Orgasmedagen feires med prisras!!

I dag, den 8. august, feires den internasjonale orgasmedagen. Sexolog Maria K. Ebbestad i Nytelse.no trekker frem åtte orgasmefavoritter.

I dag feires den internasjonale orgasmedagen med orgasmefest og prisras hos Nytelse.no. En undersøkelse utført av University of Kansas viser at nesten 8 av 10 jenter har faket orgasme. Det vil vi gjøre noe med. Derfor gir vi alle 200 kroner å handle for, og trekker frem 8 orgasmefavoritter som vil sende dere til himmels både sammen og alene.

Nordmenns interesse for sexleketøy har skutt i været de siste årene, noe sexologen mener er et sunnhetstegn for det norske hverdagslivet.

– Om sommeren bruser blodet ekstra mye hos de fleste av oss, både single og de i par, sier Maria K. Ebbestad, sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no

FOR HENNE:

Femmegasm

Femmegasm er kvinnenes nye favorittleke. Her har man muligheten til å bli sendt til himmels på noen minutter, sier sexologen.

Hvis du har prøvd og liker luftvibratorer, bør du absolutt prøve denne! Den er annerledes og vil gi deg en helt ny type stimuli.

KJØP FEMMEGASM HER!

Womanizer 

Womanizer er det produktet som selger absolutt best hos Nytelse.no. Den stimmulerer alle de over 10 000 nerveendene i klitoris samtidig og ingen leketøy kan måle seg med Womanizer. I denne pakken får du også med Orgasmekrem og glid for en ekstra god opplevelse, samt rens for riktig og effektiv rengjøring. Alt du trenger for en helaften med andre ord.

KJØP WOMANIZER-PAKKE HER!

FOR HAN:

Sam Neo

Sam Neo gir deg en blowjob du sent vil glemme. Den gir deg en perfekt kombinasjon av sugeeffekt og kraftige vibrasjoner. Dette er sugemaskinen for deg som er glad i en deilig blowjob som varer og varer. Sam Neo er også perfekt for par i avstandsforhold, da den enkelt kan kontrolleres via en app du laster ned på telefonen.

KJØP SAM NEO HER!

Spinner

Tenga Spinner er en onanihylse uten om det vanlige – et unikt design gjør at den myke hylsen snurres rundt penis når du drar Spinner opp og ned! Hånda blir aldri det samme etter dette. Passer også yppelig for par som vil piffe opp sexlivet.

KJØP TENGA SPINNER HER!

FOR PAR:

Massasjestav:

Massasjestav er virklig et undervurdert produkt som alle bør ha i leketøyskuffen. Den er perfekt på ømme og såre muskler, men enda deiligere å bruke intimt. Her har du mange timers deilig nytelse for hele kroppen.

KJØP MASSASJESTAV HER!

We Vibe Sync 2nd Generation

9 av 10 kvinner trenger klitorisstimmuli for å oppnå orgasme og derfor vil denne parvibratoren gi dere mye glede. Den stimmulerer klitoris under samleie, samtidig som den vibrerer mot G-punkt og penis. Her har dere mulighet for å oppnå orgasme helt samtidig.

KJØP WE VIBE SYNC 2nd GENERATIOEN HER!

FOR DEN KINKY:

Kinky Wave Chair

29% av Norges befolkning over 18 år ønsker seg et sexrom, og nå legger Nytelse.no til rette for at du kan få oppfylt dine drømmer. Av sexy interiør, er denne stolen virkelig en must-have, der du kan oppleve dine villeste fantasier.

KJØP KINKY WAVE CHAIR HER!

BDSM-stol

BDSM Stol m/ fester til armer og ben, åpning i setet, og gapestokkrygg. Virkelig en multifunksjonell stol som hjelper deg å utøve dine villeste ønsker. Det er kun fantasien som setter grensene.

KJØP BDSM-STOLEN HER!

Se alle tilbudene her!

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,