Påskefavorittene som får deg til å komme!

I påsken er det deilige fridager på rad og rekke, så hvorfor ikke bruke tiden til å få ekstra ro i kroppen med deilige orgasmer? Vi har samlet våre 6 orgasmefavoritter som du bør sikre deg til ferien.

1. PÅSKEEGG:

Først og fremst; I påsken bør alle få et påskeegg, kjøp et i gave til en venn eller din kjære, eller rett og slett, ett til deg selv. Vi har i år laget tre forskjellige påskeegg. Ett til han, ett til henne og ett til par. Du kan selvsagt legge til litt påskemarsipan eller kvikklunsj, men er det et påskeegg du vil huske, så er det et som gir deg orgasme.

SE ALLE VÅRE PÅSKEEGG HER!

2. SAM NEO

Sam Neo har på rekordfart blitt en favoritt blant våre herrekunder. Den gir deg en perfekt kombinasjon av sugeeffekt og kraftige vibrasjoner. Dette er sugemaskinen for deg som vil unne deg en erotisk luksusopplevelse, der kvalitet og god funksjon står i sentrum.

KJØP SAM NEO HER!

3. WOMANIZER OG

Womanizer OG er den første Pleasure Air stimulatoren for G-punktet, med en kombinasjon av intense trykkbølger og vibrasjoner for en orgasmisk opplevelse. Pleasure Air suger og masserer for kontaktløs stimulering av klitoris, G-punktet eller andre følsomme områder for en helt unik følelse av ren nytelse. Denne vil garantert bli din nye Womanizer-favoritt!

KJØP WOMANIZER OG HER!

4. ALEX NEO

Svakom har studert onaniteknikk i en årrekke og resultatene har de brukt til å skape Alex Neo – en runkemaskin så heftig at høyrehånden din vil blekne i forhold. Den er sterkere, smartere og har flere muligheter enn lignende maskiner. Der andre onanimaskiner ikke har mer å gå på, vil Alex Neo imponere deg med sin ekstreme kraft!

KJØP ALEX NEO HER!

5. PLEASURE PUMP

Pleasure Pump fra Easytoys slikker, suger og vibrerer og utfører oralsex som en proff! Ved hjelp av vakuum trekker Pleasure Pump blod til vulva, noe som gjør henne mer sensitiv for berøring, og den silkemyke tungen slikker henne slik hun selv ønsker det. Ønsker hun variasjon? Snu leketøyet og nyt den deilige g-punktsstimulatoren som tar orgasmen til et nytt nivå!

KJØP PLEASURE PUMP HER!

6.We-Vibe Sync Parvibrator

Verdens mest solgte parvibrator er blitt enda bedre! We-Vibe Sync stimulerer G-punktet, klitoris og hans penis – samtidig! Sync er justerbar slik at den passer enda flere, den sitter som støpt selv ved heftig lek! Fløyelsmyk silikon, to kraftige motorer og en fantastisk enkel fjernkontroll gjør forholdet ekstra spennende!

KJØP WE-VIBE SYNC HER!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du