Skitten trekant

Jeg hadde akkurat blitt separert fra min mann gjennom 20 år. Noe av grunnen til at jeg gikk fra han var at det var veldig lite nærhet og sex noe jeg savnet veldig. Plutselig tikket det inn nye forespørsler fra fremmede menn på snapchat. Men Stein skilte seg ut fra de andre. Vi fant tonen raskt og det tok ikke lang tid før vi møttes og ble ett par. Det var litt avstand mellom oss i begynnelsen så det ble mye «sexting» i starten. Etter noen måneder flyttet vi endelig sammen.

Stein fortalte ofte om sine sexfantasier og at noe han likte spesielt godt var å se at dama han ble knullet av en mann med større pikk enn han selv. Se henne nyte det skikkelig. Jeg var veldig skeptisk til dette da jeg aldri hadde vært med mer enn en mann av gangen. Usikkerheten bodde i meg, men etter hvert som vi snakket mer og mer om det økte lysten min også. Jeg drømte jo alltid om å bli tilfredsstilt av en som virkelig hadde skikkelig utstyr. En som virkelig kunne fylle meg opp.

Vi bestemte oss for å utforske ulike grupper for å finne meg en passende mann. Usikkerheten tikket innom nå og da, men jeg hadde også veldig lyst til å utforske denne drømmen med mannen i mitt liv. Så endelig fant vi en skikkelig flott mann som var mer enn villig til å bli med, Sondre. Vi avtalte å treffes på ett hotell i nærheten. Stein og jeg satt i baren og tok en øl da denne flotte muskuløse mannen kom inn og så rett på oss.

Vi var ikke sene med å reise oss opp og ta Sondre med på rommet vi hadde leid. Allerede i heisen startet vi å kline hett og jeg kjente saften renne mellom beina. Jeg var så våt og lengtet etter å kjenne Sondre trenge inn i meg. Stein fulgte lystent med og var rask med å føre oss til rommet. Nervøsiteten hadde forsvunnet, men jeg følte meg nesten litt klønete allikevel. Jeg kjente på den muskuløse overkroppen og begynte å kneppe opp skjorten hans. Da tok han fullstendig over kontrollen og startet å kle av meg.

Han kysset meg på halsen og ned mot brystene mine. Vortene var stive og det var helt fantastisk når han tok de i munnen og suttet og småbet i de. Jeg kjente det dirret i kroppen når han fortsatte å kle av meg skjørtet og trusen. Stein satt på en stol og fulgte med og jeg så det vokste i buksen hans også. Sondre dyttet meg forsiktig ned på sengen og jeg kjente jeg ble mer og mer utålmodig. Jeg hadde lyst til å kjenne på den deilige kroppen og lengtet etter å ta på den stive pikken til hans. Men Sondre ville ha full kontroll og ba Stein sette seg på sengen og holde armene mine.

Så kjente jeg den deilige tungen leke forsiktig med klitorisen og en finger gled lett inn i fitta mi. Så kom en finger til, og en til. Men han fortsatte å slikke meg fant fingrene g-punktet og det tok ikke lang tid før jeg squirtet. Kroppen ristet i nytelse, jeg stønnet høyt noe som gjorde at Sondre ble mer ivrig og slikket og fingret meg raskere til jeg squirtet igjen. Siden jeg ikke fikk lov til å røre Sondre flyttet hendene mine seg etter pikken til Stein. Han var knallhard nå og han nøt synet av min nytelse. Jeg ba Stein kle av seg også så jeg kunne kjenne han.

Jeg puttet pikken hans i munnen, slikket på tuppen og sugde han. Så endelig kjente jeg pikken til Sondre trenge inn i den trange fitta mi. Jeg stønnet høyere og høyere og kjente begge gutta ble mer og mer tent av mine stønn. Sondre satte opp tempo samtidig som han gnei lett på klitoris og det tok ikke lang tid før jeg kjente bølgen bre seg gjennom kroppen. «Jeg kommer jeg kommer» ropte jeg ut og når kroppen startet å riste i orgasme kjenner jeg Sondre pumpe spermen sin inn i meg og stønner høyt.

Ikke lenge etter kjenner jeg det knyter seg til i pikken til Stein også og jeg suger heftig til jeg kjenner varmen i munnen min. Smaken av den milde salte spermen. Jeg suger pikken til Stein rein før jeg setter meg opp og suger pikken til Sondre rein etterpå. «Er ikke ferdig med deg ennå» hører jeg Sondre si og jeg kjenner pikken reise seg i munnen min igjen. «Nå skal du ri meg» sier han. Nå var jeg rask med å tre meg ned over skaftet og startet rolige bevegelser opp og ned.

Jeg hadde vansker med å holde meg rolig. Jeg økte tempo litt etter litt og kjente de store hendene til Sondre fant brystene mine og knadde de. Brystene fylte hånden hans. Jeg kjente hånden til Stein bevege seg ned mot klitoris og jeg nærmet meg klimaks nok engang. Tempoet ble heftigere og Sondre stønnet høyere og høyere til vi begge ristet i nok en orgasme. Jeg falt ned på sengen mellom Sondre og Stein i en tilfreds utmattelse og kjente den deilige saften renne ut av kjønnet mitt og rett før jeg falt inn i drømmeland hører jeg Stein hviske i øret mitt «jeg elsker deg».

Denne novellen er skrevet av Katrine. Ønsker du å få publisert din novelle? Send den til novelle@nytelse.no! Alle publiserte noveller blir belønnet med et gavekort på 500,-

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.