Norges billigste Womanizer!

 Womanizer har forandret sexlivet til tusenvis av kvinner og fornyet måten vi ser på sexleketøy. På grunn av dette leketøyet så vet vi nå hva et sexleketøy kan gjøre for oss og hva vi kan forvente. Og jenter… Nå kan du sikre deg Womanizer-følelsen, men mye billigere!

En deilig spesialutgave av Womanizer starlet har nå kommet på markedet og jeg er mildt sagt begeistret! Grunnen til at jeg elsker den er at den er en rimelig utgave av en Womanizer, men den er ikke dårlig av den grunn. Tvert imot! Den har alt som skal til for å imponere en Womanizer-fan!

Hva er Womanizer Starlet?

I likhet med de andre Womanizer-modellene så bruker denne utgaven trykkbølgeeffekt for å stimulere. Denne effekten oppnås gjennom noe som kalles Pleasure Air Technology. Klitoris stimuleres forsiktig av silikonhylsen med trykkbølger – det gir en unik følelse som aldri fører til nummenheten som kan være et problem med vanlige vibratorer.

Hvordan skiller Womanizer Starlet seg fra de andre?

Womanizer starlet skiller seg ut ved at du vil få den lukseriøse Womanizer-opplevelsen selv om du velger en rimeligere utgave. Den har en større silikonhette enn mange av de andre utgavene, noe som gjør den mer behagelig å bruke og den passer bedre for de sensitive. Du har også 6 forskjellige pulseringsnivåer å velge mellom, hvor det øverste nivået er kraftigere enn tidligere modeller og den er snillere på laveste nivå!

Womanizer starlet i ny utgave. Bilde av par.

Lise har testet Womanizer og er svært begeistret over effekten

«Det var som om all den seksuelle energien i hele kroppen min ble sugd ut gjennom klitoris i en voldsom fart, og jeg fikk en så intens og altoppslukende orgasme at jeg mistet fullstendig kontroll over kroppen min. Ut av munnen min kom en lyd så høy, at jeg skjems enda! Hehe.. En blanding av stønn og brøl! Kjempesexy sikkert… kjæresten min tittet på meg mens jeg lå og flirte.

«Herregud, hva skjedde nå?! Hva er det der for noe?!» Jeg klarte ikke slutte å le, av min egen reaksjon. Womanizer hadde helt klart gitt meg en ny seksuell opplevelse. Jeg kom i løpet av 45 sekunder!  Det er sjelden jeg tvinger noen til å kjøpe et leketøy, men denne gangen må jeg nesten insistere på at du skaffer deg en Womanizer. Den passer til lek både alene eller med en partner. Den bråker litt, men det er nesten bare et pluss i denne sammenhengen. De sier at kvinner som aldri har opplevd orgasme, får kjenne hvordan det er med Womanizer. Og jeg tviler ikke et sekund! Jeg klarer ikke forklare akkurat hva som skjer når man bruker dette leketøyet, men kombinasjonen av vakum og vibrasjoner er helt vill! Jeg er i ekstase, dere. Og det kan dere bli også. Denne passer til alle kvinner, enten du er veldig følsom, eller om du trenger veldig hard stimulering».

Kjøp Womanizer Starlet hos Nytelse.no!

 

Freaky Friday – Trekant

Trekant topper listen over erotiske fantasier hos det norske folk, men hvordan gjennomfører man det? Vi har samlet åtte tips for deg som vurderer å