Be-One vibrator, rar og fantastisk!

Be-one vibrator? Hva er det? Jeg skal ærlig innrømme at jeg åpnet pakken og verken kunne forstå hva eller hvorfor! Verdens rareste lille vibrator lå foran meg og selv om jeg ikke vegret meg for å vise den til samboeren min så forventet jeg at hun kom til å bli litt skuffet.

Mens hennes første reaksjon var veldig gledelig, og veldig riktig: «Jeg har aldri sett noe slikt, det blir sikkert dødsbra!»

photo: Fun Factory

 

Utretter mirakler

Jeg har alltid ønsket meg hender som kunne utrette mirakler, og med Be-One vibrator er det faktisk mulig. Det er rett og slett en ekstra finger, som vibrerer så intenst at jeg har vanskeligheter med å se for meg hvordan et så lite leketøy kan levere så mye kraft!

Jeg inviterte samboeren min inn på soverommet en fredag kveld, med bind for øynene. Hun er alltid klar for litt lek, så jeg så hvordan de røde rosene i kinnene hennes allerede blomstret når hun trippet elegant over gulvet. Jeg kommanderte henne ved på magen i sengen og hun var lydig. Jeg plasserte vår nye vibrator mellom fingrene, slik den er tenkt, og lot fingrene mine gli over ryggen hennes. Hun skvatt til og flirte. «Den er nesten lydløs, jeg skvatt!» Jeg kilte henne over rumpa, nedover lårene, over knehasene og snudde når jeg kom til anklene. «Hvordan føles dette?» Jeg var nysgjerrig. Elsker å høre min kjære fru fortelle om sin nytelse. «Det er så annerledes! Det kiler, men ikke på den ubehagelige måten! Det er som om alle nervene mine våknet når du stryker hendene over kroppen min. Hvis jeg skulle beskrevet dette… ville jeg nok kalt den..svært ivrig!» Det var så vidt hun fikk frem ord jeg kunne forstå mellom små stønn og tunge pust.

Inn rumpesprekken

Hun løfter rumpa litt og sprer bena. Jeg stryker fingrene over rumpa hennes og vibratoren hennes glir elegant gjennom rumpesprekken. Hun stønner og løfter rumpa ennå mer. Jeg masserer det lille rumpehuller hennes i noen sekunder før jeg lar vibratoren gli videre i sprekken hennes. Saftene hennes gjør at vibratoren omtrent sklir av seg selv! Jeg hører hvordan hun biter i puten og hun slår i madrassen av nytelse. Dette var virkelig en suksess! Skal innrømme at jeg fikk lignende behandling senere, og det var virkelig helt rått!

Be-one vibrator. Bilde av par med vibrator.
photo: Fun Factory

Vår dom over Be-One vibrator

+ Be-one vibrator er et ekstremt spennende leketøy som ikke ligner noe vi har sett tidligere, det litt spinkle utseendet bedrar virkelig!
+ Dette er kanskje den mest intense vibratoren vi har testet! Det virker som om den har et ekstra gir.
+ Perfekt for par, eller single, som vil ha det lille ekstra! Virkelig en vibrator man kan bruke til mye forskjellig.
+ Billig og ekstremt god kvalitet, funksjon og en wow-faktor av de ekstremt sjeldne!

– Jeg ser for meg at det kan være vanskelig å forestille seg hvor heftig denne er? De som tør å satse på denne vil ELSKE den, men det er kanskje vrient å beskrive for andre hvor god den faktisk er.

Uansett, tusen takk for opplevelsen! Dette er noe vi gjerne anbefaler de som vil gi partneren er CRAZY deilig overraskelse!

Be-one vibrator - illustrasjoner.

Ønsker du også «magiske» fingre? Be-One selges hos Nytelse.no!

Testen er gjort av Jørgen og Henriette!
Vil du teste også produkter? Følg Nytelse.no på Instagram, så går du ikke glipp av våre søknader!

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,