Hans beste opplevelse – to damer og et nytt leketøy!

Siri strakte seg i senga, den nakne kroppen hennes glinset av solstrålene som traff henne. Det var på tide å gjøre seg i stand for byen. De dusjet lenge, det var ikke til å unngå at det ble litt kos under vannstrålene. Martin iførte seg en linbukse og skjorte. Siri dro en trang svart topp over hodet. Martin så hvordan den smøg seg inntil kroppen hennes, og fremhevet de to brystene. Lite visste de to en opplevelsen som ventet denne kvelden..

De var heldige, fikk en diskre plass utenfor Club 25. De bestilte hvert sitt glass rødvin, og lot blikkene gli over menneskene de delte utested med. Praten gikk lett og ledig, og selvfølgelig var det rom for litt flørt. Martin lot hendene sine gli under bordet og fant et varmt lår. Siri smilte lurt tilbake til han, og akte seg bittelitt lengre ut på stolen. Akkurat slik at Martin lot sine fingre gli oppover lårene, og inn mellom bena hennes. Han kjente varmen fra hennes underliv gjennom stoffet, lot fingrene bare gli ertende opp og ned langs sprekken hennes. Samtalene gled over til temaet sex, dette var et tema de selvsagt hadde snakket mye om både på nett og i løpet av dagen. De hadde vært inne på tanken om å finne ei jente denne helgen, og nå satt de begge og vurderte klientellet på utestedet.

Å invitere med en ekstra..

Da fikk han se henne, Mina fra toget. Hun kom gående oppover gaten, litt speidende og søkende. Hun var høy, ikke slank men heller ikke fyldig. Formene satt på de rette plassene, der to bryst struttet mot kjolestoffet. Kjolen var ikke vulgær eller støtende, men akkurat passe delikat og sensuell slik at den fremhevet de myke kurvene hennes. Den smøg seg over en flott rumpe, og bena stakk ut under kanten ved knærne.

Han møtte blikket hennes, smilte varmt og gjenkjennende.
«Hva syns du om hun som kommer gående der da» sa Martin til Siri . Siri lot blikket gli mot Mina.
«Utrolig sensuell og vakker» kom det fra Siri . Martin så hvordan blikket til Siri gled over hele kroppen til Mina.
«Det er jenten jeg traff på toget» sa Martin med et lite smil om munnen. «Og jeg har invitert henne hit i kveld» fortsatte han.
Siri så litt usikkert på han, men et smil bredte seg snart rundt munnen hennes.

«Hei» hørte de en stemme, og der sto hun foran dem.
De fant tonen lett med Mina, hun var skilt og besøkte nå noen venner i byen. De måtte dessverre på et familieselskap som hadde dukket brått opp. Hun måtte innrømme at hun ble litt nysgjerrig på hvem Martin og Siri var, og det var derfor hun hadde lagt igjen navn og nummer. Og i tillegg så fortalte hun at hadde lenge hatt en drøm om å møte et par. Martin så blikkene til Siri og Mina møtte hverandre, og merket at stemningen steg da Mina fortalte dette.

Under bordet så hadde Siri tatt av seg den ene skoen, og en naken fot gled nå over anklene til Mina. Martin så hvordan reaksjonen kom, hvordan et sensuelt smil formet seg i ansiktet hennes. Siri lot ikke dette være nok, foten gled oppover bena hennes og inn mellom lårene.
Denne gangen ble Siri overrasket, for da foten gled mot fitta til Mina merket Siri at Mina var truseløs. «Kom» sa Siri , «skal vi ta noen flere glass hos meg?»

La oss dra hjem..

De betalte og var ikke sene om å gå hjem til Siri . Mina ble plassert i midten av sofaen, Martin og Siri ved hennes side. Drinkene ble knapt rørt, for kroppene og luftet var fylt av erotikk nå. Martin så hvordan Siri lot hånda si gli over halsen til Mina. Den gled ned til brystene, og vortene stivnet til. Martin begynte å kneppe opp kjolen til Mina, og fram dukket to nydelige bryst opp. De var passe store, med to små og stive brystvorter.

Siri slapp et lite stønn, og bøyde hodet sitt ned mot brystene til Mina. Lot tunga gli ertende over de stive brystvortene, kjente de knoppe seg enda mer i munnen hennes. Mina var nå naken, og Martin syns dette var litt urettferdig. Han gled over til Siri , begynte å dra toppen av henne. Buksa gikk samme veien, sammen med undertøyet. Nå var jentene like nakne, Martin så hvordan kroppene deres møttes.

Jentelek

Siri presset munnen sin mot Minas, samtidig som fingrene lekte med brystene hennes. Mina hadde latt fingrene sine gli nedover brystene til Siri , og de hadde fortsatt ned til fitta hennes. Siri lot bena sine gli litt fra hverandre, slik at fingrene til Mina skulle komme bedre til. Martin så hvordan to fingre gled over klitten, og forsvant inn i fitta.

Nå ville Martin også være med, og klærne forsvant i en fei. Pikken sto stiv og stor ut fra kroppen, da han gikk mot jentene. Han tok tak i hendene deres og leide de inn på soverommet.

Uten at det ble sagt noe satt jentene seg på kne foran Martin på gulvet. Men han legger merke til at Siri på veien har rasket noe med seg fra skuffen. «Lukk øynene» hvisker Siri lavt og sekunder senere hører han de to jentene fnise. Kukken står som et spett og Martin kjenner plutselig at jentene trer en ring over stoltheten hans. Samtidig er det en slags kopp som legger seg rundt ballene og han kjenner hvordan nakkehårene reiser seg av spenning.

Ringen sitter godt om roten på kukken til Martin, noe som gjør at den blir enda hardere og blodårene pulserer oppover staken. Den viser seg virkelig fra sin beste side, det er jentene enige om! Fremdeles med øynene lukket prøver Martin å forestille seg hva slags leketøy jentene har funnet frem, men han kan ikke helt forstå det. «Er du klar?» sier Mina og han nikker.

Introdusert for et nytt leketøy

Brått er det en rumlende og kilende følelse som omkranser pikken hans. Det vibrerer rolig, men han kjenner den deilige stimuleringen gjennom ballene og langt inn i kroppen. Det stråler av deilige følelser fra pungen og langt opp i magen. Han åpner øynene og møter det forventningsfulle blikket til elskerne sine. Mina og Siri forsvinner inn i et inderlig kyss og tungene deres jager hverandre. Martin elsker det han ser. Han tar mot til seg og lar den beinharde staken hans gli inn mellom leppene deres. De varme leppene leker rundt penishodet og vibrasjonene fra «ballekoppen» gjør dette til den mest intense nytelsen han har kjent i sitt liv.

Tidenes mest intense orgasme

Siri trykker på en knapp og i samme sekund skyter heftige vibrasjoner opp gjennom ballene til Martin og han klarer nesten ikke stå oppreist. De ekstreme følelsene er nesten ikke til å holde ut og han sliter med å kontrollere pusten. Mina og Siri skjønner at Martin er i himmelen nå, og de bytter på å suge han. Varme bølger går fra ballene hans og ut i kroppen. Han kjenner orgasmen nærme seg, men følelsen av nytelse har vært så intens at det føles ut som om den har vart i flere minutter allerede!

Plutselig skyter saftene ut fra pikken til Martin og han kan ikke annet enn å stønne høyt. De intense følelsene er så altoppslukende at han må få utløp for energien. «AAhhhhh!» Han spruter støtvis, igjen og igjen, inn mellom leppene til jentene. Vibrasjonene i pungen gjør at orgasmen er heftigere og varer mye lenger enn hva han er vandt med. Siri og Mina slikker, svelger og rengjør hverandre, men Martin må støtte seg til veggen for at ikke beina skal knekke sammen under han.

Vått og intenst

Jentene flytter seg over på sengen og gir Martin mulighet til å samle seg. Siri ‘s kropp gled sakte over Minas og kysset seg nedover bryster og magen. Hun ble sittende på kne foran Mina, med munnen lukkende godt over en våt og varm fitte. Siri følte munnen til Martin mot rumpa si. Han klarte ikke vente lenger. Hun kjente tungespissen hans gli sakte nedover rumpesprekken til den møtte fitta.

Brått lot han tunga gli inn i henne, roterende og smakende. Samtidig begynte Siri å slikke Mina, lot tunga rotere rundt over klitten samtidig som hun stakk en finger inn i kjønnet. Martin slikket grådig i seg saftene til Siri , så deilig å kjenne det våte kjønnet igjen.
«Få kjenne deg inni meg» stønnet Siri . Martin var ikke sen om å la pikken gli over fitta hennes, han bare lekte med den i åpninga. Den var fremdeles hard på grunn av ringen som holdt blodet samlet i kuken. Han så hvordan Mina strøk seg selv over brystene, mens Siri slikket henne. Så gled han inn i fitta til Siri , kjente hvordan pikken pulserte inni henne. Hørte henne slikke et stønn, mens han presset deg dypt innover. Begynte å ta henne med lange og dype støt, samtidig som fingrene til Siri fant samme takten i Minas fitte.

«Så deilig tre stykker kan ha det» stønnet Mina.
«Tror du jeg kan få smake litt på deg og Siri ?» spurte hun litt nølende.
«Selvsagt skal du få det» svarte Siri , og la seg ned på ryggen.
Martin sto fortsatt på kne i sengen, og da Mina stilte seg på alle fire foran han lot han fingrene sine søke mot fitta.

«Kom med kuken din..»

«Ikke fingre nå Martin, kom med kuken din i stedet» stønnet Mina.

Martin så den lille tunga til Mina gli over fitteleppene til Siri , så hvordan Siri nøt behandlingen. Mina lot tunga gli fra fitta og ned til rumpa, og opp igjen, før hun lukket munnen over klitten. Martin strøk Mina over rumpeballene, spredte de slik at han fikk god utsikt til den våte fitta. Satte pikkhodet mot åpningen, og lot den gli inn. Hun var trang, men svært våt. Snart var han helt inni henne. Siri hadde tatt tak om hodet til Mina, og presset det mot underlivet. Tunga til Mina gled hardt over klitten nå, suge og småbet litt i leppene, samtidig som to fingre gled ut og inn av Siri ‘s fitte.

De kjente orgasmen bygge seg opp, Martin støtet hardt ut og inn av fitta til Mina. Så hvordan pikken ble våt av fittesaft.
«Slikk meg hardt» stønnet Siri . Og Mina var ikke sen med å følge opp, tunga roterte rundt og rundt på tappen som nå var hoven og stor. Han kjente hvordan Mina presset seg enda mer mot han, kjente at han fylte henne helt nå. Og så kom de, først M. Kroppen ristet og skalv under Mina, hun presset seg opp mot munnen hennes. Til slutt kom Mina, hun gikk opp i bro. Presset kroppen ned mot Siri, og bak mot Martin. Han hørte henne stønne høyt, og riste voldsomt. Martin kjente hvordan saftene hennes presset på, hvordan de piplet ut gjennom fitta i en lang sprutorgasme.

Ønsker du å prøve samme leketøy som Martin? Dorcel – fun bag penisring får du kjøpt hos Nytelse.no

Freaky Friday – Rimming

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på, som kaller rimming. Både kvinner og menn kan nyte det å bli

Det skal suges og runkes!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no. Salget har økt med 200%, og runkemaskinen Alex Neo og Sugemaskinen Sam Neo er to av favorittene,