Min første lesbiske opplevelse

Lise på byen. Endelig hadde hun fått barnefri. Hun ble dumpet for et halvt års tid siden og etter det hadde hun hatt nok med barn og husarbeid, så denne kvelden skulle vi nyte helt ut. Jeg steg ut av taxien og gikk bort til henne og ga henne en lang klem før vi gikk inn på baren. Musikken dunket i veggene og god stemning svevde i hele klubben.

Folk danset og shottet drinker om hverandre og noen satt i sofaen og nippet til vin mens de gapte til hverandre over den høye musikken. Jeg bestilte meg en vodka og redbull og sto sammen med Lise og snakket om hvordan livet dreide seg og om jobben min og barnet hennes. Jeg var fortsatt skuffet over eksen hennes, som da var en god venn av meg, at han bare etterlot henne med babyen alene uten omtanke, men sånn var jo mange mannfolk. Jeg stilte opp og passet babyen om hun trengte det, men vi begge måtte ha en fuktig natt på byen, så guttungen var hos mammaen hennes.

Etter noen drinker bega vi oss ut på dansegulvet og den lille plassen gjorde at vi ble presset inntil hverandre, så jeg la like godt armene mine rundt henne og danset tett sammen. Noen blikk ble det og vi utnyttet oppmerksomheten. Hun la hendene mine på rumpa mi og vi danset sammen i takt. Leppene hennes kom nærmere mine og jeg kjente rusen og intimiteten gikk i hodet på meg, og jeg lente meg frem og kysset henne lenge. Hun ble først litt sjokkert, så smilte hun og kysset meg tilbake.

Tunga hennes skilte leppene mine og møtte min, og der sto vi tett sammen og kysset midt på dansegulvet. Da vi fikk rivd oss løs fra hverandre måtte jeg intenst på do, og jeg brøyt meg gjennom folkemengden og inn på doen hvor det var helt stille. Jeg satte meg ned og kjente at kyssinga gjorde meg voldsomt kåt. Hadde aldri følt det på den måten før for jeg trodde jeg var hetero, men neimen ikke. Jeg tente på bestevenninna mi.

Jeg fikk samlet meg på beina igjen og rettet på den rumpekorte kjolen før jeg gikk mot baren hvor Lise sto, og bestilte meg en femte vodka og redbull og Lise lot hånda stryke nedover rumpa mi igjen. Jeg fikk drinken og igjen var fokuset bare på henne. Puppene mine presset seg inntil hennes og tungene lekte aktivt i munnen min. Hun stønnet mellom klininga og jeg kjente kroppen dirret. Jeg var så sinnsykt kåt, men jeg måtte virkelig styre meg. Og jeg var sikker på at det ikke var alkoholen som gjorde meg så yr, men henne. Hun tok hånda mi og vi gikk ut på dansegulvet igjen, men denne gangen helt inn i hjørnet. Jeg drakk og danset og følte meg levende.

Hånda hennes fant vei ned mot lårene mine og mellom beina mine. Jeg gispet til da den ene fingeren min traff klitten. Blikkene våres møttes og hun kunne nok se hvor kåt jeg var, om ikke kjenne det. Jeg følte meg våtere en noen sinne og berøringen hennes gjorde meg ikke mindre kåt. Hun gled fingren sin inn i meg og førte den sakte ut og inn og jeg pustet fortere. Jeg var glad folk var opptatte med sitt for ellers kunne vi fått alt for mange tilskuere. Jeg la armene mine rundt henne og kyssa henne mens hun fortere gled fingren ut og inn og jeg stønnet høyere.

Den andre fingren hennes gled inn og jeg kjente det randt nedover låret. Jeg presset henne inntil meg og stønnet ut mens jeg kyssa henne lenge. Hun trakk fingrene ut og puttet de i munnen og smilte til meg. “Du må bli med meg hjem i natt. Jeg vil ha deg i hele natt.” sa hun i øret mitt og blunket til meg.
Klokka ble fire før vi fikk oss en taxi hjem og Lise hentet frem spriten og et par bokser med cola mens vi fikk ordnet en pizza før vi gikk og la oss. Jeg måtte ha nok energi til en hel natt med henne.

Etter maten fikk vi kommet oss i senga. Jeg dro ned glidelåsen og kroppen hennes kom til syne. Hun hadde en kropp man kunne drømme om. Puppene hennes var perfekte og en nybarbert fitte kom til syne. Rumpa hennes var fast og hun så ut som e modell der hun sto.

Jeg tok av meg kjolen min og hun la seg oppe på meg i senga. Jeg kjente fitta hennes mot låret mitt mens hun bevegde seg frem og tilbake og tungene våres danset og kyssene ble hetere og hetere. Vi snakket lite og koset mye der vi lå i en sval dobbelseng, selv om store deler av senga var ledig. Hun sank nedover mot lårene mine og annsiktet hennes møtte fitta mi. Jeg kjente pusten hennes mot den nakne huden min og en våt tunge traff klitten min. Jeg rykket til og med ett sugde hun tak i klitten og gled to fingre inn i meg. Hun fingret meg sagte mens hun sugde og slikket klitten.

Det var intens følelse som bredte seg ut i kroppen min og jeg stønnet mens hendene mine masserte niplene mine. Kroppen skalv og ristet mens hun slikket og sugde og fingret meg. Hun var så god. Jeg strøk henne gjennom håret og klynket og første orgasme skylte over meg. Kroppen gikk i bro og jeg hylte ut i nytelse. Hun løftet blikket og smilte til meg før hun lente seg mot skuffen under senga. Hun fisket frem en lilla vibrator, men jeg reagerte litt på størrelsen. Siden jeg var lite erfaren i senga, hadde det blitt lite med pikk på meg, så jeg kom til å svime av om den der kom inn i meg. Hun lot leppene gli over den og fuktet den godt før hun gled tuppen inn i meg. Hun lot tuppen gli ut og inn før hun sakte førte hele inn i meg.

Jeg merket den var stor, men det var mer deilig enn vondt da den bunnet meg helt. Hun satte på vibrasjonen på første hakk og jeg kjente g-punktet bli massert, og hun lot den gli ut og inn sakte mens vibreringa tente meg sakte men sikkert. Hun lot den jobbe i fitta mi før hun satte den på andre hakket og vibreringa ble mer intens. Tunga hennes slikket rundt vibratoren og pusten ble tyngre. Jeg kjente pulsen ble mer intens og jeg pustet fortere. “Kom for meg, jenta mi. Slipp orgasmen løs” sa hun lavt og gled vibratoren fortere inn og ut og fittesaft rant ned mot rumpa mi. Jeg stønnet høyere og til slutt hylte jeg ut i nok en orgasme. Kroppen ristet og fitta spente seg rundt den lilla tryllestaven. Jeg slapp løs og hun trakk den ut av meg. Jeg lå der, totalt utslitt og andpustet.

Hun la seg ved siden av meg og strøk meg gjennom håret. “I dag er det bare din dag. Du skal få oppleve orgasme etter orgasme, og du skal sovne lykkelig.” sa hun og kyssa meg lenge før hun gikk bort til skapet og tredde på seg noe som liknet en truse, med en dildo påfestet. Hun kom mot meg og satte seg på kne foran meg. “Sug den våt baby” sa hun, og jeg var ikke rask med å la leppene gli rundt den. Jeg sugde den som det var en mann jeg sugde før hun ba meg legge meg på magen. Hun løftet opp rumpa mi og gled vibratoren inn i fitta mi før hun smurte rumpa mi inn med glidemiddel og førte den andre dildoen inn i rumpa mi.

Jeg kjente det gjorde vondt først, så ble det bare deilig. Hun skrudde vibratoren på max mens hun sakte pulte meg i rumpa. Det gikk ikke lang tid før jeg nådde klimaks igjen og første orgasmen kom fykende. Jeg stønnet og klynket mens hun pulte meg fortere og orgasmene kom som perler på snor. Overkroppen min sank ned mens jeg stønnet høyere. Begge hullene mine ble fylt opp og andre orgasmen kom like etter. Kroppen min var dekket av svetteperler og fittesaft randt nedover lårene mine. Den siste orgasmen skylte innpå og jeg skalv som et ospeløv med rumpa til værs og hun trakk ut vibratoren før hun trakk ut dildoen og jeg sank sammen i senga, utslitt og utpult. Hun lå ved siden av meg og kyssa meg lenge.
Vi gikk i dusjen før vi la oss. Jeg sovnet med et smil om munnen. Fornøyd med nattens aktivitet.

 

Sendt inn av Cass.

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.