SPRING WEEK: Nytelse dumper prisene på sexleketøy!

Nordmenn elsker å være lekne, og nå får du knallpriser på sexleketøy hos Nytelse.no.

Nytelse.no feirer Spring Week, og akkurat nå får du opptil 70% på mengder av sexleketøy. Det gjør at du kan sikre deg dine favoritter til knallpris enten du kjøper til deg selv eller en du er glad i.

– Denne uken dumper vi prisen på over 200 varer. Målet vårt var å kunne tilby bransjens beste utvalg på Spring Week, og det har vi klart, forklarer Maria K. Ebbestad, sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no.

 

Se alle tilbudene her – opptil 70% avslag! 

Sexolog: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. (Bilde: Nytelse.no)

 

2 favoritter til kvinner

For å finne rett produkt til alle sine kunder har Nytelse.no produkteksperter som hjelper deg i jungelen av sexleketøy. Nå har ekspertene plukket ut sine favoritter som du bør sikre til knallpris allerede i dag.

 

1. Nymph – Slikkevibrator med massasje

Klitorismassasje i kombinasjon med vibrasjoner gir en unik effekt og teknologien seiler opp som storfavoritt blant kvinner som ønsker optimal stimuli av klitoris. Nymph er virkelig noe for seg selv med sitt brede, avrundede hode i den ene enden, og tre fleksible og myke «tunger» i den andre enden.

«Den beste sammenligningen jeg kan komme med er at det føles som om det er tre tunger som slikker, samtidig! Dette er skikkelig, skikkelig deilig. Jeg liker veldig godt at det er to leketøy i én, slik at jeg kan variere underveis. Den er også ganske stille, noe som er viktig for meg!»

 -Pernille, produkttester

Se alle tilbudene her – opptil 70% avslag!

2. Femmegasm – Klitorisvibrator!

Er du ute etter et sexleketøy som gir deg noe MER? Når man skal kjøpe et sexleketøy er motivasjonen ofte å oppleve noe nytt og Femmegasm svarer virkelig på oppgaven. Dette er et leketøy som «tæpper» mot klitoris og det, kombinert med rikelig med glidemiddel, vil føles ut som oralsex på speed! Jeg har troen på at dette er det «neste store» når det kommer til sexleketøy for kvinner.

Produsenten har også gitt oss en liten bonus, for dersom man skulle ønske å variere stimuli kan man enkelt og greit snu leketøyet rundt! I andre enden finner du nemlig klassiske vibrasjoner, noe som gjør at du har to leketøy i én pakke. Dette er et stillegående, vanntett og billig produkt som jeg lett gir terningkast 5!

Maria, Sexolog i Nytelse.no

Se alle tilbudene her – opptil 70% avslag!

 

2 favoritter til menn

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig vekst de siste årene, både på grunn av utviklingen på området og at det har blitt akseptert at også menn eier leketøy.

 

1. Svakom Sam Neo – Den ultimate blowjob

I en ny undersøkelse gjort av YouGov for Nytelse.no, som kartlegger nordmenns sexvaner, kommer det frem at kun fire av ti gir oralsex. Samtidig øker salget av oralsexprodukter hos den norske nettbutikken.

– Vi ser stor etterspørsel etter sexleketøy med sugeeffekt for menn, og akkurat det får man virkelig med Sam Neo, sier sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Se alle tilbudene her – opptil 70% avslag!

 

– Suger bedre enn de fleste!

John Richard Rolseth er en av testpersonene til Nytelse.no og har følgende å si om Sam Neo:

Hvis jeg skulle anbefalt kun ett produkt til menn, ville det vært Sam Neo. Den har mange forskjellige innstillinger som kommer til å overraske deg.

Den kan få deg i mål uten du trenger bevege den selv, men vil han ha litt ekstra så er den veldig effektiv med litt hjelp med egne bevegelser. Med glimt i øyet mener jeg at Sam Neo fort kan konkurrere ut en partner, så her bør de være på vakt. Denne er godt brukt og anbefales.

KJØP SAM NEO TIL KNALLPRIS HER! 

Produktekspert: Tonje er produktekspert i Nytelse.no og har samlet sine favoritter til menn fra salget. (Bilde: Nytelse.no)

 

2. Tenga Spinner

Tenga Spinner er en onanihylse uten om det vanlige – et unikt design gjør at den myke hylsen snurres rundt penis når du drar Spinner opp og ned. Hånda blir aldri det samme etter dette.

– Tenga Spinner anbefales til alle som vil ha deiligere sex med partner, og en bedre oppgradering til hånden finner du ikke, sier sexologen.

Se alle tilbudene her – opptil 70% avslag!

Alle bør eie sexleketøy!

– Alle bør eie et sexleketøy. Det gjør det som er godt, enda bedre, og det finnes noe for absolutt alle, sier Ebbestad.

Sexleketøy har blitt en viktig del av folks sexliv enten man er singel eller i parforhold, og kan hjelpe deg å oppleve nye former for orgasme.

– En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir Dopamin, Oksytocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

 

Se alle tilbudene her – opptil 70% avslag!

Gi en orgasme: Ingen gave er bedre enn en orgasme, og Sam Neo er utmerket både alene og sammen med partner. (Bilde: Nytelse.no)

Bruk leketøy med kjæresten

Sexleketøy er for par som vil ha det litt ekstra gøy, nyte hverandre på nye måter og oppleve seksuell stimuli på sitt beste, sier Ebbestad.

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy er ofte gode på å kommunisere, de har bedre sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

– Husk at man bruker ikke sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen enda mer leken, forklarer Ebbestad.

 Se alle tilbudene her – opptil 70% avslag!

 

Se alle tilbudene her – opptil 70% avslag!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du