Slik vil kvinner ha det!

Spørreundersøkelser som omhandler sex er uten tvil spennende og lærerikt, og hvert år gjennomfører herrebladet Maxim en stor undersøkelser hvor 8000 kvinner avslører deilige fakta om seg selv. Det er en del å lære av disse undersøkelsene!

 

Slik vil hun treffe deg!
Rammen for en het relasjon skapes allerede første gang dere treffes, og det er viktig for kvinnen at det første møtet er bra!
Hele 53% mener at den beste måten å treffe en potensiell partner på er gjennom felles venner. Kun 5,7% mener at internett er en god arena, og jobb og skole ligger på 16,7%.
Og neste gang du lurer på hvorfor ikke du har dame, mens du sitter på gutterommet og spiller, må du huske på at kun 0,5% av kvinnene syntes det er ok å treffe en partner gjennom ulike spill (som World of Warcraft).

 

Slik skal du bryte isen?
«Hvor mye veier en isbjørn? Nok til å bryte isen!» Ikke nødvendigvis… Det å nærme seg en dame for første gang. Kan være en vanskelig oppgave. Hvordan skal du starte en samtale med en du nettopp har møtt? 9,7% av de spurte damene ville at den potensielle partneren skulle åpne med et kompliment. Merkelig nok var det bare 1% som syntes det hadde vært ok å bli sunget for! Men de tallene man bør forholde seg til er følgende: 40,6% mente det var best å vise seg fra en avslappet og morsom side, mens 45,9% mente det holdt å presentere seg selv.

 

Hvordan skal du få henne på kroken?
18,9% vil helst at du skal se henne dypt inn i øynene og virkelig være tilstede i øyeblikket. 11,9% sa at hvis du stiller masse spørsmål om henne, så vil hun også vise interesse for deg! Men vil du spille med sikre kort så skal du være en gentleman (27,8%) og erte henne lekent (37,2%).

 

Hvordan vet du at hun liker deg?
Uendelige ord har blitt skrevet om det å forstå en kvinne, og disse ordene blir neppe de siste. Akkurat i det du trodde hun hadde falt for deg, får du deg en ørefik som ikke ligner grisen. Hvordan skal du egentlig vite om hun liker deg? Ifølge undersøkelsen er det tydeligste tegnet at hun ikke trekker seg tilbake når du berører henne, men at hun kanskje også gjengjelder berøringen. Men her må du være gentleman! Det er snakk om en lett berøring på skulderen eller armen, ikke et hardt grep om stussen…
Den første sexen skal være..
Her var det virkelig ikke lett å komme frem til et godt svar! 56,9% ville at den første sexen skulle være lett og frisk som en sommerbris, mens 43,1% ville at sexen skulle være vill og nådeløs! Her kan det være lurt å se an hennes bevegelser, og prøve deg frem. Du vil fort finne ut om hun er den nådeløse typen, eller den typen som vil bli «elsket med» fra første sekund!

 

Hvordan skal du imponere henne på soverommet?
Oralsex er den letteste måten for henne å oppnå orgasme, visste du det? 16% sier at så lenge han prøver, så er de ikke kresne på hvordan oralsex blir utført! 27% vil helst ha variasjon i hastighet og trykk og 17% vil at du skal bruke de samme bevegelsene igjen og igjen..

Hvis hun kunne velge, hvilken stilling ville det blitt?
1,6% av de spurte sa at de foretrakk stillingen 69. Skal du være sikker, er det lurt å gå for «Doggy»(31%) , vanlig misjonær (23,8%) og henne på toppen (27%).

 

«Krydder» i sengen?
Når det er første gang dere ser hverandre uten klær, er dette ofte krydder nok i seg selv! Men dersom du merker at hun ønsker noe «mer» kan det være greit å vite at du bør styre unna rollespill, sexleketøy og øyekontakt. Kun 0,9% mener at rollespill er spennende første gang, mens 6,1% svarte at sexleketøy er nødvendig ved første samleie.

Hva nå?
Du har fått henne til å fatte interesse for deg, du har sjarmert henne såpass at dere har vært mye sammen og kanskje også ligget med hverandre. Men hva nå? Hvordan skal du holde liv i den blomstrende romantikken? Den største «feilen» du kan gjøre er å ikke klare å holde ut i mer i noen minutter i sengen! De fleste damer trenger mer tid på å få orgasme, og kommer hun ikke i nærheten engang forsvinner gnisten fort!
Du trenger ikke være en superelsker, kun 8,7% vil at sexen skal vare over en time. Men klarer du deg en halvtime har du (og henne) kommet langt! 32,9% mener at en halvtime er det som skal til!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du