Prisras på sexleketøy til menn!

Denne uken er det fokus på mannen og mannens nytelse hos Nytelse.no. Salg av sexleketøy til menn har eksplodert den siste tiden og vår sexolog har plukket ut seks favoitter fra salget.

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no og på listen over det som selger mest er prostatavibrator, onanihylse og Arcwave som blir kalt «Womanizer til menn».

– Utvalget til menn har utviklet seg enormt og samtidig har det blitt helt stuerent at menn eier sexleketøy, sier sexolog og pressetalskvinne i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

I en undersøkelse gjennomført av YouGov for selskapet kommer det frem at nordmenn bruker sexleketøy like ofte alene som sammen med partner. Undersøkelsen som kartlegger nordmenns sexvaner viser også at 6 av 10 kjøper sexleketøy til seg selv.

Arcvawe Ion har blitt en favoritt blant herrende og gir en ny form for stimuli med samme trykkluftsfunksjon som i Womanizer for kvinner!

 

Sexologens topp 6 til menn!

Spinner – Nå 291,- (Spar 35%)

Snurrende onanihylse til knallpris. Tenga Spinner er en onanihylse uten om det vanlige – et unikt design gjør at den myke hylsen snurres rundt penis når du drar Spinner opp og ned! Hånda blir aldri det samme etter dette

Se hele salget her!

The Handy – The Ultimate Handjob Machine – Nå 1679,- (Spar 20%)

The Handy er en avansert runkemaskin med justerbar støthastighet- og lengde. En kraftig børsteløs motor gir The Handy mer enn nok kraft – når andre sexleketøy for menn ikke klarer mer har The Handy fortsatt mye å gå på! The Handy er liten nok til å ha med seg overalt, og den smarte festeløsningen gjør at du kan bruke nesten alle typer onanihylser for menn for varierte opplevelser.

Svakom – Sam Neo Masturbator – Nå 888,- (Spar 20%)

En spennende blanding av en vakuumlignende effekt og heftige vibrasjoner – en opplevelse én gang i livet. Sam Neo har en unik sugeeffekt og et deilig design som kan gi deg en non-stop tur til ekstase i over en time. Sam Neo Masturbator har en interaktiv sanntidsfunksjon lar deg synkronisere med dine favoritt interaktive videoer og la favorittinnholdet ditt ta deg til nye og bedre høyder.

Se hele salget her!

Boners Vibrating Handjob Stroker – Nå 268,- (Spar 40%)

Boners Vibrating Handjob Stroker har et åpent design som passer alle med penis, den kraftige vibratoren gir intens stimulering med 10 ulike vibrasjonstyper. Strokeren holdes rundt penis for ekstra stimulering mens du drar den opp og ned eller bare holder den mot f.eks. frenulum, området rett på undersiden av penishodet.

Alpha Power Untamed Prostatavibrator m/ Fjernkontroll – Nå 364,- (Spar 50%)

Her er form og funksjon kombinert for å slippe løs intens nytelse, i en komfortabel prostatavibrator i 100 % deilig myk silikon. Den vibrerende leken stimulerer både prostata og perineum med deilige vibrasjoner slik at du kan oppnå de råeste prostataorgasmene noensinne! Gi fra deg kontrollen til en partner, eller styr den selv med fjernkontrollen som medfølger.

Dette er en deilig ny måte få orgasme på for mange, og vil bryte opp hverdagens håndjobber med litt spennende ny moro. Nå med avansert teknologi for enklere og mer behagelig anallek!

Se hele salget her!

Airturn 2 Blowjob Stimulator – Nå 674,- (Spar 25%)

Nyt en herlig sugeopplevelse med denne luksuriøse herrevibratoren Airturn 2. Airturn 2 etterligner følelsen av deilig oral stimulering! Denne herrevibratoren har et diskret etui og motoren er hviskende stille. Den er behagelig å holde i og har et antisklimønster som gir godt grep.

Power-Up Enlargement System penispumpe med trykkmåler Nå 224,- (Spar 50%)

Power-Up penispumpe for hardere og mer langvarige ereksjoner, samt økt stimulering når du har sex. Pumpen har trykkmåler slik at du raskt ser når du har oppnådd ønsket trykk, noe som gjør det enkelt å bruke pumpen jevnlig.

En god penispumpe øker blodtilførselen til penis for en hardere og mer langvarig ereksjon. Sett på en penisring etter pumping så vil du få en ekstra merkbar effekt. Økt blodtilførsel gjør også penis mer følsom, noe som gir deg kraftigere orgasmer og mer intens sex. Langvarig bruk av pumpen kan også gi mer permanente resultater.

Se hele salget her!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du