Stort januarsalg – dette er favorittene du ikke kan gå glipp av!

2023 startet med braksalg hos Nytelse.no. Her har vi samlet ekspertenes favoritter fra salget som vi mener du absolutt ikke bør gå glipp av!

1. Lekent vibratorsett

Settet med alt du trenger for deilige orgasmer! Romp Pleasure kit inneholder, massasjestav, penisring og klitorisstimulator. Det andre ord,  alt du trenger til en helaften.

– Bare massasjestaven alene er etter min mening verdt pengene, og nå får to spennende leketøy med på kjøpet, sier sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

ROMP Pleasure Kit Nå kun 699,- (før 1 109,-)

 

2. Arcwave Ion

– Lyst til å prøve noe helt unikt? Arcwave Ion stimulerer penishodet med trykkbølger, akkurat som klitorisfavoritten Womanizer. Frenulum, den lille strengen under penishodet, stimuleres med dype, pulserende bølger som bygger seg opp til langvarige og intense orgasmer. Arcwave Ion er noe helt nytt for menn, og du kan oppleve at stimulering med trykkbølger føles uvant i starten, men du verden for en fantastisk liten maskin. Ion har et eksklusivt og diskret design i de beste materialene på markedet, Kenneth, produktekspert i Nytelse.no.

Kjøp Arcwave NÅ KUN 1379,- (Før 2089,-)

 

3. Tren deg til å holde lenger med Fleshlight STU 

Fleshlight STU er den mest intense Fleshlight-modellen noensinne. Den er laget spesielt for å gi mest mulig stimulasjon ved bruk, slik at du kan trene opp din utholdenhet over tid.

– Stu er en klassiker og det er en god grunn til at den har vært en bestselger i mer enn 20 år! STU er for han som vil ha en svært realistisk opplevelse, somtidig som man forbedrer sin egen utholdenhet og trener seg opp til en mer intens orgasme, Tonje Olsen, produktekspert i Nytelse.no.

Kjøp Fleshlight STU – NÅ KUN 468,- (Før 779,-)

Se hele salget her!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du