Påskens anbefalte!

 

Påsken handler for mange om ski, hyttetur, fint vær og påskehare med noe godt i egget! Men i år bør du sjekke ut påskeharens vibrerende konkurrent, en rabittvibratoren!
Mens påskeharen har noe godt i egget, har rabittvibratoren noe enda bedre i ørene! En rabittvibrator gir kvinnen alt hun vil ha. Den stimulerer g-punktet , klitoris og stimulerer hele underlivet med hjelp av vibrasjoner. En rabittvibrator passer for alle kvinner, fordi den stimulerer både veldig lett og kraftigere hvis man ønsker det!

 

Damens absolutte favoritt Mr.Rabitt er uten sammenligning Norges mest solgte vibrator gjennom tidene. Kanskje ikke så rart. Med sine deilige roterende kuler, sin frekke klitorisvibrator og mange programmer, finnes det ikke ei jente i dette land som klarer å holde orgasmen tilbake. Men siden mr.rabitt kom på markedet, har nye og mer moderne vibratorer sett dagens lys! Og det er disse man virkelig burde få øynene opp for…

 

rabb1

 

Eksklusiv rabbitvibrator med stav i ren silikon! Perfect Experience har en tykk tupp for stimulering av G-punktet, og en spesiell klitorisvibrator som «omfavner» deg for intens stimulering!

Perfect Experience er oppladbar og vanntett slik at den er klar for spennende opplevelser uansett hvor du er! Den unike klitorisvibratoren har tynne armer som legger seg rundt klitoris og stimulerer hele området. Velg mellom 5 ulike vibrasjonstyper fra forsiktig stimulering til rystende vibrasjoner, Perfect Experience er med deg hele veien! Vibratoren er relativt stillegående og lades enkelt med den medfølgende USB-kabelen.
KJØP HER! 

 

 

 

rabb2

Nora er en avansert rabbitvibrator med roterende og vibrerende tupp, kraftig klitorisvibrator og appstyring som gir deg uendelige muligheter! La din partner ta kontrollen, eller sett opp dine egne vibrasjonsrytmer som gir deg orgasmer gang på gang!

Lovense har med Nora og Max (se anbefalt tilbehør under på produktsiden) laget de perfekte produktene for kvinner og menn som vil dele hverandres nytelse selv når man ikke er på samme sted. Gjennom Body Chat appen får du full kontroll, du kan også invitere andre til å styre din Nora rabbitvibrator for deg. Kombinert med en Max for menn vil dine bevegelser med Nora overføres til hans Max, og omvendt.

Nora er også en fantastisk solovibrator. Den roterende tuppen stimulerer G-punktet, mens den fleksible klitorisvibratoren treffer akkurat der den skal. Nora lades med den medfølgende USB-kabelen, gjennomsnittlig batteritid er ca. 2 timer. Har du ikke en kompatibel telefon kan Nora enkelt betjenes med knappene på selve vibratoren.
KJØP HER!

 

 

 

rabb3

 

En Rabbitvibrator i silikon med roterende kuler og en deilig klitorisvibrator med 5 ulike vibrasjonsmønstre. Vibratoren er vanntett og har en buet stav med riller og mønstre som stimulerer vagina. Den markerte tuppen passer godt til stimulering av G-punktet, mens klitorisvibratoren har myke kaninører som føles fantastisk mot klitoris!
KJØP HER!

 

 

Testpersonen Lise elsker denne type leketøy!
– Jeg – som mange andre – fikk virkelig øynene opp for dette vidundret da Charlotte i «Sex and the City» ble så hekta at hu slutta å date. De fantastiske roterende kulene i kombinasjon med den kraftige vibratoren og den herlige klitoris-stimulatoren har vært en fast følgesvenn siden. Dette er simpelthen bare en vibrator alle MÅ ha, enten du kjøper din første vibrator eller ser etter en avansert modell som alltid gir orgasme.

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.