Selgeren

Livet som støvsugerselger er ingen dans på roser men har sine fordeler. Spesielt om man er en kvinnelig selger, som jeg. Visse kundebesøk er mer givende enn andre. Når du har lest min historie kommer du til og forstå hva jeg mener!

Dette skjedde når jeg var i et villaområde utenfor Gøteborg. Formiddagen hittil hadde vært uten napp. Det var barnevakter og hjemmefruer som åpnet dørene og de var ikke særlig kjøpesugne.

Jeg følte meg litt mislykka når jeg gikk til neste villa, men kanskje flaksen skulle snu nå? I oppkjørselen stod nemlig en sportsbil parkert. En penisforlenger tenkte jeg, og lo litt når bilder av kuker dukket opp i mitt stille sinn. Jeg ringte på.

Smilet mitt ble værende i munnvikene mine når døren ble åpnet. En mann, en skikkelig kjekk mann kikket spørrende på meg. Han stod der med sjarmerende rufsete hår og hadde bare på seg en ganske løstsittende badekåpe. En skikkelig freshing! Jeg ble helt ute av meg og stod litt forsteina et sekund for lenge, men samla meg til slutt og sa:

– Hei, jeg heter Erika og kommer fra Ele Støvsugere, støvsugeren med overlegen sugeteknikk. Suger alt, suger rent. Alltid et tilfredsstillende resultat. Har du fem minutter til overs så jeg kan demonstrere, avslutta jeg.

Jeg kunne ikke unngå og merke at han kledde av meg med blikket. Blikket hans befølte kroppen min. Jeg følte at min tvil i begynnelsen og dobbelttydende smil hadde inspirert til det.

– Hei, ja, jeg er definitivt åpen for tekniske ting, spesielt om designen er tiltalende.

Og det er den virkelig, sa han med glimt i øyet og åpnet døren på vid gap. Han presenterte seg som Per når døren slo igjen bak meg.

Jippi jeg har halve inne tenkte jeg og satte i gang med demonstrasjonen. Jeg tok meg friheten og trippet rundt i pumpsa mine og en kort kjole, bøyde meg innbydende frem så jeg nådde under møblene med støvsugeren. Når jeg var ferdig så jeg at Per hadde et mildt sagt spesielt utrykk i ansiktet når han sa:

– Sugeteknikken ser utmerket ut, men jeg er fortsatt ikke overbevist. Du skal få et forslag, som jeg håper du ikke kan motstå. Hvis du gir meg den beste avsugningen i mitt liv, kjøper jeg en støvsuger umiddelbart!

Jeg lo litt og tenkte. Det er helt klart en uetisk salgsmetode men jeg kunne ikke la være og kjenne at jeg hadde lyst. Jeg så at klokka var presis 12, og fikk en ide.

Jeg begynte og strippe foran han der vi stod i hallen. Øynene hans fulgte de sensuelle bevegelsene mine, når jeg ålte og lekte av meg klærne. Til slutt stod jeg splitter naken foran han. Hele situasjonen var uvirkelig og usannsynlig men utrolig spennende. Jeg bestemte meg for og gå løpet ut og nyte det selv samtidig. Man lever jo bare en gang.

Med ene hånden strøyk jeg den glattbarberte musa mi og med den andre masserte jeg den ene brystvorta mi. Hånden leitet seg frem til klitoris og jeg masserte den febrilt og ivrig samtidig som jeg dirret av kåthet. Jeg lengtet desperat etter kuken hans og gled ned på kne foran han og åpnet badekåpen. Lirket den frem og den var så hard. Han trang virkelig ikke en penisforlenger rakk jeg og tenke når jeg runket den svulmende kuken hans rett foran ansiktet mitt.

Når jeg begynte og slikke på kukhodet og ta det i munnen dro han etter pusten og stønnet av nytelse. Jeg lot tungen sirkle deilig, rundt og rundt. Jeg brukte god tid, ville kjenne og smake ordentlig på kuken hans.

Så sugde jeg kuken hans inn i munnen, sugde den omsorgsfullt dypere og dypere. Per tok et bestemt tak i hodet mitt og trykte kuken inn og munnknulla meg. Jeg masserte fitta mi samtidig og kjente hvor deilig våt jeg hadde blitt. Når jeg så opp på Per med de kåte øynene mine så jeg hvordan han nøyt og trenge inn mellom de lystfylte røde leppene mine. Sugeteknikken min var tydeligvis tilfredsstillende for han kom uventet kjapt i en intens orgasme som gjorde kroppen han skjelven og samtidig som han spruta en stor herlig sats i munnen min……

En stund senere er jeg en støvsuger fattigere men et salgsknep rikere.

Hva jeg er sugen på til lunsj er jo min sak!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du