Menn bryr seg ikke om kvinners orgasme!

Durex gjennomførte en undersøkelse hvor det kommer frem at kun 36% av menn syntes det er viktig at partneren får orgasme!  Kan det stemme? 

Tonje Olsen i Nytelse.no er overrasket over resultatet.
«Hvis vi tar en kikk på hvilke produkter menn ofte kjøper, så er det ikke noe tvil om at kvinners nytelse er viktig for mannen! Vi selger ekstremt mye kvinneprodukter til menn, og hvis det ikke er et tydelig tegn på at den norske mann er en omtenksom type så skjønner ikke jeg noen ting. Vi ser hva mannen gjør for å tilfredsstille kvinnen, og hvor fortvilte de blir når de føler at de ikke strekker til. De må bare ha vært «uheldige» med hvem de spurte i denne undersøkelsen!»

I undersøkelsen Durex har lagt frem har 1500 kvinner og menn fra 16-64 år blitt spurt om deres sex og samlivsvaner. 95% av kvinnene svarte at de er fornøyde med hvor ofte de får orgasme og 80% sa at det hadde en positiv effekt på helse og velvære. Da kvinnene ble spurt om hvor ofte de fikk orgasme under samleie, svarte 81% at de ikke får orgasme hver gang (med dette var de fornøyd med). Det stemmer godt overens med det Tonje har erfart hos Nytelse.no:
«Det er ikke noe hemmelighet at de fleste kvinner har vanskeligere for å komme enn mannen, men jeg har inntrykk av at det i de fleste tilfeller er ok for kvinnen så lenge hun får orgasme av og til! Det er mest mannen som blir stresset av dette, fordi han føler at han feiler på en eller annen måte. Det er så klart viktig at begge får noe ut av sex, men for mange kvinner trenger det ikke nødvendigvis resultere i orgasme! Intimitet er nesten like viktig. Men dersom man aldri får orgasme med partner, så kan det være greit å finne ut av hvorfor. Får hun orgasme når hun onanerer? Da bør hun lære han triksene! »

 

Kilde: 
Durex
Side2.no

 

 

Freaky Friday – Rimming

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på, som kaller rimming. Både kvinner og menn kan nyte det å bli

Det skal suges og runkes!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no. Salget har økt med 200%, og runkemaskinen Alex Neo og Sugemaskinen Sam Neo er to av favorittene,