Påskefavorittene som får deg til å komme!

I påsken er det deilige fridager på rad og rekke, så hvorfor ikke bruke tiden til å få ekstra ro i kroppen med deilige orgasmer? Vi har samlet våre 4 orgasmefavoritter som du bør sikre deg til ferien.

1. PÅSKEEGG:

Først og fremst; I påsken bør alle få et påskeegg, kjøp et i gave til en venn eller din kjære, eller rett og slett, ett til deg selv. Vi har i år har vi laget flere påskeegg, PÅSKEPAKKE PLATINUM og PÅSKEEGG SEXY SURPRISE. Du kan selvsagt legge til litt påskemarsipan eller kvikklunsj, men er det et påskeegg du vil huske, så er det et som gir deg orgasme.

SE ALLE VÅRE PÅSKEEGG HER!

2. The Oris

200 Norske menn har bidratt til å skape det neste store innen sexleketøy for han – The Oris. Du trenger inn i en stimulerende og myk hylse, med unik sugeteknikk og dype vibrasjoner. Og for å gjøre alt bedre: En sensuell norsk stemme som stønner og hvisker frekt inn i øret ditt.

KJØP THE ORIS HER!

3. WOMANIZER OG

Womanizer OG er den første Pleasure Air stimulatoren for G-punktet, med en kombinasjon av intense trykkbølger og vibrasjoner for en orgasmisk opplevelse. Pleasure Air suger og masserer for kontaktløs stimulering av klitoris, G-punktet eller andre følsomme områder for en helt unik følelse av ren nytelse. Denne vil garantert bli din nye Womanizer-favoritt!

KJØP WOMANIZER OG HER!

 

4. ALEX NEO

Svakom har studert onaniteknikk i en årrekke og resultatene har de brukt til å skape Alex Neo – en runkemaskin så heftig at høyrehånden din vil blekne i forhold. Den er sterkere, smartere og har flere muligheter enn lignende maskiner. Der andre onanimaskiner ikke har mer å gå på, vil Alex Neo imponere deg med sin ekstreme kraft!

KJØP ALEX NEO HER!

Freaky Friday – Rimming

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på, som kaller rimming. Både kvinner og menn kan nyte det å bli

Det skal suges og runkes!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no. Salget har økt med 200%, og runkemaskinen Alex Neo og Sugemaskinen Sam Neo er to av favorittene,