To jenter tester leketøy sammen

Det var lenge siden jeg hadde hatt en ny erotisk opplevelse. Jeg er en jente som er med på det meste, og det er veldig lite som overrasker meg. For å oppleve mest mulig gøy har jeg blitt en del av en liten facebookgruppe der jenter deler tips og erotiske erfaringer. Hensikten med gruppen er rett og slett å inspirere! De siste ukene er det særlig et leketøy som har vært et brennhett tema, en massasjestav som skulle være helt ulik alle andre.

Jeg lå i sengen og leste om de ulike erfaringene. Jentene deler detaljer som er så brennheite at jeg blir fuktig mellom bena etter få sekunder. Det er spesielt en kommentar som skiller seg ut: «Den er spennende alene, men jeg skulle like å teste den sammen med noen…». Jeg likte kommentaren hennes og før jeg gikk til sengs den kvelden hadde vi en avtale.

Fredag kveld gikk jeg med spente steg gjennom Larviks gater. Vi skulle møtes hjemme hos henne. Vi hadde tekstet mye frem og tilbake, og hadde skapt en felles fantasi som vi ønsket å virkeliggjøre. Jeg hadde fortalt hva jeg likte, hun hadde gjort det samme. Hun likte å være dominant, noe jeg elsket tanken på! Jeg hadde kledd meg slik jeg fikk beskjed om, kun kåpe og lekkert undertøy. Alt jeg visste om henne var navnet, Martine.

Jeg banket på og verdens vakreste kvinne åpnet døren. Hun hadde mørkt hår i store bølger som veltet seg nedover ryggen. Martine hadde et blikk som tenner meg umiddelbart, mørke øyne som ser deg rett inn i sjelen. Men det mest overraskende: hun var naken. Jeg digger denne selvtilliten. Brystene hennes er en perfekt håndfull. Hun er liten og tynn, så de passer perfekt til kroppen hennes. Kroppen er tatovert, solbrun og jeg kan se de glinsende leppene hennes mellom lårene.

Hun tar tak i kåpen min og trekker meg inn døren, og uten å si et ord kysser hun meg mykt.  Leppene våre berører hverandre kun et sekund, men fitta mi våkner umiddelbart og jeg kjenner at trusen allerede er våt. Martine tar meg i hånden og trekker meg gjennom leiligheten. Lyden av rolig musikk fyller alle rom og alt er ryddig, pent dekorert og det henger store bilder av sexy kvinnekropper overalt. Hun åpner døren til soverommet og viser meg inn. I samme sekund som døren lukker seg bak oss, skyver hun meg inn mot veggen. Med bestemte hender åpner hun kåpen min og skyver den nedover skuldrene mine. Jeg kan ikke annet enn å nyte synet av henne. Hun biter seg forsiktig i leppen da hun endelig får se det røde undertøyet jeg har valgt, og som i en film stønner hun lavt.

Jeg klarer ikke styre meg lenger og trekker henne mot meg. Vi forsvinner inn i et heftig kyss. Lidenskapen i rommet er intens og hun legger ikke skjul på kåtskapen sin. Hun rygger mot sengen og trekker meg med seg. Vi velter ned på sengen og hun er rask med å rive av meg bh’en. Hun kysser, biter og masserer puppene ivrig.

Jeg er så våt at jeg nesten skammer meg, men måten hun elsker kroppen min gjør at jeg nesten glemmer det. Lysten etter å kjenne på henne er nå altoppslukende. Jeg stryker hånden oppover låret hennes og lar fingrene gli inn mellom leppene. Hun stønner mykt og presser seg mot hånden min slik at jeg kommer enda dypere inn i henne. Hun er kliss våt, varm og trang rundt fingrene mine. Martine begynner å ri hånden min og jeg elsker hvordan hun tar kontrollen over situasjonen!

Hun snur seg og vender ansiktet sitt ned mot den gjennomvåte trusen min. Martine ser på meg og smiler forventningsfullt. Jeg kjenner at hun trekker trusen til side og jeg kjenner en kjølig bris over fitteleppene mine. Det tar ikke mange sekundene før jeg også kan kjenne hennes varme pust, og pulsen min øker betraktelig! Når hun lar en myk tunge gli sakte over musa mi, må jeg holde meg fast i lakenet for å ikke lette fra madrassen. Hun lar tungen gli mykt over klitoris og nå er jeg så kåt at jeg er helt varm i hodet. Idet jeg nesten når klimaks, trekker hun seg unna og smyger seg bort til nattbordskuffen.

Hun trekker frem massasjestaven som jeg har hørt snakk om i ukesvis. Hun gir den til meg og jeg tar en rask kikk på dem, mens hun lar en massasjeolje dryppe ned i skrittet mitt. Oljen er kald, noe som vekker alle nervene der nede. Massasjestaven har en delikat farge og jeg kjenner at det er kvalitet jeg holder i hendene. Hun tar den fra meg og dytter meg ned mot madrassen. Jeg legger meg bakover og bestemmer meg for å bare nyte. Martine vet hva hun vil, så det er nytteløst å kjempe imot.

En svak, svak rumling høres i rommet og pulsen min øker. Leketøyet er nesten lydløst, men nå er kroppen min så skrudd på at jeg kunne hørt en knappenål falle. Martine fører massasjestaven bestemt over musa mi og vibrasjonene trenger seg inn i kroppen min. De går så dypt at de virkelig når de innerste nerveendene og det føles ut som om jeg ikke kan takle så mye nytelse på en gang!
Martine vet tydeligvis hva jeg opplever, for hun smiler og justerer opp vibrasjonene enda noen flere hakk. Jeg stønner høyt, for nå mister jeg kontrollen over egen kropp. Jeg klarer ikke ligge i ro og angriper Martine i et vilt og nærmest dyrisk kyss. Hun er like ivrig som meg og lidenskapen i kysset vårt er virkelig magisk. Kroppen min trenger mer, mer av henne. Jeg begraver ansiktet mitt i fitta hennes og slikker de myke leppene hennes. Hun stønner høyt og vrir seg i nytelse.

Martine er så vågal, vill og helt uten skam. Hun trekker meg mot seg og hvisker «vent..».

Sakte går hun rundt sengen og fester et tau på hvert hjørne og i løpet av noen intense, sensuelle og veldig pirrende minutter er jeg bundet som en sjøstjerne i midten av sengen. Hun griper etter massasjestaven igjen og stryker den oppover låret mitt. Vibrasjonene er så heftige at jeg kjenner de helt opp i fitta! Hadde hun holdt den stille der, kunne dette fått meg til å komme.. Men hun har andre tanker. Hun beveger leketøyet fra et punkt på kroppen til et annet og for hvert punkt kjenner jeg at lysten i meg fortsetter å bygge seg opp.

Jeg kjenner hvordan små perler av svette blir til å pannen min og jeg er så kåt at jeg nesten er svimmel.
«Liker du dette?» hvisker Martine og legger endelig staven mot klitten min og en storm av nytelse griper tak i meg.  Martine holder den der et par sekunder før hun igjen trekker den tilbake. Hun slikker meg med myk tunge og kontrastene er for meg en helt ny følelse.
På ny lar hun staven gli fra foten min, oppover lårene og mellom bena mine. Jeg klarer nesten ikke holde ut denne leken hun har satt igang. Alt i meg skriker at jeg vil komme, men hun lar meg ikke…

Igjen og igjen står jeg på kanten av stupet, men Martine insisterer «Du kommer når jeg sier ifra».
Saftene mine renner ut av meg og treffer madrassen og hun fniser når hun ser den våte flekken under meg. Men hun er ikke noe bedre… Gløden i ansiktet, blodårene som er store på halsen hennes.. Hun liker dette like mye som meg!

Når jeg tror jeg er nær med å besvime setter Martine seg over meg, slik at massasjestaven ligger mellom fittene våre og vi endelig kan nyte sammen. Hun presser seg mot meg og vibrasjonene herjer langt inn i kroppen min. Hun rir meg og staven, samtidig. Nå stønner Martine også og jeg kjenner plutselig at hun presser to fingre inn i meg. «Kom for meg».

Det føles ut som det tar et sekund, og så bobler orgasmen opp i meg! Den kaster seg rundt i kroppen min og all spenningen får tårene til å fylle øynene mine, av ren nytelse! Martine kommer også og hun det renner fra henne, nedover massasjestaven og nedover meg. Jeg føler at jeg må holde meg fast, men tauverket til Martine hindrer meg i å gjøre noe som helst! Jeg må konsentrere meg for å puste, hjertet hamrer i brystet mitt og denne fantastiske kvinnen spruter over meg igjen og igjen..

Minutter senere ligger vi i sengen, helt utslitt begge to. Martine ser på meg. «Hei», sier hun. «Hei, du» sier jeg og flirer. «Var den verdt det?» Jeg må flire igjen.

Denne novellen er sendt inn av Martine. Ønsker du å få publisert din erotiske novelle? Send den til novelle@nytelse.no! Alle publiserte noveller blir belønnet med et gavekort på 500,-

Lyst til å prøve selv? Massasjestaven kan kjøpes hos Nytelse.no!

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette