Send nakenbilder!

Visste du at denne uken er det «Send-nudes-day», som betyr at man skal sende nakenbilde til en som betyr ekstra mye. Når det er sagt er det er par ting du bør tenke på før du sender avgårde bilder av Fiffi og vesle Frikk.

Det å sende erotiske melding og bilder til hverandre er ikke uvanlig nå om dagen og en fin måte og starte forspillet med partner og ikke minst, holde gnisten oppe i forholdet. Det å minne partneren på at du tenker på vedkommende og at du er tent på vedkommende er pirrende for begge parter. Send meldinger om hva du vil gjøre når dere treffes igjen, bilder av undertøy eller sexleketøy du vil prøve, eller når du prøver de, eller kåte blikk mens du tar på deg selv. På den måten holder man den seksuelle stemningen i forholdet oppe og unngår å gå inn i sexdvale. Når det er sagt er det noen viktige forhåndsregler du bør ta.

    Dette må du passe på:

  • Aldri send bilder til noen du ikke stoler 100% på.
  • Snakk sammen om det å sende nakenbilder og viktigheten av at disse kun blir mellom dere to uansett hva som måtte skje med forholdet.
  • Ikke send bilder du har mottatt videre til andre. (Hevnporno er straffbart)
  • Sørg for at bildene lagres i en hemmelig mappe på mobilen så ingen andre ser de om mobilen skulle komme på avveie.

 

Hør denne episoden av Klimaks
Sexolog og parterapeut Tone Haldorsen besøker sexolog Maria K. Ebbestad for å snakke om hets på Snapchat og konsekvensene av deling av nakenbilder og videoer. Dette er et økende problem som flere opplever, og selv om flere har åpnet opp å fortalt om sine historier, har vi fortsatt en lang vei å gå. Denne episoden er for deg som har barn, deg som en eller annen gang har delt en video eller et bilde videre, og deg som er lei av har folk slenger ut kallenavn som hore og fitte.

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.