fremme ved kiosken trekker hun seg litt tilbake for å slippe ham frem, og samtidig skjule seg litt for den ansatte i kiosken. Men han lar henne ikke gjemme seg, og vinker henne til vinduet. Sjenert titter hun forsiktig opp på mannen i kassen og priser seg takknemlig for at han ikke gjør noe nummer ut av det. Antakelig ville han komme seg hjem, og kjøre seg noe vanvittig i dusjen med henne i tankene før han tok kvelden. Hun bryr seg ikke om sånt, folk får gjøre som de selv vil.

Hun tar mot til seg og retter opp ryggen. På den måten får brystene hennes full oversikt over isdisken og hun forteller den ukjente mannen hvilken is hun foretrekker. Han kjøper to slike, og de snur seg til søplebøtten for å kaste papiret. Hun begynner å gå samme veien tilbake, men igjen legger han armen rundt henne og styrer hvor hun skal gå. Han velger en annen vei, og hun er kjent nok i badet til å vite at de vandrer i feil retning. Hun gjør ikke motstand og velger heller å gå med ham. Hun lener seg inntil ham og han klemmer henne nærmere seg. Hun får sommerfugler i magen. Han slipper skuldrene hennes og tar tak i den ledige hånden hennes i stedet.

De ser virkelig ut som et nyforelsket kjærestepar der de vandrer rundt i dette store badeanlegget. Hun skyver brystene ut og suger til seg den fantastiske følelsen av vind i det våte og dunkende underlivet. Hun er så klar for et realt knull, og undrer seg på hvordan han tenker at dette skal ende. Hun spiser isen sin, og nyter hver minste lille bit. Det smaker virkelig godt med noe kaldt og forfriskende etter flere timer i solen – av flere grunner.

Når isen er spist opp begynner hun å skimte etter søppelkasser i nærheten av stien der de går. I sidesynet oppdager hun i stedet en svær kul foran på badebuksen hans. Han tenner sannsynligvis på at hun går toppløs rundt i parken. Hun forbauser seg over hvor lenge han muligens har gått med ereksjonen sin så synlig for flere av gjestene i parken. Hun kjenner blodet sildre av sted i årene. Koser seg med tanken på at hun ikke er den eneste som har blottlagt seksualitet sin. Bevisstheten om at han går der like naken som henne, gjør at hun får så inderlig lyst på ham, men hun akter ikke gjøre noen ting. Dette showet er det han som styrer, hun er bare en vandrende statist i dette skuespillet.

Som et lyn fra klar himmel skeier han ut fra stien og inn i skogen med henne diltende etter. Han begynner å småløpe samtidig som han fremdeles holder fast i hånden hennes, så hun har ikke annet valg enn å løpe etter. Brystene hennes får virkelig bein å gå på i denne farten. De hopper og spretter i alle retninger, og da han snur seg for å se om hun henger med – noe han allerede vet, siden han holder fast i hånden hennes – kan hun se at han liker synet av hvordan brystene oppfører seg.

Han slipper hånden hennes og knyter opp knuten i livet som holder badebuksene på plass, og i et par byks løper han naken innover i skogen med klesplagget liggende igjen. Han stopper opp og fanger henne i ermene sine for at hun ikke skal løpe forbi ham. Men farten hennes gjør at han må snurre henne rundt for at de ikke skal falle. Han tar henne inntil seg og ser henne dypt inn i øynene. Hun svarer med et par blunk og legger ermene rundt halsen hans. Der står han helt naken, med tidenes ereksjon hvilende mot vulvaen hennes, midt i en badepark med barnefamilier rundt hvert hjørne. Han kiler henne nedover ryggen, og kjenner de stive brystvortene hennes mot huden sin. Han stryker hendene opp igjen og smiler ned mot henne. Hun stirrer på ham, fremdeles fortumlet over hvilken retning denne dagen har tatt.

Hun nyter hvert sekund av disse «ulovlige» handlingene. Hun bøyer knærne uten å slippe blikket hans mens hun sender ham et lurt smil, og tar tak i den svære ereksjonen hans. Den var tung, hard og bankende når hun gaper over den. Nyter hver eneste centimeter og slikker rundt det store penishodet. Hun kjenner skjelvingene hans og fortsetter. Hånden hans ligger på hodet hennes og han beveger hodet hennes sakte frem og tilbake. Hun titter opp og ser at han slenger hodet bakover i nytelse, og stønner høyt. Hun har hørt flere ganger at hun er god til å suge, og hun gjør ingen dårlig jobb nå heller. Hun kjenner smaken av forsats i munnen, og vet at han er like ved å komme som et uvær. Knærne hans skjelver og han klemmer hodet hennes hardere. Dette er tegn på at han er nær ved en orgasme. Hun fortsetter litt til før hun helt uten videre reiser seg opp og begynner å gå i motsatt retning fra ham.

Han blir stående sjokkert i et par sekunder før han reagerer. Avstanden mellom dem blir kortet ned av noen lange skritt, og han steller seg foran henne og ser henne strengt inn i øynene. Han synes nok ikke at det er særlig snilt å rømme fra ham rett før han når det ultimate klimaks i munnen hennes. Øynene hans borer seg inn i hennes, og hun kan se hvor tent han er. Brått kysser han henne med så intens lidenskap at alle omgivelsene blekner og hun ikke lenger er sikker på hvor hun befinner seg.

Han vet hva han vil ha, og han vet hvordan han skal få det. Han vil ha henne. Og han vil ha henne nå. Hun kjenner på iveren som ikke lar vente på seg. Han er god til å kysse, og hun slipper den glatte tungen hans så vidt inn i munnen sin, og svarer med å rulle tungen sin rundt tungespissen hans. Hun begjærer virkelig en mann som behersker tungekyss og ikke blir for ivrig med den store muskelen. Han er digg.

Hendene hans kryper oppunder nakken. Han har låst henne i denne situasjonen, hun kan på ingen måte klare å rømme unna. Det er deilig. Han har ikke rørt kroppen hennes på noen måte, og det er så pirrende. Hun kjenner saftene renne nedover lårene og elsker følelsen av det bankende underlivet. Penisen hans ligger hvilende mot magen hennes, og hun kjenner pulseringene fra den. Hun legger armene om nakken hans, og leker forsiktig med nakkehårene hans. Kiler ham litt oppover hodebunnen, og kjenner at han får frysninger. Han tar den ene hånden sin fra nakken hennes, og kiler henne tilbake nedover ryggen. Nå er det hun som får frysninger.

Han flytter hånden sin på den ene hoften hennes, og klemmer henne inntil seg. Han har det ene benet sitt mellom hennes og presser det nærmere det sprengende kjødet mellom bena. Hun vet ikke hvor lenge de står der og kysser, men på et lite øyeblikk ligger de plutselig på bakken mens de fortsetter å kysse. Hun ligger lett i armkroken hans, og han beveger hoftene hennes frem og tilbake til hun fortsetter bevegelsen selv. Deretter smyger han hånden sin nedover og over den struttende rompen.

Berøringen hans er så deilig. Det er skummelt og nervepirrende å ligge der midt i skogen i en folksom park helt naken og midt i en seksuell akt. Han kiler henne over låret og beveger seg sakte frem mot det deilige og våte kjønnet hennes. Han kysser henne fremdeles, og selv om hun begynner å bli litt sliten i kjeven, akter hun å kose seg så lenge hun kan.

Hånden hans berører vulvaen nå og sender skjelvinger gjennom hele kroppen. Bena hennes rister, og hun kjenner at han smiler. Pusten hans lukter deilig, og hun ønsker ikke noe annet i verden enn å ligge der med ham resten av dagen. Han fingrer henne med forsiktige og lette bevegelser, og hun kan ikke annet enn å bevege hoftene i takt med berøringene hans, det var rent instinkt. Han smiler lett igjen når han kjenner piercingen hennes. Og han presser pikken sin inntil henne og stønner lett ut. Hun vet ikke engang hva han heter, men det er en del av spenningen.

Han begynner å kysse henne utenfor munnen og hun gjespet etter luft som stønnet høyt ut igjen. Munnen hans beveger seg sakte og vått nedover haken og halsen, og videre ned i nakken. De våte kyssene hans blir kalde i vinden etter hvert som han fortsetter, og brystvortene hennes blir stivere og stivere. Hånden som har vært opptatt i underlivet kiler henne oppover magen og etterlater en stripe av saftene hennes. Han plasserer hånden på det ene brystet og begynner å massere lett rundt brystvorten. Hoftene hennes beveger seg inntil ham og hun ønsker å komme nærmere, hun kan rett og slett ikke komme nærme nok. Han setter seg litt opp og endrer stillingen deres. Nå ligger hun helt på rygg, mens han ligger over henne og har full kontroll over situasjonen.

Nå har han en hånd på hvert bryst, mens han tar for seg og småbiter nedover i nakken og ned mot brystene. Pikken hans hviler mot underlivet hennes, og alt hun ønsker er at han skal presse den store, harde pikken sin inn i henne. Åpne henne opp og knulle henne så hardt at hun ikke vet hvordan hun skal klare å gå hjem etterpå. Men han tar den tiden han trenger, og fortsetter å kysse henne på halsen og videre på brystene.

Han tar brystvortene i munnen og suger så hardt at hun begynner å pese av overlykkelig smerte. Det er vondt, men samtidig så deilig at hun håper at han kan gjøre det på begge brystene samtidig. Og i det hun tenker tanken, klyper han til i det andre brystet med fingrene og hun hyler ut. Han legger raskt hånden over munnen hennes, og setter blikket alvorlig inn i hennes. Hun vet det er risikabelt. Hun tar seg sammen og vrenger øynene bakover i korte stønn, og han kysser henne nedover magen, fortsatt med hendene på hvert bryst.

Nede ved navlen er ikke armene lange nok lenger og han setter seg bakover så han kan ligge mellom bena hennes. Skjørtet hennes har lagt seg som et teppe under dem, og hun berømmer seg selv for valg av klær denne dagen. Han kiler forsiktig i lysken og kysser lett rundt de ytre kjønnsleppene for å signalisere at han er på vei til det dunkende og trengende kjønnet.

Han kiler lett med tungen rundt omkring. Ved innsiden av kjønnsleppene er det så deilig at hun stønner og skyter hoftene opp til munnen hans. Han begynner å kysse leppene hennes og omkranser klitoris med et vått kyss. Han leker med piercingen. Fortsetter denne herligheten til stønningen hennes blir så heftig at det ikke er noen tvil om at orgasmen er rett rundt hjørnet. Med den ene hånden lurer han henne ved å kile rundt skjedeåpningen og så vidt lure en eller to fingre inn i åpningen, men ikke så langt inn hun vil.

Hun er så kåt at hun ikke vet hvor hun skal gjøre av seg, og håper at han snart skal invitere kjønnet hennes til å gape over den fantastisk deilige pikken hans. Den friske luften og herlige vårluktene gjør denne akten og situasjonen så sinnsykt deilig.

Han gjør seg ferdig med den utsøkte jobben han gjør mellom bena hennes. Legger en hånd over munnen hennes for at hun ikke skal skrike når han setter inn vinnerstøtet. Hun reagerer med å legge begge sine egne hender oppå hans, for å presse hånden hans hardere mot munnen. Han sugde så deilig på klitoris. Hånden hans flyttet seg forsiktig fra munnen hennes og over på muskelen i underlivet. Han tar fart for å stimulere så godt han kan. Hun kjenner orgasmen bølge seg opp i henne og tar med seg hele henne over i et voldsomt klimaks. Det er bra at munnen hennes er polstret så godt. Ellers ville det være tydelig for mange badegjester hva som foregår i skogen bare rett ved lekeområdet.

Hun ligger der og gjesper etter luft og lar vibrasjonene etter orgasmen roe seg. Han lener han seg over henne og smiler med de strålende fornøyde øyene sine. Hun kan se på hele ham at han ikke er ferdig med henne. Han kommer krypende over henne, og setter hvert ben på utsiden av henne. Nå har hun pikken hans bare få centimeter fra munnen sin. Hun har ikke noe valg. Hun løfter hodet og gaper over den enormt store pikken. Han lener seg over hodet hennes så han kan knulle munnen hennes. Hun elsker det. Å suge pikk har aldri vært et problem for henne, og hun digger følelsen av stor pikk nedover halsen. Deilige surklelyder kommer fra munnen hennes når han kjører pikken inn og ut av halsen hennes. Han stønner og stønner. Elsker nok denne følelsen minst like godt som henne. Han puster ut i dypere stønn, og er nær ved klimaks. Han kjører pikken dypt, men saktere ned i halsen hennes. Hun kjenner en varm væske skyte ut av penishodet og sprer det rundt om i munnen mens hun smiler svakt..

 

Skrevet av Hanne.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du