Nettredaktørens favoritter!

Denne uken har jeg fått viljen min! Jeg har plukket ut de produktene jeg er mest glad i akkurat nå, og satt ned prisene på favorittene mine. Det er viktig for meg at kundene får vite hvilke skatter som skjuler seg i vårt varesortiment, så jeg har plukket litt fra forskjellige kategorier. Denne uken kjører vi tilbud på sexleketøy som har gjort et uslettelig inntrykk på meg den siste tiden!

En rabbit var et must når favorittene skulle velges, og jeg var ikke i tvil et eneste sekund om at det var Greedy Girl fra Fifty shades-serien som ble vinneren. Er man ute etter en god rabbitvibrator, så kan letingen slutte her. Den har så vanvittig mye kraft, men passer også for den litt mer følsomme kvinnen. Den er i ekstremt god kvalitet og den er virkelig designet for kvinnen som ikke tar til takke med terningkast 4. I min jobb er det viktig å kunne komme med gode anbefalinger og jeg har aldri hørt noe annet enn skryt om denne rabbitvibratoren. Jeg kan med trygghet og stolthet anbefale denne og den er en suksess hver gang!

Et annet produkt jeg mer enn gjerne anbefaler er vibrerende truse fra Fifty shades-serien. En vibrator plasseres i en supersexy truse og du kan styre vibrasjonene med en fjernkontroll. Denne liker jeg å anbefale til alle som sier at de vil ha det lille ekstra. Dette er et ekstremt morsomt leketøy for par! Tenk deg selv da.. En tur på byen. Hun har på trusen. Partneren har fjernkontrollen. Det blir garantert en spennende kveld! Jeg anbefaler også denne til single jenter som vil unne seg noe. Den er i god kvalitet, den er kraftig, den er lett å håndtere og den kan også brukes uten trusen. Dette er virkelig en gavepakke som jeg gir terningkast 5!

Til menn vil jeg anbefale noe av det mest spennende akkurat nå, en onanihylse som snakker! Det er ekstremt pirrende å høre en kvinnestemme som nyter, og når du i tillegg blir onanert av den geniale maskinen så kommer du ikke til å trenge noe mer! Hylsen roterer rundt penishodet og gir deg en følelse du ikke har hatt før. Snakkende sexleketøy for menn er virkelig i vinden nå, og denne er en god representant. Her er det viktig å bruke masse, deilig glidemiddel! Da vil du få følelsen av verdens mest intense blowjob! Dette er et produkt jeg med sikkerhet kan anbefale til alle menn som spør, og alle kvinner som vil gi mannen en gave han vil takke for til evig tid.

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og