Sommerens sexleketøyfavoritt for menn!

Salget av sexleketøy til menn har økt med 500% og nå er det nyheten Arcwave Voi som herer på bestselgerlisen til Nytelse.no

Kjøp Arcwave Voy her! 

Arcwave Voy er en førsteklasses kompakt onanihylse laget av kvalitetsmaterialer, og som kommer med en justerbar passform og smart teknologi. Juster trangheten for å skape en unik opplevelse på veien mot en kraftig orgasme.

 

– Voy ble skapt for moderne sexleketøybrukere som søker nye sensasjoner og innovativ nytelse. Forskning viser at mottakere i huden på penis reagerer særlig godt på trykk – noe andre sexleketøy ikke tar hensyn til, forklarer sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no Maria K. Ebbestad.

Lær mer og kjøp Voy her!

Perfekt i hånden: Voy er designet for å passe perfekt i hånden. Den ergonomisk utformingen gjør den svært enkel å håndtere og gir deg alltid et perfekt grep.

 

Salg av sexleketøy til menn har økt med 500%!

Allerede tidlig i år hadde har salget av leketøy til menn økt med 500% hos Nytelse.no sammelignet med fjoråret. Større utvalg og mer åpenhet er grunnen, mener sexologen.

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no og på listen over det som selger mest er prostatavibrator, onanihylse og Arcwave Ion som blir kalt «Womanizer til menn». I mai kom nyheten Arcwave Voy som seilet rett inn på bestselgerlisten hos Nytelse.no.

 

– Utvalget til menn har utviklet seg enormt og samtidig har det blitt helt stuerent at menn eier sexleketøy, sier sexolog og pressetalskvinne i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

 

I en undersøkelse gjennomført av YouGov for selskapet kommer det frem at nordmenn bruker sexleketøy like ofte alene som sammen med partner. Undersøkelsen som kartlegger nordmenns sexvaner viser også at 6 av 10 kjøper sexleketøy til seg selv.

Kjøp Arcwave Voy her! 

Sexolog: Maria K. Ebbestad er sexolog og presseansvarlig for Nytelse.no. I tillegg er hun programleder for den populære podcasten Klimaks.

 

Bli kjent med egen kropp

Gi deg selv en pause i hverdagen med onani. En orgasme vil gi ro i koppen og senke stressnivået betraktelig.

 

– For å få orgasmer, må du først bli kjent med din egen kropp og dine egne ønsker. Med eller uten sexleketøy anbefaler jeg alle å bruke tid med seg selv alene, sier Ebbestad. Hun legger til at onani derfor er svært viktig, og man bør lære seg tre forskjellige teknikker som gir orgasme. På den er det lettere for andre når de som hjelpe deg å komme i mål.

 

Det er viktig å huske at hjernen er det største seksuelle organet vårt, så det må med om man skal oppnå orgasme.

 

– Tøm derfor hodet for tanker om hva som gjenstår på gjøremålslisten, og bruk det heller til erotiske fantasier. Drøm deg bort og la fingre eller leketøy sende deg til himmels i en bekymringsfri orgasme, råder Ebbestad.

Kjøp Arcwave Voy her! 

Passer til alle penisstørrelser: Arcwaves banebrytende CleanTech-silikon er superjevnt, hygienisk og slitesterkt, men er også svært fleksibelt og passer alle penisstørrelser.

 

En naturlig lykkepille

Maria mener alle er tjent med å bruke sexleketøy.

– Det spriter opp sexlivet og gir litt andre muligheter. Man kan for eksempel se sexpartneren bruke sexleketøy på seg selv, eller man kan bruke det på hverandre eller sammen.

 

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy ofte er gode på å kommunisere, de har bedre sex og er opptatt av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet.

 

– Og sist, men ikke minst er orgasme sunt for kroppen. Når vi oppnår klimaks, frigjøres lykkehormoner og endorfiner i kroppen. Derfor er en orgasme på mange måter en naturlig lykkepille, avslutter hun.

Kjøp Arcwave Voy her! 

 

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og